Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość średnio atrakcyjna

Czy na pewno byście tego chciały?

Polecane posty

Gość Fafnoście
tutaj kazdy moze byc piekny i puscic wodze fantazji haha

Gość katiess83
to juz Twoja sprawa,że sie z nimi zadajesz;) Ja ogolnie brzydze sie facetami sliniacymi sie ...Jak wychodze gdzies i widze tych wszystkich facetow patrzacych sie to zabilabym kazdego jednego-ale ja mam inaczej.

Gość katiess83
Fafnoście - :) Jak juz napisalam faceci sa jak psy na kazde babsko poleca byleby nie bylo garbate i zezowate;)

Gość Fafnoście
gosia licious nie rob takich min bo ci tak zostanie:)

Gość katiess83
Ale najwazniejsze,że dziewczyny to akceptują ;) A niech sie bawią:)

Gość katiess83
hahaha

Gość Fafnoście
katiess83...wlasciwie to kazda moze powiedziec ze jest adorowana , komplementowana poniewaz kazda potwora ma swojego adoratora.....kazda jest piekna dla kogo innego a tipsiary i solary jak gosilicious wyszly z mody , no moze na ruchanie sie nadaja

Gość jest jak jest.........
Ja również uważam, że faceci są jak psy. Choć w sumie mogłaby to być obraza dla tych zwierząt, które bardzo lubię :) Wystarczy, że facet zobaczy kawałek ładnej nogi czy tzytzka to zapomina o całym swiecie :o Nie wspominając już o tym jak się potrafią upokorzyć przez to wszystko.

Gość katiess83
takie zawsze byly na ruchanie....Kobieta z klasa nie chodzi za czesto na solarium a tipsy juz w ogole odpadaja....Jak ja mialabym zwracac uwage na tych,ktorzy sie slinia do mnie to tez chyba musialabym popasc w samouwielbienie....I swieta racja kazda potwora znajdzie swojego amatora.

Gość katiess83
noooo,ale upokorzyc? mnie jakos nigdy zaden nie upokorzyl-moze dlatego ze nie chodze nad wraz wyzywajaco ubrana;)

Kocham was pomaranczowi 🌼 na zadnym zdjeciu nie mam tipsow i tez ich nie nosilam, ale nazywana jestem tipsiara :classic_cool:

Gość katiess83
Fafnoście -Ale faceci lubia takie tipsiary-nie obrażajac nikogo....Moj byly jest przykladem;)

Katies83 nie musze wywalac cyckow na wierzch, zeby sie za mna ogladali. Wspolczuje tym, ktore lapia facetow na cycki 🖐️

Gość katiess83
O tipsiarach to tak ogolnie-nikt Ciebie nie nazwal tipsiarą;)

Gość katiess83
no ja tez takim wspołczuję ;) Bo sama nigdy tak nie robilam i nie mam zamiaru.

Fafnoście katiess83...wlasciwie to kazda moze powiedziec ze jest adorowana , komplementowana poniewaz kazda potwora ma swojego adoratora.....kazda jest piekna dla kogo innego a tipsiary i solary jak gosilicious wyszly z mody , no moze na ruchanie sie Czemu tak ogolnie ;) atrakcyjna dziewczyne nazywa sie tipsiara i solara?? Przez zazdrosc, czy jak to tam z wami jest?

Gość jest jak jest.........
"noooo,ale upokorzyc? mnie jakos nigdy zaden nie upokorzyl-moze dlatego ze nie chodze nad wraz wyzywajaco ubrana" Mnie również jeszcze żaden nie upokorzył. Miałam na myśli, że to faceci sami się upokarzają, kiedy np próbują zdobyć jakąś kobietę.

Gość katiess83
Jesli chodzi o zazdrosc to odpada bo: Swego czasu nosilam tipsy;) niestety.. biegalam na solarium 4 razy w tygodniu.... Ale wiem jak jest,że za taka laska prawie kazdy facet sie obejrzy bo z regoly jest wyzywajaca-a faceci takie lubia.....Ja tam mam to ogolnie gdzies.Mam dosyc jakich kolwiek facetow.

Gość katiess83
Rozstalam sie ze swoim narzeczonym i mam gdzies cala meska populacje.Obrzydzenia nabralam chyba.

Gość katiess83
Gosialicious -szpecą Cię okulary na drugim zdjęciu bardzoooo.

to Cie zaskocze, bo na solarium nie biegam (chodzilam a i owszem, ale nie 5 razy w tygodniu tylko moze 2 razy w miesiacu). Przestalam chodzic. Tipsow nie nosze, mam swoje naturalne dlugie paznokcie. Wyzywajaco sie nie ubieram a i tak sie za mna ogladaja. Przyzwyczailam sie. A komentarze typu : za Toba sie ogladaja?? odbieram jako probe podniesienia wlasnej samooceny wysmiewajac sie 🖐️

Gość Fafnoście
nie kochana gosiulicious nie przez zazdrosc...mam swoje piekne paznokcie, jem duzo witami i nie musze paskudztwa chowac za tipsami, nie chodze na solarium dlatego iz zal mi mojej skory...Ty juz masz widoczne zmarchy pod oczami a ja ich dlugo miec nie bede:)

Gość katiess83
Swojej samooceny nie podnosze bo mam to ogolnie gdzies.....Czy ktos sie za mna obejrzy czy nie...wyroslam juz z tego...

Gość Fafnoście
i dlaczego jest tak, ze te ktore uwazaja sie za super laski mowia ze te drugie im zazdroszcza??? zenua

Gość katiess83
jak widze faceta ogladajacego sie za mna. to czuje tylko do niego wstret;) Tak juz mam.Niech sie za zona oglada a nie...

Gość Fafnoście
a gosia licious ma moktro gdy ktos rzuci okiem w jej strone hahah

Gość Fafnoście
no coz mezczyzni s atak zaporgramowani, ze za kazda sie obejrza czy to maja te zony czy tez nie