Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszcześliwa żona 0912

Jak schudnac?

Polecane posty

Tak, jestem gruba mam 176 i ważę 98kg...Ludzie dają mi 15kg.mniej ze względu na proporcjonalna budowę-zero brzuszka,wcięcie w talii i duży jędrny biust. Ale monstrualne uda i brzydkie nogi Ostatnio na kursie na którym byłam dłuższy czas, jeden z kolegów ewidentnie mnie podrywał,starał się być przy mnie, dotykał, (klepną w pupę co przyjęłam ze strachem-jak można chcieć dotykać sadła?)),zmarnowałam szansę na poznanie kogoś poza moim mężem który odkąd przytyłam 10kg nigdy nie zobaczy we mnie kobiety...Gdy mężczyźni patrzą na mnie na ulicy odnoszę wrażenie ze po prostu patrzą bo dawno nie widzieli takiego monstrum raz jakiś chłopak podszedł do mnie i chciał zaprosić na piwo. Uznałam ze to żart bo kto chciałby się pokazać w knajpie z takim kimś jak ja Czuje się okropnie, dietę przypłaciłam 6kg w górę... Jak? nie jem słodyczy,białego pieczywa, nie jem po 16.00 i mnóstwo się ruszam Strasznie sie czuje...jakby udało sie dac jedna receptę na zaakceptowanie siebie to chetnie bym z niej skorzystała

Gość Dieta 10-cio dniowa.
Szukaj na Kafe

Gość malinowa mamba 1993
z takim wzrostem i wagą musisz być herot baba:P zero brzuszka??przy takiej wadze nie ma siły żebyyś nie miała sadła na brzuchu:P buhahaha:P

Gość halina687897
próbowalaś jakies preparaty odchudzajace? Jaka masz przemiane materii?

Przemianę materii zerowa, niewiele jem. No zero brzuszka...na szczęście poszło w biust... Tylko te uda...mogłabym zacząć jeździć rowerem ale czuje ze to pogorszy sprawę...

Gość enter sandwoman
A ile masz centymetrów w tych monstrualnych udach? ;)

Gość hybrytaa
malinowa mamba do szkoły gówniaro...to ze gimgówna maja po 160cm nie znaczy ze jak dorośniesz to nie będziesz miała 170... Kiedy te wakacje sie skończą i ordynaryjne gówniarstwo pójdzie do szkoły:O

Gość halina687897
jesli masz zla przemiane materii to jedz normalnie i jedz np siemie lniane. duuuzo wody, masaze ud rekawica, kremy ujedrniajace itd

68cm :(

Gość sfgvgfvse
dieta dukana, poczytaj w necie