Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona paulina

Ładni mają lepiej ! Dowód :(

Polecane posty

Gość jsdehj
Moze i pod tymi względami co autorko napisałaś ładni mają lepiej ale napewno nie wystarczy sama uroda do małżeństwa czy koleżeństwa.

20:47 [zgłoś do usunięcia]gosialicious Wyobraz sobie, ze te brzydsze dziewczyny byly buntowane przeciwko mnie. W kazdym miejscu gdzie pracowalam. Ludzie sa nienormalni. :o :o takie sa baby :o Ślicznie wyglądasz na nowych fotkach 👄 grzywka bardzo Ci pasuje ❤️

21:33 [zgłoś do usunięcia]gosialicious offerma - jesli jestes taka madra, to powiedz mi jakbys Ty rozgrala sprawe, gdyby wlasciciel domu powiedzial, ze chce z Toba seksu, jesli nie to do widzenia?? zboczeńców nie brakuje :o :o Piękne ;) czasem pozornie maja łatwiej :o

Niektorzy ludzie smieja sie i kpia jesli nie rozumieja o czym sie mowi. Mysle, ze najbardziej kpia ci, ktorych takie wszechobecne i uciazliwe zainteresowanie nie dotyczy.

ktos tu pytal o fotke.. fotki nie wkleje bo nie mam takiej potrzeby.. a w moje historie wierzyc nie musisz, bo dla mnie te sytuacje do przyjemnych nie nalezaly...

hmm, ja nie uważam się za piękną a ludzie są dla mnie mili: 1. kiedyś jechałam z biletem miesięcznym na trasie po której nie wolno mi było jeździć, kanar tłumaczył mi drobiazgowo co zrobiłam źle i ... na tym się skończyło :P 2. co najmniej 2 razy na studiach podniesiono mi ocenę 'na piękne oczy' (bo innych powodów nie było)- raz zrobił to facet, a innym razem kobieta :P dodam, że wcale nie mam pięknych oczu :D 3. jak stoję na pasach to uprzejmi kierowcy często się zatrzymują :classic_cool:

No na pasach to się mi też często zdarza;) Kiedyś gdzieś było moje zdjęcie. Jak ktoś chce niech poszuka:P Bycie atrakcyjnym ma swoje dobre i złe strony. A te złe często są o wiele gorsze od tych dobrych, zwykle drobiazgów bez których da się żyć. A co do uważania ładnych dziewczyn za idiotki- to mnie najbardziej wkurza;] Często ludzie dziwią się jak mówię co studiuję, a jak mówię żeby zgadli kierunek to wymieniają studia, które największy idiota może skończyć. Bez uraz oczywiście dla ludzi studiujących proste kierunki z powołania;) Poza tym już wiele razy spotkałam się z tym, że faceci podchodzili do mnie jak do lekko upośledzonej- chodzi mi o tych nowo poznanych- i pozwalali sobie na wiele tekstów, których ja nie toleruję.

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
Prawiczek bez wiary Oczywiście, że dzieci się szybciej uczą. Nauczenie się czegokolwiek na poziomie mistrzowskim zaczynając w wieku 20+ lat jest niemożliwe. Umarłam ze śmiechu, tak durny i nie mający pokrycia w rzeczywistości tekst walnąłeś. Oczywiście, że zaczynając w tym, a nawet w późniejszym wieku, można się czegoś nauczyć na poziomie, jak to określasz, mistrzowskim. Ale żeby się nauczyć, to trzeba najpierw...zacząć się uczyć. A Ty, jak widzę z Twojej wypowiedzi, nawet nie próbowałeś tej "tajemnej sztuki". ;-D :-D ;-D :-D Wiem po sobie, bo lubię zdobywać nową wiedzę, a 20 lat już dawno skończyłam. Wwszystko da się zrobić, jak się chce. Obijać się można bez żadnego wysiłku. Rzeczywiście dodatek w Twoim nicku "bez wiary" doskonale Cię charakteryzuje.

Gość dlatego tez krem bedzie zawsze
sam :classic_cool:

Gość najsliczniejsza byla
ale ze mnie sucz czy jakos tak :classic_cool:

Gość ma cos w sobie ale pięknoscią
nie jest. piękna to jest angelina jolie albo monica bellucci. ale nie ma to jak brak samokrytycyzmu :D🖐️

Gość w sumie to offerma dobrze o
niej napisal

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
Opanowałaś cokolwiek co zaczęłaś robic po 20stce na poziomie mistrzowskim, języki, wiedze, zdolności fizyczne, cokolwiek? Nie sądzę. Opanowałam kilka dziedzin w takim stopniu, że teraz zajmuję się tym zawodowo, jedną z nich jest właśnie język, a przy okazji dokształcam się stale z dziedziny, którą studiowałam . Aktualnie uczę się nowej, bardzo obszernej, dziedziny, i sprawia mi to ogromną frajdę. To, że Ty nie próbowałeś albo Ci się nie udało, to nie znaczy, że innym się nie udaje. A możesz mi wierzyć, że to, czy się zajmuję, jest bardzo trudne, bo żeby opanować jedną z tych dziedzin, trzeba najpierw nauczyć się dobrze kilku innych.

