Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25ooooo

czy mojatesciowa jest normalna??

Polecane posty

jedziemy w poniedziałek na wczasy..a ta "Synku jak to jedziesz a mamusia sama zostanie, kto mi pomoze w sklepie, powinnienes szukac auta nie jechac na wczasy "' albo jeszcze mój zrobił sałatke i podchodzi do mnie i mówi spróbuj..na co podchodzi tesciowa z drugiej strony i mówi "a ja to co, matcece nie pamietasz i mnie nie poczestujesz..mamusia tez chche spróbowac " a potem ejszcze "moze pojdziecie do slepu cos kupic..albo moze pojdziemy razem na lody:" no i jak tu jej nie zabic sympatyczna to kobieta...ale czasem stwierdzam ze normalna to nie ejst

no chyba i jeszcze mówi "chcesz sie wyprowadzic i mamusie sama zostawic..tak matka jzu nie potzrebna najlepiej do piachu, zeby miec spokoj"

nie było mnie przy tym jak to mówiła ale jakbym była to juz bym powiedziała swoje 3 zdania co mysle o jej pie**oleniu

pogadaj z nią bo będzie gorzej. jakie szczęście że moja matka takich zagrań nie miała :D A ten twój to jedynak że go tak nie chce oddać tej zlej żonie???

mój ma brata ale nie mieszka znimi od paru lat..ale i tak mamusia hce zeby wpadał zes woja luba w kazda niedziele na obiadek, a jego zona ma srdnia ochote zeby spedzac kazdy wolny weekend z mamusia;) to nie mój maz tylko facet;) mamusie dawno temu tatus zostawił i chyba cała miłosc przelewa na mojego faceta i chce go traktowac jak meza;)

Gość alealealeja
ukroc to jak najszybciej bo inaczej bedziesz miala przechlapane zycie. tylko rob to sposobem. jesli ona mowi "jedziemy w poniedziałek na wczasy..a ta "Synku jak to jedziesz a mamusia sama zostanie, kto mi pomoze w sklepie, powinnienes szukac auta nie jechac na wczasy" mow "alez on tak ciezko pracuje wiec mu sie chyba naleza wakacje prawda" albo jak ona mowi o tej salatce to ty powiedz "on dba o mamy figure i czestuje mnie" a o wyprowadzce to najlepiej jak z nim porozmawiasz i wyprowdzi sie jak najszybciej. musisz cos zrobic z ta mama i to jak najszybciej.

masz racke chociaz sytuacja z ta sałtka była zabawna bardzo ale jezeli chpdzi o akacje to moj facet sie wkurzał za te teskty i sam mówił ze nalezy mu sie urlop