Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydgoszcz czeka na burze

u kogo jest burza??

Polecane posty

zaczelo padac!!!!! :D:D:D:D:D no to teraz musi cos juz z tego byc :classic_cool:

Gość damianka
Burzy nie ma , ale od 20 minut jest cudowna wichura. Temperatura na balkonie spadła do 24 (z 33). jest fantastycznie, bo we dnie powietrze stało i już myślałam, że umrę z upału.

Gość damianka
Oczywiście Olsztyn.

Gość kraaakowiankaa
yyyyyyhhhhhhhhhh jestem krakowianką od 24 lat, czyli od urodzenia. Burze są moim zdaniem bardzo rzadko. Dla porównania w Tarnowie są prawie co 3 dzień i jak już się zaczną, to potrafią krążyć nad miastem jedna poo drugiej- to niestety wiem od kuzynki, bo sama nie mam okazji się nimi nacieszyć. Nie wiem gdzie ty te burze widzisz

Gość yyyyhhhhhhh
esz, ktoś tam z Katowic pisał - podmuchajta na wschód niech i w Kraku coś z tego będzie. A poważnie nastąpiłaniewielka zmiana - liście już nie ledwie drgają tylko zaczęły falować więć jakiś tam wiaterek jest, ale żadnych błysków. :( Tylko niebo zachmurzone bo gwiazd ani widu ani słychu.

Gość acadalfooo
a w Siedlcach jak zwykle nie ma burzy, masakra jakas, wszystkie zawsze bokiem przechodza;/

Woj. lubuskie, Żagań - padało mocno chyba z pół godziny, ale burzy nie było.

Woj. lubuskie, Żagań - padało mocno chyba z pół godziny, ale burzy nie było.

Gość zaczynam sie martwic
myslicie,że na morzu tez jest burza?

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Grozne-nawalnice-nad-Polska.-Zaginelo-czterech-rybakow,wid,12484491,wiadomosc.html?ticaid=1a8a8&_ticrsn=3

Gość szakalaka3555555
błyska i grzmi gdzieś wokół...i chyba właśnie zaczęło padać... Będzin

Gość werwerw
ja mieszkam pod Toruniem, parę godzin temu zaczęło błyskać... ale bez grzmotów, bez deszczu, bez wiatru jakieś pół godziny temu był deszczyk ale taki tam kapuśniaczek, padało może z 5-10 minut, teraz znów duchota.

Gość yyyyyyhhhhhhhhhhhh
kraaakowiankaa absolutnie nie chiałam Cię urazić. Z burzami w Tarnowie nie będę rywalizować, nie mam odpowiedniej przekładni i wolę normalne ochłodzenie w granicach rozsądku. Oosobiście nie przepadam za burzami zwłaszcza po tym jak nawałnica wyrwała mi 4 drzewa pod blokiem z korzeniami. A teraz sytuacja z Krakowa: Kolejna zmiana już nie ma zadnego ruchu w drzewach widocznych z mojego okna. Czyli generalnie po wiaterku itd. w dalszym ciągu duchota niemiłosierna i żadnych błysków na horyzoncie :(

Gość korelja
u nas (okolice Katowic) od 21 się błyskało i wiało. właśnie zaczęło padać i to będzie chyba mega burza.

Gość korelja
ooo DG pozdrawia Będzin :) szakalka ;)

Gość wiórek
a w lubuskim cisza...błyska gdzieś tam na horyzoncie ale grzmotów nie słychać i zero deszczu, nadal upalnie.

Gość Chorzów Centrum,koło Katowic
Grzmi tak raz fest mocno ze az sie boje,a raz tak cichutko ze smutno mi ze przechodzi. Deszcz przez chwile padał bardzo mocno teraz jakby mniej..w sumie chyba tak samo. Jest około 20 stopni z 36 w cieniu ^^ Oł jeee ^^

No właśnie czytałam o tych rybakach.Pewnie nie żyją:( Martwię się o swojego partnera.Tak kocha morze,żeby tylko nie zabrało mu to co najcenniejsze

w sumie to chyba dopiero do nas idzie,grzmoty coaz mocniejsze. deszcz tez.

O jakich rybaków chodzi??

Gość yyyyyyhhhhhhhhhhhh
Chorzów to teraz dmuchaj na wschód :), w Kraku czekamy na ochłodzenie chociaż minimalne.

W Szczecinie padało zeszłej nocy, mniej więcej od 10 rano była burza i konkretny deszcz, ale potem przeszło i było znów gorąco... Ale dzisiaj w mieszkaniu mam chociaż 28 stopni, a nie tak jak wczoraj ponad 31... (termostat mam do 31, a mi nie wyświetlało temperatury...)

podmucham jak sie ochłodze juz :) Ale dmuchac bede :)

O tych,którzy wypłyneli z Mielna.zaginęli w okolicach sarbinowa A mój pisał o 20tej,że mają ładną pogodę i zostaja na dłużej.Wcześniej mieli w planie dzisiaj wracac bo mapy pokazywały burze.Zmienili decyzję mam nadzieję,ze okarze się dobra Pytal tez o ten kuter czy coś wiem A tydzień temu powiedział mi,że w razie co mam go spalić i rozsypać w morzu Ale sie nakręciłam:(

Gość Wolvfram
Warszawa - Ochota śmierdzące i zaczadziałe powietrze, zaduch i cała tablica Mendeleyewa w powietrzu , na wschodzie jakaś gwiazda migocze na niebie , mam wypróbowany od kilku nocy pomysł, przed pójściem spać wyjmuję kostki lodu z zamrażarki i kładę na parapecie okna , trochę pomaga