Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadam.

czy sie puścila ?

Polecane posty

Gość dsadam.

witam. 2 dni temu całkiem przypadkowo znalazłem w koszu na bieliznę opakowanie do kondomach. Nie używamy z żoną kondomów bo bierze pigułki.Opakowanie znalazłem pod jej rzeczami, które wrzuciła po powrocie ze szkolenia pt-pon.Zaintrygowany tym "odkryciem" sprawdziłem co też ma w torebce (Wiem, wiem, nieładnie ), znalazłem 1 puste pudełko po "duexach" i jedno pełne. Wizja mojej pani obracanej przez innego od dluzszego czasu jest moją ulubioną fantazja.....a może już nie fantazją?czy faktycznie nad tym szkoleniu nadziała się na innego ? tylko czemu skoro bierze pigułki to prezerwatywa ? przygodna "znajomosc" ? co o tym sadzicie? moj mail dsadam@o2.pl

bardzo możliwe że się puściła ;p a gumki po to aby nie złapała pewnie jakiejś choroby wenerycznej

Gość puściła sie jak nic
Bo po co prezerwatywy ?

Gość dsadam.
wyprze sie. moze obserwowac sytuacje ?

Jedni powiedzą, ze tak, drudzy, że nie. A może zapytaj się jej, czemu ma stosy kondomów?

Gość dsadam.
hmmmmmmm. od dawna juz nie uzywamy. bierze pigulki

podpinam sie do opini wyżej. kondom jest dla pewności że nic nie złapie od bardzo przypadkowego partnera.

Gość dsadam.
ale to nie prowokacja. co mam wkleic foto opakownia z karteczka. a pisze o kondomach bo to jest "slad", "dowod" , "poszlaka" czy jak to tam zwal.........

Gość dsadam.
no i ja wlasnie sie zastanawiam czy ja pytac. przeciez o 20:!4 o tym napisalem. ale sie uparles na te prezerwatywy i czytasz wybiorczo

wne jest człowiecze że ty się nie miotasz....to podpucha jednak.

dziwne jest człowiecze że ty się nie miotasz-miało być:)

Gość dsadam.
ta. podpucha. i tej wersji ty sie trzymaj bo nie mam zamiaru przekonywac, ze tak nie jest. i dziekuje za zabranie glosu :) nie wiem czy ja spytac czy nie. pewnie spytam. albo poczekam jak sie rozwinie sytuacja........moze archiwum gg przejrzec ? hmmmmm....... nie wiem

Co się ma wyprzeć? Ty się jej nie pytaj, czy Cię zdradziła, tylko zapytaj co robią te prezerwatywy w jej torebce, po co jej one były i dlaczego jedna paczka jest już pusta. Kobiety nie potrafią logicznie kłamać - żona zacznie zmyślać i tu ją masz! :P

Gość Alexiss_
jestem kobietą i tez uwazam ze cie zdradza

Gość Alexiss_
kobiety nie potrafią logicznie kłamac...ciekawe stwierdzenie...:)

Gość dsadam.
a jak powie, ze np. podrzucila jej kolezanka ? ( naiwny, glupi argument ale mozliwy do podania ) wtedy bedzie juz "ostrzezona", ze wiem czy sie domyslam......

Gość maria maria
ale dziwka. ja bym z domu wyrzuciła. ona ma cie za głupka? że się nie zorientujesz? jak bierze tabsy..to gumy ma od chorób.bo spi z nienzajomymi facetami..ohyda..

Gość Alexiss_
a moze jej nie zadowalasz wystarczajaco?

Zacznij od kosza z bielizną - daj jej szansę wymyślenia jakiejś wymówki. A potem przejdź do jej torebki - i tu też niech się wysili z jakaś historyjką. A będzie jej trudniej, bo musi połączyć ją z tym koszem na bieliznę. :) Jeśli nie ma zawczasu przygotowanej historyjki, to jest ugotowana! :P P.S. Logiczne kłamstwo to takie, które wyjaśnia szybko sprawę i nie komplikuje całości. Tzn. nie można się już do wymówki już dalej przyczepić. U kobiet to rzadkość, by potrafiły sklecić jakaś prawdopobodną historyjkę.

Gość Malfredo
Nie no co ty, jeżeli cię kręci że ktoś ją pierdoli to masz jak w raju. Obserwuj, śledź, prowokuj i podniecaj się wyobrażeniem twojej kobiety podczas seksu z innym. A jak będziesz miał dość ręcznej roboty i dowody rypnij jej tym w twarz i zarządaj trójkąta

Gość dsadam.
no tak. tu masz racje. "rozbicie" tego na 2.

Gość maria maria
kolezanka podrzuciła?? a jak sie kolezance sexu zachce..to co zadzowni o 24 do niej po gumki:) hihi..ma cie za głupiego.. moze kolega jej podrzucił aby jego żona nie widziała dowodu zdrady:P

Gość to wszystko zależy...
Znam takich ludzi, co mają takie poczucie humoru, że podrzucają swoim znajomy w pracy różne dziwne rzeczy, jak np. opakowania po gumkach. A tak, dla śmiechu. I mówię zupełnie poważnie. Zapytaj żonę w prost. Znasz ją chyba i będziesz wiedział czy kłamie.

Gość maria maria
tak to tez znam..faceci facetom tak robia..podrzucaja gumki..gołe baby...komorki od burdeli.. ale kobiecie? raczej maja szacunek.

Gość dsadam.
hmmmm. moze przed rozmowa przejrze jej archiwum gg....

Gość cwaniara
podwójne zabezpieczenie