Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsdgdfggfhhgj

za ktorym razem was sie udalo?

Polecane posty

Gość asdsdgdfggfhhgj

Siedze teraz sama w mieszkaniu, maz na spotkaniu z kolegami, nie moge sie powstrzymac od lez... czemu to takie trudne, czemu to tak boli? Czemu tyle ludzi ma niechciane dzieci podczas gdy niektorzy nie moga zajsc w ciaze? za ktorym razem was sie udalo?

Gość redgee
hmm... za pierwszym? ee chyba nie, bo u mnie to była wlasnie wpadka :P

Gość staraczka 86
my do tej pory sie staramy

Gość anussssska
u nas wpadka po 3 miesiacach malzenstwa raz sie zabezpieczalismy a raz nie.,,,,nawet nie liczylasm dni plodnych tak wyszlo

Gość asdsdgdfggfhhgj
mam nadzieje ze nam tez sie w koncu kiedys uda... dobija mnie ta pustka...

Gość staraczka 86
no a my sie staramy od sierpnia do tej pory i nic

autorko... głowa do góry, w koncu sie uda... mam znajomą która zaszła w ciąże po 2 latach starań ;)

Gość adddaa
ja od stycznia się staram 2 tygodnie temu dowiedziałam się że zaciążyłam po czym 4 dni poźniej poroniłam Chociaż wiem że mogę mieć dzieci...

Gość takanowaMama
ja 5 lat sie staralam wiec nie pękaj tylko sobie odpusc! ja olalam sprawe ciazy i po ok 5 m-cach test wyszedl pozytywny.

Gość redgee
a moze przestancie sie tak starac z kalendarzem w reku, tylko iddzie na żywioł co ? :P

Gość bella happy kids
1 za 9 2 za 1 3 chyba? za 7

Gość asdsdgdfggfhhgj
nie staram sie z zegarkiem w reku... nie licze dni lodnych, choc moze powinnam,ale nie chce sie wkrecam w mechanizm, w rutyne jakby, kochamy sie z mezem czesto, kiedy mamy ochote, co kilka dni... i nic... wiem, ze sama radzilabym komus na moim miejscu by przestal sie tak przejmowac i wyluzowal... tylko ze to takie trudne... widzialam dzis kolezanke z podstwowki z wozkiem, kolejna, teraz nie moge powstrzymac lez... no ale co moge zrobic...tylko czekac i miec nadzieje... dziekuje za slowa otuchy :*

Gość kasiurka
Z pierwszym synkiem w pierwszym cyklu starań a z drugim synkiem (kończę ciążę właśnie) za drugim cyklem starań.Po pierwszej ciaży padła mi tarczyca i potem były minimalne szanse na zajście.Jednak trafiłam na superową panią dr która tak poprowadziła mi tarczycę ze zaszłam w upragniona ciążę.Może zrób sobie badanie TSH.To tylko jedno ukłucie i 25 zł a ile może zmienić.

Gość asdsdgdfggfhhgj
przepraszam za literowki

Gość asdsdgdfggfhhgj
w pierszym cyklu? liczylas dni plodne ze tak idealnie sie wpasowalas?

Gość asdsdgdfggfhhgj
wspolczuje ostatnich miesiecy na takim upal, trzymam kciuki za dalszy ciag!

pierwsza ciaza, w pierwszym cyklu staran, zakonczona poronieniem, druga ciaza po dlugich, przeplakanych 2 latach staran;) obecnie 20 tydzien,

Gość asdsdgdfggfhhgj
z calego serca gratuluje! prosze powiedzcie - robicie testy owlulacyjne, liczycie dni?? czy tez kchanie sie co 2-3 dni liczac ze sie uda "wstrzelic" w dni plodne? czy tez kompletnie nie zwracacie uwage na pore tylko kochacie sie po prostu bez zabezpieczenia? gratuluje wszystkim mamom!

Gość asdsdgdfggfhhgj
ja poza tym mam 27 lat... mam wrazenie ze pozno sie obudzilam, uswiadomilam sobie ze chce miec dziecko... :(

Gość redgee
ja też jestem juz w koncówce ciąży, upały mnie dobijają całkiem. ale ta natura jest naprawdę niesprawiedliwa... nie chcę generalizować, ale ci co chcą to mają problemy, a ci którzy nie chcą, to zaliczją wpadki...

Gość staraczka 86
ja tez bardzo chce juz bedzie rok bylam u gin mez ma isc na powtorne badania nasienia za 6 tyg jesli bedzie ok wysle mnie na usg jajnikow jesli zatkane beda operacyjnie przeczyszczac. obecnie mam 31 dzien cyklu i brak okresu nie wiem jutro moze zrobie rano test boze juz bym chciala

Gość laporush24
hej, ja tez mam 27 lat, :) robilam testy , mam monitor clearblue do sprawdzania owulacji, super sprawa, u nas co prawda byly problemy natury ''technicznej'' naprawione zabiegiem, takze w moim przypadku te bajki o wyluzowaniu sie nie sprawdzily, miesiac po laparo zaszlam w ciaze,

Gość jak idziesz
nam się udało w drugim cyklu jak tylko przestaliśmy się zabezpieczać. a nie czujesz większej ochoty na sex w dni płodne? ja byłam napalona jak nigdy i tylko czekałam na męża :P

Gość staraczka 86
a jaki mailas ten zabieg jesli mozesz powiediec

Gość laporush24
laparoskopia, rok wczesniej mialam robione hsg ale nic nie wykrylo,

Gość asdsdgdfggfhhgj
w sumie mam wieksza ochote na seks po okresie kilka dni bo przed nastepnym to wogole...

Gość bejbe bi
ja zaszłam w ciaze w 7 cyklu staran, w cyklu który od poczatku spisałam na straty bo w czasie dni płodnych jakos nie było okazji na współżycie. Ale okazało sie ze miałam za wysoką prolaktyne i ona hamowała mi owulację, zaczełam jesc bromocorn i zaraz zaszłam w ciaze.. tak ze popros lekarza o skierowanie na badania krwi.. być moze łatwo rozwiazać Twój problem tylko o tym nie wiesz!!

Gość asdsdgdfggfhhgj
dzie mozna kupic taki monitor jak to dziala?

Gość asdsdgdfggfhhgj
wybiore sie do gina po wakacjach bo narazie jest na urlopie... moze zianwestuje w miedzy czasie w testy.... kupione na allegro sa ok?

Gość staraczka 86
tez musze pogadac ze swoim lekarzem moze nie bede musiala robic jakichs badan usg na jajniki moze jest cos nie tak z hormonami