Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka8567

EWENTUALNA CIĄŻA A WYSIŁEK FIZYCZNY

Polecane posty

Gość malinka8567

Dziewczyny zupełnie niewiem co robić:( Staram sie o maleństwo, staranka były w zeszłym tygodniu. Mianowicie chodzi o to że przypuszczam iż być może sie udało i mogę być w ciąży. Wiem że będe to mogła sprawdzić najwcześniej dopiero w dniu spodziewanej @ boje się bo pracuje przy fizycznej pracy i aby to nie zaszkodziło w pierwszych tygodniach ciąży bo wtedy występuje najwięcej krwawień i poronień. Pierwszą ciąże poroniłam w 7tc poronienie rozpoczęło się krwawieniem:( Co mi radzicie od którego tygodnia bardziej się wystrzegać wysiłku? :(

Gość u mnie w mieście
ja tez pracuję fizycznie. Najważniejsze jest zagnieżdżenie, ale podobno na początku zarodek jest niepodatny na czynniki zewnętrzne. Jeśli masz możliwość unikania wysiłku, to tak lepiej zrób, ale nie zawsze tak się da Miałam nockę, musiałam rozładować dostawę- jakieś 3-4godz. dźwigania kartonów 10-20kg część w temperaturze -24st. C czyli też niebezpiecznej dla ciąży. Po wstaniu zrobiłam test i wyszły II krechy. Bałam się bardzo, ale szybko poleciałam do lekarza i jest 17tc :)

u mnie w mieście gratuluje ! ja tez przypuszczam, ze moge byc w ciazy a prace mam fizyczna, podobnie jak kolezanka pracuje w nocy , jezdze na gieldy i dzwigam. boje sie , ze moze to zaszkodzic, jesli jestem w ciazy... a unikac raczej tego nie moge teraz... :(