Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobrze

SKIEROWANE DO PANOW!!!!

Polecane posty

witam:) od paru dni czytam na forum rozne komentarze mazszczyzn na temat zwiazkow, milosci, sexu, kobiet hmm dodam, ze te komentarze pochadza ciagle od tych samych osob... dlatego pytam sie innej czesci osob plci meskiej: -co myslicie o zwiazkach i kobietach? -jak sobie wyobrazacie zwiazek? - co czujecie to tej 2-giej polowy jezeli juz sie zdecydujecie na zwiazek? -dlaczego tak naprawde jestescie w zwiazkach? Prosze o powazne odpowiedzi:)

Staszek ja sie nie pytam czy bedziesz zyl czy nie:) tylko co myslicie o tym wszystkim:)

" co myslicie o związkach i kobietach ? " Lubimy być wiązani przez kobiety. " jak sobie wyobrażacie związek ? " Kobieta (im więcej tym lepiej) i mężczyzna. " co czujecie do tej 2-giej połowy jeżeli już się zdecydujecie na związek " Czujemy ucisk w żołądku i brak apetytu. " dlaczego tak naprawdę jesteście w związkach ? " Bo nie potrafimy gotować i obsługiwać pralki. ;-)

Gość fajansiarz
Cóź, prawo życia mówi, że trzeba się łączyć z kobietami w związki i zakładać z nimi rodziny. Z punktu widzenia życia rawo to jest słuszne. Z punktu widzenia jednostki - często chorej i sfrustrowanej - różnie. Choroby i frustracje wzięły się stąd, że życie zagrało samolubnie i nie fair i uzależniło jednostki od siebie, wskutek czego te kierują się przede wszystkim wszczepionym im przez życie instynktem. Instynkt ten burzy racjonalne zachowania jednostek, powodując w sumie tylko problemy. W efekcie jednostki są z reguły rozdarte i nieszczęśliwe.

Lady facetow powinno sie wprost pytac a nie mi bajki pisza:D

Masz rację... Jak na około się zapyta albo puści aluzję to nie czają o co chodzi :P

Gość fajansiarz
Czają, ale są wygodni :-)

Lady przez to wole sie pytac bez okrecania... ale tu chyba nie znajde facetow ktorzy moga na te pytania odpowiedziec :-P

Gość nebelwerfer
Moglabys znajsc odpowiedz, ale jest pozno:)

-co myslicie o zwiazkach i kobietach? Odp. Wczoraj była parada gejów i lesbijek więc o tych związkach za dobrze nie myślę. A o związkach normlanych? Nic....:P O kobietach? Wredne i podstępne, tylko czychają na moją wypłate :P -jak sobie wyobrazacie zwiazek? Odp. Nie wyobrażam sobie. Po prostu się jest w nim albo nie. - co czujecie to tej 2-giej polowy jezeli juz sie zdecydujecie na zwiazek? Odp. Kwestja indywidualna, każda sytuacja i osoba inna. -dlaczego tak naprawde jestescie w zwiazkach? Odp. Jestem zatwardziałym singlem i uchylam się od tej odpowiedzi :P Dobrze, te pytanie są bez odpowiedzi, kazdy inny, inne sytuacje. Tego nie da się opisać. Jedynie to pytanie z oczekiwaniami od związku jest dobre bo tu każdy może jakiś konkret walnąć :)

1) związek to posiadanie kogoś z kim można rozmawiać o wszystkim i robić prawie wszystko razem jeśli potrzeba ;) a kobiety to płeć piękniejsza która do perfekcji opanowała manipulowanie płcią brzydszą ale j anie mam im tego za złe ;p 2) to wspólne życie i odpowiedzialność za kogoś, podejmowanie ważnych decyzji razem, bycie przy drugiej osobie jeśli tego potrzebuje 3 i 4) nie byłe w związku to nie wiem ;p

-co myslicie o zwiazkach i kobietach? Byłem w związku.. co tu myśleć? W sumie fajna rzecz. :P -jak sobie wyobrazacie zwiazek? Bez sensu to sobie wyobrażać. Rzeczywistość rzadko kiedy ma coś wspólnego z naszymi wyobrażeniami. - co czujecie to tej 2-giej polowy jezeli juz sie zdecydujecie na zwiazek? Jak się zdecyduję wtedy będę mógł odpowiedzieć na to pytanie. -dlaczego tak naprawde jestescie w zwiazkach? W tej chwili nie jestem. :classic_cool:

Singiel co bys chcial?? widze, ze wkoncu sie rozpisaliscie:-P ide po sniadanko i doczytam