Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agent_provocateur

Powiedz mi...

Polecane posty

Powiedz mi jak wygląda Twój dzień powszedni, a jak wygląda dzień wolny? Pytam kobiety i mężczyzn będących w związku. co robisz jak wrócisz z pracy, z uczelni? co robi Twoja połówka po powrocie? co robicie jak jedno jest zajęte czymś, a drugie ma chwilę wolnego. i staż związku mnie interesuje też. ;)

Gość przepisu na życie
szukasz czy ankietę dla jakiejś firmy przeprowadzasz;)

Gość i znowu bełkot
agencie. Zawsze jesteś taki inteligentny, błyskotliwy. Masz duże poczucie humoru.

Gość sam jestes belkotem
nie odpowiem tobie, bo Cie nie znam:P

agent 🖐️ ! Ja już nie mam drugiej połówki, to Ci nie powiem :P

co robisz jak wrócisz z pracy? Witałem się jak była w domu, buziak w policzek i tyle :P Jak wracałem po 12 to robiłem sobie coś do jedzenia, ewentualnie jadłem obiad. Bawiłem się z młodym, szliśmy na spacer albo niestety włączałem laptopa i pracowałem dalej. co robi Twoja połówka po powrocie? Ona nie pracowała, ale jak jeszcze nie było małego i oboje wracaliśmy z pracy, to robiliśmy coś razem. Spacer, jakaś gra na kompie, TV, albo sprzątaliśmy. co robicie jak jedno jest zajęte czymś, a drugie ma chwilę wolnego. Zawsze jak była zajęta ja siedziałem przy laptopie. Ew. ćwiczyłem na perkusji. Na odwrót było to samo, z tym, że ona nie grała na perkusji :D Jak zajmowałem laptopa, bo pracowałem, to ona czytała, pisała coś, zajmowała się telefonem albo wychodziła do znajomych. i staż związku mnie interesuje też. Było prawie 6 lat, bez kilku dni.

Gość no to teraz ja się wypowiem
staż prawie 7 lat, konkubinat On: je obiad przed telewizorem ogladając po kolei wszystkie programy informacyjne... Kładzie się na łóżku, chce sie zdrzemnąć przytulony do mnie. później siada przed kompem, czyta fora, odbiera pocztę, idzie razem ze mną zrobić kolację, później tv, kąpiel, seks, wstaje rano przede mną i robi śniadanie do łóżka./ Ja: zakupy, jedzenie obiadu, gotowanie na nastepny dzień, w międzyczsie utulenie go do drzemki, później pranie, sprzątanie, kolacja, czasem jak mam siłę to usiadę przy kompie na kilka chwil, później kąpiel i jestemtak zmęczona, ze nei mam sił na seks.

Gość no to teraz ja się wypowiem
dzień wolny, np. sobota... śniadanie, ja - zakupy, on - pranie i odkurzanie. później ja sprzątam łazienkę, gotuję obiad, on czyta gazetę. Obiad, czasem wyjście na spacer, ew. wyjazd na działkę, rzadko wyjście do lokalu, bo jemu się nie chce... a dzisiaj... bunt.... jestem u rodziców i moge odpocząć.... mam dość takiego związku.

Gość co ja robie.,.
staz zwiazku: 6 lat. ja: 30 on: 36 Oboje pracujemy, ale wszystko praktycznie co robimy po i przed praca, robimy razem. Kiedy ja wracam wczesniej, gotuje obiad, kiedy on wraca wczesniej z pracy, gotuje dla mnie. Albo razem gotujemy lub idziemy na miasto cos zjesc. A pozniej albo gdzies razem jedziemy, albo ogladamy tv (ale to bardzo rzadko, tylko jak jakis dobry film daja), albo idziemy razem do knajpy. Moze sie to komus wydac dziwne, ale u nas nie bylo nigdy sytuacj, ze np ja robie cos innego a on w tym czasie np oglada sam tv. Po prostu, jak jestesmy razem, to wszystko lubimy robic razem. Oczywiscie on czasami spotka sie z kolegami, ja wyjde do kolezanki, ale nigdy nie jest tak, ze on lub ja ide sama ze znajomymi a drugie w tym czasie siedzi w domu same. Wychodzimy osobno tylko jezeli drugie jest np w pracy albo ma cos do zalatwienia. Kazde z nas ma swoje pasje, ale i tak wiekszosc z nich mamy wspolnych. I tak juz 6 lat.