Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciamamciamamcia

Gdzie nad morze z niemowlakiem?

Polecane posty

Gość mamciamamciamamcia

Hej, mam czteromiesięczne dziecko, chcemy pojechać nad morze, ale nie wiemy gdzie z takim dzieckiem małym było by nam najwygodniej, chodzi mi o to, żeby dojście do plazy było na tyle wygodne, żeby można było zabrać wózek, żeby nie było jakoś tragicznie daleko od zabudowań-wiadomo, no ogólnie żeby z dzieckiem było w miarę komfortowo, byłam tylko w 4 miejscowościach nad morzem i nie bardzo się orientuję gdzie co i jak wygląda, jeździcie to może się orientujecie? Dziękuję z góry za pomoc.

Gość mamciamamciamamcia
w miarę możliwości proszę o krótkie uzasadnienie

Gość Romantyczny Krystek
Pojedz do Mikoszewa :) Piekne okolice. Naprawde polecam :)

Gość mamciamamciamamcia
dzięki :) może coś jeszcze?

Gość mamciamamciamamcia
a to mikoszewo...to po powodzi czasem nie ma tam brudnej wody? podobno wpływając do bałtyku popłynęła ta woda na wschód

Gość mamciamamciamamcia
hej, nikt nad morze nie jeździ???

Gość mamciamamciamamcia
w Sopocie byliśmy kilka razy, fajnie, ale już nudno któryś raz z kolei :/

Gość mamciamamciamamcia
podobno temperatura ma spaść nieco, chcemy jechać pod koniec przyszłego tygodnia

Gość sadzac po nicku to poziom
tez masz 4 miesiecznego dziecka co do tematu, radze jak najdalej od innych turystow ktorzy chca wypoczac a nie sluchac placzu niemowlaka :P

Gość mamciamamciamamcia
spoko, mały nie płacze, jest aktywny bardzo, wierci się i wogóle, nawet mowy nie ma o tym żeby płakał, fajnie by było znaleźć taką spokojną plaże ale to chyba nierealne

Gość mamciamamciamamcia
myślałam o Gdyni, ale nie wiem jak z wózeczkeim sobie poradzimy

Gość fhjsjsjs
do Gdańska

Gość lkhgf
tylko KARWIA!!! Ja nigdy nie pojade w inne mijsce, w Karwi jest pięknie, bajeczna plaża, niedużo ludzi, atrakcje jak wszędzie, tylko KARWIA. Mikoszewo lipa

Gość mamciamamciamamcia
Fajna_słuchaj napisałam WYRAŹNIE że nie w taki gorąc tylko na przyszły tydzień!!! Wiem doskonale co z dzieckiem a taką pogodę jak dziś robić, rad odnośnie wychowywania nie potrzebuję a pytanie zadałam konkretne

Gość lkhgf
no to idzcie -ci którzy odradzają jej wyjazd- na palże to zobaczycie czy sie chodzi z dziećmi czy nie, a niby dlaczego mieliby nie jechać, są kremy, moskitiery, odpowiednio dziecko można zabezpieczyć, średniowiecze nowmalnie!

Gość mamciamamciamamcia
asia.si raczej sobie poradzimy, większość dróg przystosowana jest chyba do wózków?

Gość jeśli już w ogóle
z takim maluchem w taki upał chcesz jechać nad może to tylko Dębki. Spokój, cisza, mało ludzi, blisko do plaży a i plaże są dość duże.

Gość lkhgf
mówię wam najlepszy wypoczynek gwarantowany w karwi, my byliśmy tam drugi raz było extra, znajomi z dizećmi jeżdżą tylko tam. Jak ktoś się znudzi w Karwi do Jastrzebiej Góry jest 10 minut samochodem a do Władka kawałek dalej. POLECAM!!!

Gość fhjsjsjs
nad "może"

Gość fajna?
mamcia no ciekawe ze tak dokladnie przepowiedzalas pogode, z tego co wiem to jedynie jutro ma byc chlodniej i upaly od nowa

Gość Aśka 27
Pogorzelica-dużo lasu,spokojnie i jest gdzie z wózkiem pospacerować, dużo tam rodzin z dziećmi. (Obok Niechorze-ale odradzam zdarza się,że nie ma jak chodnikiem z wózkiem przejść tyle tam ludzi) Rewal - mają tam dużo ośrodków -są fajne domki z placem zabaw,stołówką dużo rodzin z dziećmi ;-) )

Gość Aśka 27
Jeśli chodzi o upały to dobrze jechać gdzieś nad wodę z dzieckiem a zwłaszcza nad morze tam od wody/morza jest dużo chłodniej :-)

Niemowlaka nie można trzymać pod kloszem, a samemu sobie nie robić wakacji. Bez sensu. Ale nie można też przegiąć w drugą stronę i jechać na pole namiotowe. W Jastrzębiej Górze jest ośrodek Primavera, w którym spokojnie zatrzymacie się z dzieciaczkiem i wypoczniecie, naładujecie baterie :)