Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość średnio atrakcyjna

Czy na pewno byście tego chciały?

Polecane posty

Gość średnio atrakcyjna

Mianowicie być adorowane przez każdego faceta. Wciąż słuchać komplementy i w każdej sytuacji można liczyć na jakąś pomoc nawet obcego mężczyzny. Ogólnie być jedną z najbardziej atrakcyjnych kobiet. Sama nie jestem jakimś pasztetem, ale też do ideału również mi brakuje. Mam średnie powodzenie wśród płci przeciwnej. Kiedyś zawsze chciałam być bardzo piękna, ale doszłam do wniosku, że to wcale nie jest takie fajne i też ma swoje wady.. A co wy myślicie na ten temat?

Wolę być atrakcyjna dla tych, dla których chcę ;) a jestem osobą dość charakterystyczną i i charakterystycznych "typów" mam "branie". Nie, nie jestem pustą barbie.

Gość pola332
Uważam...że masz niezłe szczęście... Według mnie każda by tak chciała... Ale niestety tak łatwo nie ma... :(

Gość bardzo atrakcyjna
Uroda to przeklenstwo i blogoslawienstwo w jednym. oczywiscie ze ma swoje wady, wiesz ile kobiet chcialoby mnie utopic w lyzce wody :| ?

Taa jest tak :) Z zazdrości wyzywają Cię od suk i zdzir, bo masz tego, którego chcesz.

Gość polarisss
ja taka jestem

Gość bardzo atrakcyjna
dokładnie - suka, zdzira - szkoda gadac. ale w gruncie rzeczy wole byc bardzo atrakcyjna niz srednio.

Bez fałszywej skromności, powiedzmy, że do brzydkich nie należę, teraz to mi odpowiada, ale kiedy miałam 11-15 lat okropnie się czułam kiedy jakiś stary dziad się za mną oglądał, mrugał do mnie i tym podobne. A wiadomo, że w tym wieku zaszczycałam określeniem 'stary dziad' każdego faceta powyżej 20 lat :P Czasami nawet marzyłam, żeby mieć jakiś wyraźny defekt, w stylu wystające zęby czy krzywy nos. Ale teraz jest tak, że jak kobieta się wyzywająco ubierze, to większość facetów się będzie za nią oglądało, niezależnie od tego czy jest atrakcyjna, czy nie...

Gość Obserwator,.....
tak jasne,na necie wsyztskie pisza ze ladne i kazdy sie ogladal,,,,,a wyjsc na ulice to paszteciarnia,,,,gwiazdy sprzed kompa,hehehe

Jest to fajne, dopoki nie prosza o randki. Kiedy im odmawiam to obrot o 180 stopni. Aczkolwiek jest to mile ;)

Obserwator- Dlaczego tak uważasz? Nie napisałam, że uważam się za miss świata, tylko po prostu, że nie jestem brzydka, mnóstwo jest w Polsce bardzo ładnych kobiet, myślisz że żadna z nich nie siedzi przed komputerem? :D

Gość Gosia ale Ty przecież nie
jesteś oszałamiająco piękna, z tego co widzę na zdjęciach z Twojej stopki. Ładna, owszem, ale nic więcej ;)

Uroda pojecie wzgledne. Widocznie mam to cos ( plus twarz i cialo) co sprawia, ze faceci lgna do mnie. I nie, nie przechwalam sie, nie jestem narcyzem. Stwierdzam fakty ;)

Gość kiok
pewnie ma niezle cialo. Juz dawno zauwazylam, ze twarz facetow najmniej interesuje:D

Gość jest jak jest.........
Ja to zarazem lubię, a zarazem nie, choć z wiekiem nabieram coraz większej satysfakcji z tego powodu. Mam ogromne powodzenie. Nie przypominam sobie jeszcze żadnej imprezy w moim życiu gdzie nie byłam podrywana. Faceci mnie komplementują na każdym kroku i jestem wychwalana pod niebiosa. Na dodatek są w stanie zrobić dla mnie prawie wszystko. Można byłoby wymieniać jeszcze wiele, ale to bez sensu. Napiszę tylko, że ogólnie jest to bardzo miłe. Nie jestem przez nikogo obrażana. Co najwyżej za plecami, ale mało mnie to i tak obchodzi. Mam sporo koleżanek i również nie odczuwam, żeby były zawistne itd. Wcześniej miałam bardzo podobnie co Jaśmina. W młodszym wieku nienawidziłam na sobie spojrzeń starych dziadów :O Poza tym nadal za tym nie przepadam (i mam tu na myśli nie facetów po 20, lecz tych po 40 :O) Również chciałam mieć jakiś rażący defekt. Nawet myślałam o oszpeceniu się. Ale nie gapienie się innych było głównym tego powodem. Mi przeszkadzało to, że każdy facet z którym się będę spotykać patrzy jedynie na ładne opakowanie i nawet nie obchodzi go zawartość. Czułam się jak jakiś np ładny wazon. Na dodatek bardzo często spotykałam się z różnymi zboczeńcami :O Myślę, że takie osoby jak ja mają w pewnym sensie skrzywioną psychikę. Wprawdzie to dopiero dziś doszłam do tego wniosku. Nigdy nie musiałam się o nic starać. Było mnóstwo facetów, którzy wiązali jakąś nadzieję w stosunku do mnie, ale ja ich zawsze zbywałam. Mam wygórowane wymagania. Nie wiem co to znaczy nieodwzajemniona miłość i nie potrafię nawet tego zrozumieć ponieważ nigdy nie byłam ani zakochana, ani nie wierzę w miłość. Nie wiem w sumie czy jest mi dobrze z tym czy nie. Po prostu już sobie nie wyobrażam innego życia.

Gość katiess83
faceci sa jak psy na kazda babe poleca;)

Gość katiess83
Jestjak jest....No masz skrzywiona psychike,ale tylko przez wlasne mniemanie o sobie..Co z tego ,że masz powodzenie? inne tez maja,ja tez? i co? chcesz byc z kazdym facetem,ktoremu sie podobasz? pewnie nie....wiec z czego tu sie cieszyc.

Gość katiess83
Miej gdzies tych facetow i tyle a nie rozwodzisz sie,ze sie podobasz....

Gość Fafnoście
zazwyczaj te atrakcyjne kurwy maja w dupie to ze facet ktory je podrywa ma zone lub dziewczyne

Gość katiess83
gosia licious...do ciebie faceci lgna??????????

Gość katiess83
Fafnoście -jest jak piszesz...

Gość Fafnoście
gosialicious zapomnialas dodac ze albo oni sa slepi albo jestes latwa bo atrakcyjna raczej nie

Gość katiess83
haha no grunt,że sie podobasz...Dalej nie wnikam.

Gość jest jak jest.........
Możliwe, że mam wygórowane mniemanie o samej sobie. Mimo to nie sądzę aby to było widać w rzeczywistości... Tutaj po prostu jestem anonimowa i mogę napisać co o tym wszystkim myślę. Nie cieszę się ani też nie ubolewam z ogólnego stanu rzeczy, ponieważ jak już wspominałam to jest dla mnie normalne, bo nie wiem jak mogłoby być inaczej. "Miej gdzies tych facetow i tyle a nie rozwodzisz sie,ze sie podobasz...." I widzisz w moim przypadku ja mam ich naprawdę gdzieś. Nie zależy mi na nich, ale mimo to zadaję się z nimi.

Gość Fafnoście
podoba bo niezle robi loda buahaha