Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona paulina

Ładni mają lepiej ! Dowód :(

Polecane posty

Ja też mam czasem takie sytuacje, mimo że do "najzajebiztszych" nie należę... Jedynie co mnie teraz może trochę wyróżniać to że jestem bardzo opalona... W każdym razie wczoraj wychodzę sobie z autobusu i grupa kolesi krzyczy za mną z samochodu: "Kocham Cię!!" A co ja na to? Najpierw obejrzałam się czy na pewno o mnie chodzi, ale za mną nie było nikogo innego a przede mną jakiś facet... A ja spięłam się jak baranie jaja, i nie wiedziałam jak iść żeby nadal wyglądać tak wspaniale :p

gosia masz racje:) owine sie przescieradlem zaloze kominiarke moze wtedy bedzie ok hehe a z tym mieszkaniem. nie wiem czy fajnie tak stracic lokum tylko dlatego ze podobalam sie wlascicielowi a nie chcialam sie z nim umowic....

avatarka, nie musisz nic wiecej pisac, ja wiem o co chodzi i rozumiem Cie doskonale, bo sama mam tak samo. Spadam z tego tematu, bo widze, ze jesli ktos czegos nie doswiadczyl to potrafi tylko ublizac 🖐️

Gość gosia tępaczko
Zrozum że nie wszyscy muszą tu tak pozować jak ty na kaffe. Są lepsze od ciebie, ale nie muszą udowadniać niczego fotkami w stopkach. :)

Gość kot13
w obozach jenieckich na dalekim wschodzie kobiety były penie głównym tematem wspominek;-) A tak na poważnie to pięknym jest każdy, kto w sobie piękno widzi i pielęgnuje:-)Wtedy się nim emanuje:-)wtedy także rywalizacja o bycie piekniejszym od innych traci sens:-)Takie jest moje zdanie:-)

Gość kot13
pewnie*

offerma reasumujac twoje nedzne wypociny stwierdzam ze twoj dach jest pokryty sloma... poziomem IQ nie dorastasz mi nawet do gowna pod butem wiec zamilcz nedzna pomaranczo.. nie ma sensu kontynuowac z toba konwersacji. jestes smieszny.. nie mysl za duzo bo sie spocisz

offerma że tak powiem..."szacun za wypowiedzi" zapewne nie jest Ci to potrzebne ale chciałam tylko napisać

Gość a taaaaaaaaa
bo oferma to pasztet i pedal

Gość kot13
moim zdaniem poza kolorem nick pomaranczowy od czarnego niczym się nie wyróżnia :-) to tak odbiegając od tematu:-)

offerma jak nie jestes kobieta to po co sie wypowiadasz? jestes infantylny a twoj tok myslenia bledny. ublizasz osobom choc wcale nic o nich nie wiesz prostaku

Gość FREEpalestine
bardzo piekne kobiety czesto maja problem z zaakceptowaniem oznak starzenia przyzwyczajone do bycia gwiazdami w kazdym gronie i do bycia obiektem pozadania i zachwytu mezczyzn -trudniej im sie pogodzic z wiednaca uroda i pojawieniem sie mlodszych i atrakcyjniejszych 'rywalek', ktore zabieraja im miejsce z podium

Gość FREEpalestine
ale to prawda, ze generalnie ladnym moze byc latwiej w zyciu, bo uwazani sa za inteligentnijeszych, milszych itp. to jest nawet poarte badaniami

a po drugie smieszy mnie szufladkowanie ludzi piekni-glupi, zapatrzeni w siebie i mniej urodziwi- inteligentni, skromni... hahaha bije brawo dla ludzi ograniczonych

Gość FREEpalestine
*poparte

Gość hhhaa pieknosci nie zablysnely
intelektem :D

Gość FREEpalestine
eve22 powtarzam, ze byly robione badania w tym kierunku chodzi o pierwsze wrazenie - ludzie atrakcyjni sa (przynajmnie przy pierwszym wrazeniu) oceniani jako inteligentniejsi, bardziej godni zaufania, bardziej sympatyczni nie wierzycie - poszperajcie w internecie, to sa powazne badania

Gość FREEpalestine
jestem brzydka 😭

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
NB pod wieloma względami mają łatwiej w pracy, w kontaktach międzyludzkich... No to żeś walnął mądrością niczym ze szmatławca! :-D Dobrze napisał Niebieskooki blondyn, że ładni mają trudniej w życiu. Ja się bardzo podobam mężczyznom i mam z tego powodu same kłopoty. Latka lecą, a ja wciąż sama, bo interesują się mną prawie tylko sami poszukiwacze wrażeń, a w pracy też mam przesrane, za przeproszeniem, bo gdy tylko jest tam szef-facet, to prędzej czy później daje mi do zrozumienia, że chętnie by się ze mną przespał, nieraz nawet wprost. Gdy odmawiam, zaczyna się wyżywanie na mnie, i bywało już, że rezygnowałam sama z jakiejś pracy, choć bardzo ją lubiłam.

Gość FREEpalestine
wydaje mi sie, ze trzeba tez rozroznic pierwsze wrazenie od dluzszego poznania bo wiadomo, ze wtedy wszystko moze sie zmienic o 180 stopni

Gość FREEpalestine
nie jestem doskonala, ale nie powiedzialabym ze jestem brzydka ;)

Gość palestyna nie wymadrzaj sie ta
:D:D

Gość FREEpalestine
nie wymadrzam sie, pisze co wiem i co mysle :P jak kazdy na kafe

ha ha ha ha ha - rownie dobrze ja bym mogla to napisac, bo spotyka mnie to samo a ci, ktorzy sie smieja to nie maja pojecia o czym my tu rozmawiamy i jak to jest :O

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
To witaj w klubie, Gosialicious. Tylko że ja z chęcią bym się z tego klubu wypisała, bo wiele przez to tracę, a nie zyskuję, jak to tutaj piszą.

ja zyskuje jesli chodzi o drobnostki (keidys nawet mily pan na lotnisku mnie wpuscil kilka minut po zamknieciu bram do odprawy), ale trace jesli chodzi o prace, ktora musialam zmieniac wielokrotnie.

Gość Ha, ha, ha, ha,ha
Prawiczek, ja naprawdę wolałabym być dużo brzydsza - przynajmniej ceniliby mnie za mój profesjonalizm, a nie patrzyli tylko jak na kawał mięsa. Bardzo ciężko pracowałam na to, by dojść tu, gdzie jestem, zaliczając po drodze jeszcze same przeszkody w postaci tych szefów, przez których musiałam rezygnować ze zdobytej dzięki dużemu wysiłkowi pracy.

Gość to i ja powiem...
Mnie dobrze pracowalo sie z mezczyznami. .z kobietami okropnie.. Zazdroscily doslownie wszystkiego...ciuchow, perfumow , wakacji , o urodzie nie wspominajac. Skad sie dowiedzialam, ze mnie obgadywaly...od pracownikow facetow. Same zaszly w ciaze w wieku 16-17lat i nie mialy na nic...bo faceci je zostawili. Musialy pozyczac zeby przezyc...pozniej doszla tez ladna dziewczyna ,to nie wytrzymala tygodnia z nimi. Obie sie zwolnilysmy .