Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka;/2

Ona Panna On Blizniak -Ma to szanse??

Polecane posty

Gość porazka;/2

???

Gość buhahahahaahhaahah
nie ma i wypierdalaj dzieciaku

Gość wirtualastrolog
nie, nie ma... szukaj wsrod znakow ziemi, albo takich, ktorzy w horoskopie maja mocno obsadzone ziemskie znaki 🖐️

Gość tristan123
kobiety spod bliźniąt są silne i fajne- mężczyźni to fajni koledzy ale dwulicowi manipulanci, często psychopaci , tak naprawdę nie lubią kobiet, bardzo często zdradzają , kłamią nawet podając godzinę przypadkowemu przechodniowi, kobiety często nabierają się na ich urok nie wiedząc , że to tylko maska. Mężczyźni spod bliźniąt są często nieudacznikami życiowymi ale pretensje mają do wszystkich, tylko nie do siebie, chcą kontrolować każdy ruch partnera sami nie mówiąc nic o sobie. Często wykorzystują kobiety by te na nich pracowały- chyba najgorszy znak jeśli idzie o partnerstwo:-) ale dotyczy to mężczyzn- kobiety bliźniaki o dziwo są wspaniałe. Myślę ,że u mężczyzn jest to spowodowane kobiecą naturą którą za wszelką cenę starają się ukryć.

Gość efwertf
Akurat u mnie jest odwrotnie:-) ja bliźniak,a On panna

Gość porazka;/2
własnie to ja jestem panna a on blizniak co do zdrady blizniaka to tu akurat nie ma szans ale jest cholernie zazdrosny i uwaza sie za ideał wszysy wokół niego sa walnieci tylko on jest madry I własnie wszedzie sie spotykam z tym ze blizniak to najgorszy znka zodiaku