Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona paulina

Ładni mają lepiej ! Dowód :(

Polecane posty

Gość prawda taka ze
gosia moze po prostu masz wredny charakter i dlatego Cię nie lubili w pracy :P

Gość prawda taka ze
a co do urody ładna jestes ale bez przesady

zgadzam się częściowo, nie tyle ładni, co atrakcyjni mają lepiej, jedna dziewczyna wyżej pisała, że obiektywnie nie jest ładna, ale wiele rzeczy uchodzi jej płazem, bo ma w sobie to "coś", eh szkoda, że ja tak nie mam :(. wszystko do czego doszłam w życiu musiałam wypracować sobie sama bardzo ciężką pracą. po prostu zazdroszczę ładnym i atrakcyjnym

Gość Lenka1234
offerma - to także złudne ... Na inteligentnych ciąży odpowiedzialność wszelaka ... Inteligentny ma świadomość, że niewiele wie i ciągle ma niedosyt rozwoju ... Głupi natomiast dlatego w ogóle się nie rozwija, bo uważa że wszystko już wie i jest najmądrzejszy ... Nikt nie oczekuje od niego przesadnej odpowiedzialności ... w ogóle niewiele się po nim ludzie spodziewają ...

Nie mogli mnie nie lubic przez moj charakter, bo mnie po prostu nie znali. Tak jak powiedzialam wyzej, uwazam ze swiat zwariowal. Mimo wszystko, ladniejsi maja lepiej w zyciu.

ladni wcale nie maja lepiej. jak ktos tu napisal kobiety takiej do pracy nie przyjma (od razu na wejsciu mowily mi dziekuje) 2. przeze mnie jakas para poklocila sie w kinie bo on sie na mnie patrzyl a ona go opieprzyla. poszedl sam na film a mnie bylo glupio. 3.bylam na weselu i wszyscy gapili sie na mnie jak na jakas niepelnosprytna. mezczyzni wychwalali, kobiety obgadaly dupe 3. wynajmowalam 2mieszkania i wlasciciele chcieli sie ze mna umowic na piwo lub kawe, a gdy odmowilam kazali mi sie wyprowadzic i szukac czegos innego i co myslicie ze to takie mile?

Gość j;oijo
zabawne, ze gosialicious od razu uznala, ze nalezy do grupy tych ladnych:D Takie watki to doskonaly sposob na sprawdzenie kto ma o sobie za wysokie mniemanie:D

avatarka: mnie spotykaly podobne przygody. Przypomnialas mi o tej parze, dokladna sytuacja sie u mnie zdarzyla az trzy razy. Wiecej nie mowie, bo juz mnie nazwali pieknym, zoltym narcyzem :P

Gość Lenka1234
gosialicious - ale to przecież nie było do ciebie ...

Gość zznad wodyyy
Lenka i gosialicious---> nie Wy pierwsze,nie ostatnie. zmienialam prace kilka razy przez takie zazdrosne babsztyle. trzeba pracowac samej i tyle.

gosialicious..to daj jakies rady przysszłemu narcyzowi jak popasc w samouwielbienie :) pozatym jestes seksi ;)

Gość zuzuuzuz
Ale z drugiej strony atrakcyjne kobiety z gory oceniane sa jako 'łatwe i nieinteligentne'.

aha i nie znam faceta, ktory nie skomentowalby moich piersi..(mam 75D) a przy chlopaku lub przy jego rodzicach nie jest milo uslyszec "ale ty masz wielkie cycki" dla mnie to jest przykre

Gość wcale nie mają lepiej

zuzuuzuz zgadzam sie z toba... juz nie raz uslyszalam od obcych osob ze zamiast po rozum stalam w kolejce po cycki... szkoda ze ocenily mnie po wygladzie a nie zamienily ze mna nawet jednego slowa

Gość gatatek:)
tez jakas super piekna nie jestem ale farta mam takiego ze hoho

tak samo z facetami, kazdy chce miec ladna laske ktora szybko mu sie nudzi, traktuje ja jak zabawke, a gdy facetowi podoba sie brzydka tzn ze pokochal jej wnetrze a nie ladna buzke ktora za 10lat bedzie pokryta zmarszczkami

Gość Lenka1234
Lenka i gosialicious---> nie Wy pierwsze,nie ostatnie. zmienialam prace kilka razy przez takie zazdrosne babsztyle." - nie no ja jak już mnie zatrudnią, to jest ok. Udowadniam swoje kompetencje i nawet inni na tym korzystają, więc nie jest najgorzej ... choć wiadomo też mnie na pewno obgadują ... od paru dziewczyn czuję chłód ... ale nie jest najgorzej ... bowiem jestem profesjonalna .. Tylko zatrudniają mnie niechętnie ... i to jest problem ... potem jest ok ...

jestem zbyt zajebisty więc spadam na inny top ps. lepiej byc ładnym niz brzydalem ale nie zmienia to faktu ze ta ładna osoba nie powinna sie wywyzszac i lekcewazyc innych bo charakter jest tez wazny a jak ktos jest narcyzem to niech bedzie :)

'o już ewidentny dowód na to, że masz lepiej niż brzydcy. dostałaś ten wynajem bo byłaś ładna, dostałaś szansę której nie potrafiłaś właściwie wykorzystać ' nie potrafila wykorzystac szansy?? o czym Ty mowisz?? :O :O

Gość Lenka1234
" Na inteligentnych ciąży odpowiedzialność wszelaka ... " nonsens." Głupi nie jest świadomy odpowiedzialności ... np. mnoży się na potęgę i nie zastanawia nad odpowiedzialnością związaną z założenia rodziny .. czeka aż mu MOPS da, czy inni ... W przypadku inteligentnego człowieka to co innego, jeśli będzie mu trudno utrzymać rodzinę bardzo psychicznie to odczuje ... A nieszczęście może każdego spotkać... Trudno tutaj powiedzieć, że ma lepiej ....

offerma - jesli jestes taka madra, to powiedz mi jakbys Ty rozgrala sprawe, gdyby wlasciciel domu powiedzial, ze chce z Toba seksu, jesli nie to do widzenia??

Gość Lenka1234
Jeśli to jest wg ciebie argument, to rozmowa faktycznie jest bardzo na poziomie ... :O Inteligentny nie musi obrażać rozmówcy, bowiem może pokazać mu jego miejsce nie brudząc sobie rąk .. Ale skoro tak lubisz grać offermo, to równie dobrze ja po tym wpisie mogę napisać, że inteligentny to ty nie jesteś skoro musisz sięgać od razu po agresję, która jest domeną głupców ...

Gość oferma to facet
:D 🖐️

Offerma, a gdzie Lenka napisala, ze placic za mieszkanie miala seksem?? :O :O czytaj dokladnie to co jest napisane, jesli nie rozumiesz, to sobie nie dopowiadaj 🖐️