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
Uczyłam się zawsze, nie tylko teraz, ale tych rzeczy dodatkowych zaczęłam się uczyć od 22 roku (jedne zaczęłam wtedy, inne parę lat później). Teraz mam 32 lata. Nie chcesz się niczego uczyć, to się nie ucz. Tylko nie twórz teorii, które nie odzwierciadlają rzeczywistości. Wiesz Prawiczek, Twój sposób myślenia jest taki sam jak pewnej dziewczyny z "Rozmów w toku" i jako odpowiedź dla Ciebie również nadaje się ta sama wypowiedź p. psycholog Krzywickiej, którą powiedziała tej dziewczynie. Obawiam się tylko, że tak samo jak ona, możesz nie załapać zawartej w tym przekazie ironii. Obejrzyj sobie to video (naciśnij drugie okienko od góry): http://rozmowywtoku.onet.pl/1574636,17,archiwum.html

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
http://rozmowywtoku.onet.pl/1574636,17,archiwum.html Nie wiem dlaczego rozjeżdża się ten link. Wklej go w całości w pasek adresowy i przecinek przed numerem 17 przybliż o jedno oczko do poprzedzającego go długiego numeru.

Gość pokaz co potrafisz
jak jestes taki madrala to wklej ten link poprawnie :classic_cool:

Gość podrywak
TH is IT PR Mam 28 lat i 2 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny to też dowód szok :O

Gość co szok ????
a komu potrzebna dziewczyna ? :classic_cool: burdel tez od czegos jest ;)

Gość dla bruneta wszystkie ladne
a jedyne co potrafi robic to wklejac idiotyczne serca dla kazdej

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
Offerma, zamiast innym zarzucać brak umiejętności, sprawdź jak działa Kafe. Tyle czasu (lat) już na niej siedzisz, że dobrze powinieneś wiedzieć, że linki, które nie są linkami wątków Kafe, nie dają się tu poprawnie wkleić. Jak interesuje Cię dlaczego, to zapytaj administratora Kafe.

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
Offerma ja żyję w jakimś nierealnym świecie. moi znajomi to na tyle rozumni ludzie że posługują się zdrowym rozsądkiem i daje się ich przekonać argumentami, sami też używają sensownych argumentów do przekonywania innych. A ten Twój tekst to dobry. :-D Nie możesz mieć znajomych, którzy posługują się zdrowym rozsądkiem i argumentami, bo takie osoby od razu uciekną od kogoś takiego, jak Ty, kto zamiast owych argumentów, posługuje się jedynie bluzgami.

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
podrywak TH is IT PR Mam 28 lat i 2 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny to też dowód szok Hej, jaki dowód? Każdy się komuś podoba, bo ludzie mają różne gusty i szukają czegoś innego. Znam naprawdę w ogóle nieurodziwych, wg opinii większości kobiet, mężczyzn, a trafili na naprawdę ładne i inteligentne kobiety, tworząc z nimi szczęśliwe związki. A wiesz, dlaczego? Bo w środku są wspaniałymi, pełnymi ciepła, inteligentnymi i mającymi uczucia mężczyznami. Tak więc wygląd nie ma tak wielkiego znaczenia przy tym, czy kogoś się znajdzie i stworzy z tą osobą długotrwały związek. Choć oczywiście, w pierwszej kolejności zwraca uwagę. Ale po bliższym poznaniu zyskuje się lub traci dzięki cechom charakteru.

Gość Ha, ha, ha, ha, ha
O sorry, powinno być: różne gusta. :-)

Wyglądem można przyciągnąć, a zatrzymać charakterem.. Gosia jest atrakcyjna, ale co z tego? Matko nie wrzucajcie tak na siebie, bo aż się żal człowiekowi robi. Mi osobiście wisi czy ktoś sobie wstawia zdjęcie w stopkę czy nie. Jak jakaś dziewczyna ma taką zachciankę, albo nie wiem, chce się pochwalić ładnym zdjęciem to niech sobie wkleja słit focie:P Ja osobiście nie mam takiej potrzeby, nie muszę obrabiać swoich zdjęć i nigdy nawet nie miałam do czynienia z photoshopem. Zresztą zdjęcia swoją drogą, a rzeczywistość swoją. Ja się tam cieszę, że jestem inteligentna i mam swoje zasady. Bo wolę być taka niż być zajebistą głupiutką naiwną laską.