Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona paulina

Ładni mają lepiej ! Dowód :(

Polecane posty

Gość Lenka1234
offerma - widzę, że idiotą jest tutaj każdy oprócz ciebie ... to też domena głupców ... jak pisałam, wydaje im się że wiedzą wszystko i są najmądrzejsi ... Jesteś przykładem ... Tą wypowiedzią pogrążasz się ... zaraz napiszesz, że zgwałcona laska powinna się cieszyć, że spodobała się gwałcicielowi ... :O Żenujące ... :O

Gość pieknosci uzalaja sie
pieknosci uzalaja sie nad swym marnym losem, och jak mi zal was biedulki, jakaż tragedia was spotkała

Gość Lenka1234
Nikt się nie użala nad sobą ... bo w życiu bym się nie zamieniła z brzydką ... ale bycie ładnym to też dwie strony medalu ... i teza, że to tak lepiej to tak średnio prawda ...

offerma - gdzie Lenka napisala, ze miala placic seksem za czynsz, ale nagle zmienila zdanie, wiec wlasciciel chcial ja wyrzucic?? :O wkurzasz mnie tym swoim dopowiadaniem. to jest ostatni post do Ciebie, bo widze, ze Twa glowa pusta i nic do niej nie dociera 🖐️

Gość Lenka1234
offerma - wyobraź sobie, że ty także nie zaświeciłeś inteligencją w swoich wypowiedziach ...ooo nie ... Poza tym przypuszczam, że ani ładny, ani inteligentny nie jesteś ... a to dopiero dramat ... Skoro uważasz, że głupi nie będąc wielu spraw w ogóle świadomym czuje się odpowiedzialny za to, to nie wiesz o czym piszesz ... np. jeśli taki nie wie, co to dziura ozonowa to nie wmówisz mi, że czuje się odpowiedzialny za coś, o czym nie ma pojęcia ...

Gość Lenka1234
czasami spotyka się ludzi inteligentnych ale jednak większość to kretyni." oczywiście inteligentni wg ciebie, to ci którzy myślą podobnie jak ty... a kretyni to cała reszta ... Typowe dla głupców ... Tak jak w każdej fabryce ... każdy pracownik bez przerwy opowiada jaki to szef głupi ... nie mając zielonego pojęcia na czym polega zarządzanie ... ani nawet nie pojęcia co mówi ...

Gość moje piekne panie
po co wy z nim gadacie on takie debilizmy pisze w kazdym temacie i malo kto chce z nim gadac to wyladowuje sie tera tu

Pewnie, ze moje. Wczesniej mialam zdjecia z rozpuszczonymi wlosami i sie mnie pytali, czy doczepiane. Moje naturalne klaki :) a mi sie bardzo podoba to zdjecie z profilu ;)

Gość offerma zna sie tylko dobrze
na polityce:)🖐️

Gość Lenka1234
Tak, na to wygląda ...

Gość Lenka1234
Za to ty jesteś tylko Ignorantem uważając, że inteligencja nie zobowiązuje do niczego ... jest tylko po to aby była ... :O Tak jesteśmy odpowiedzialni za środowisko w którym żyjemy ... jesteśmy odpowiedzialni za kraj... za przyszłość naszych dzieci ... co nie oznacza nawiedzenia na tym punkcie, tylko świadomość tego ... Skoro tobie wszystko zwisa, to inteligencja pomyliła ci się z ignorancją ...

Gość Lenka1234
"Ignoranci zawsze są wszechstronni." * Autor: Antoni Regulski I nie mam więcej pytań ... :D

Gość Sprawdzone...
Największym wrogiem ładnej pięknej kobiety jest druga kobieta. Tyle w temacie.

tak mialam wykorzystac szanse i umawiac sie z wlascicielem ktory sie do mnie slini.. piszac mi smsy typy "jestes atrakcyjna kobieta i kazdy chcialby miec taka panne, wyskoczymy na piwko w celu blizszego poznania?"

i masz racje ze duze piersi nie sa oznaka urody ale jak kazdy facet lampi sie w twoj dekold to jest irytujace. a na weselu nie czulam sie komfortowo jak wszyscy patrzyli na mnie na zwyklego goscia weselnego.. albo wczoraj sytuacja ide ze sklepu a dwoch gosci jedzie wolno za mna autem trabia i dra mordy, ludzie sie ogladaja.... wstydu sie najadlam ze szok bo to wcale nie jest komfortowe dla kobiety

Offerma, ja ubieram sie normlanie. Cyckow nie wywalam na wierzch, spodniczek krotkich nie nosze. A i tak dra mordy i gwizdza z samochodow. i Twoja teoria, ze kobieta jest wyzywajaco ubrana ma sie nijak do rzeczywistosci 🖐️

Gość Livre__
Ładni mają lepiej ! -oczywiście,że pod wieloma względami tak jest...na przykład,nie tracą kasy na korekty urody i nie zadręczają się jakimś felerem ciała.

Gość gosia ty nie znasz zycia
Druga rzecz, co rusz zmieniasz foty w stopce, po co to robisz?

Gość oferma mial racje,jestes glupi
a kobieta i duzo nauki przed toba.

que?? od kiedy pamietam to wszedzie w sieci uzywam nicku gosialicious :D a poza tym to tylko nick, juz nie dorabiaj do tego niewiadomo jakiej ideologii :O

Gość sama jest sobie winna
nie zaltakich kretynek:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość delicious znaczy zachwycający
wyborny - bo nie wszyscy wiedzą :P

Gość de licious a licious tooferma
napisal co znaczy.

no tak zwykla kosulka i rybaczki to rzeczywiscie wyzywajacy ubior.. powinnam chodzic w golfie i jeansach rzeby przeciez nie kokietowac...