Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem n9iepewna

Fisting - probowal ktos ?

Polecane posty

Ale z tymi dłońmi w pupie to trzeba uważać bo potem głupio tłumaczyć lekarzowi jak zapyta "jak to się do cholery stało" ;)

Vaginalnie nie doświadczyłam i póki dziecięcia nie urodzę nie zamierzam doświadczać. Rzecz w tym, że i ja tej męskiej graby chcę :) Wiem, że to nie jest niemożliwe, ale wiem też, że potrzeba odpowiedniego przygotowania.

Wiadomo, że trzeba uważać, ale ja, jeśli chodzi o zabawy analne nie jestem początkująca :) Potrafię wyczuć co jest ok, a co jest na granicy.

17,5 co jednak nie jest wcale niemożliwe a czasami wbrew pozorom łatwiejsze niż w "dziurkę zasadniczą" choć ryzyko jest spore.

Gość 17.5cm
To chyba nie potrzebujesz żadnej rady. A normalny anal Ci nie wystarcza?

Gość 17.5cm
To chyba nie potrzebujesz rady:) A normalny anal Ci nie wystarcza?

Perwersja z tym że tu jeśli będziesz na granicy i się zachowasz "nerwowo" to może być już za późno.

Gość 17.5cm
I własnie o to ryzyko chodzi. Jesli przesadzisz z dziurką typowo kobiecą rekonwalescencja jest przykra ale pewna. Z tą drugą juz tak nie jest. Można nabawić się kalectwa.

Myślicielu spokojnie, przeżyję ;) Może Wam nawet zdam relację jak było :p ;)

Gość 17.5cm
W analku więcej miejsca jest w środku, niż przy wejściu. Dlatego urządzenia do takiego seksu są w kształcie gruszki grubszym do przodu. A dłoń niestety odwrotnie. Strzeli mięsień, ścięgno czy coś podobnego i bida.

Gość 17.5cm
Dziwie Ci się, że z fistingiem vaginalnym czekasz do porodu. Pewnie i tak wkładacie tam z Twoim panem różne duże przyrządy:)

Powiedziałabym, że zabawki do seksu analnego są w pewnym sensie podobne do kształtu dłoni :) Wąski koniec, potem zgrubienie i potem znów zwężenie. Tak samo dłoń wąskie złożone palce, potem ta część najgrubsza czyli okolica kostek a potem zwężenie. Problem polega generalnie w grubości dłoni. Ale właśnie za pomocą odpowiednich zabawek da się mięśnie na tyle rozluźnić, że się łapka wślizgnie. Mam nadzieję ;)

Gość 17.5cm
Ciebie już i tak chyba nic i nikt od tego pomysłu nie odwiedzie:)

Gość 17.5cm
Przypuszczam, że jego wielkość nie jest jednak dla Ciebie w pełni satysfakcjonująca

Odwieść mnie może tylko poczucie w danym momencie, że jest to dla mnie niebezpieczne. Spróbuję na pewno :) Opcji zrezygnowania bez próby nie biorę w ogóle pod uwagę :D

niemniej.....dupka łatwo się otwiera \tak samo jak cipka na phi 4 cm...

Perwersja jak masz faceta o mocnych nerwach to będzie ok byle się tylko nie wystraszył jak cię coś zaboli i nie wycofał się szybko. Bo wtedy rzeczywiście może coś porozrywać. Ale trochę mnie dziwi że zaczynasz zabawy od dupy strony ;) Ale zdaje się że ty tak po prostu masz wbudowane :D

Gość 17.5cm
To dziwne. Niewystarczająca w analku, a dobra w seksie standardowym?

mysliciel999 lekarze wkładają tam!...rozmaitości....i nic ich nie dziwi:)

mysliciel999, fisting analu zaczyna się już w momencie silnego podniecenia i na oliwkę czy coś tam....wtedy jest bezpiecznie....

17.5 to zupełnie nie o to chodzi. Zupełnie nie o to. Myślicielu, ani ja, ani mój Pan się mojego bólu nie boimy, wręcz przeciwnie. Mój Pan ma stalowe nerwy, dużo zdrowego rozsądku, o to się w ogóle nie boję.

nie wiem co i gdzie lekarze wkładają bo na wszelki wypadek nie chodzę ;) Jedyne co mi włożyli to jakieś pieprzone żelastwo do nogi ale to nie przez dupę ;) i zrobili to siłą.

Gość 17.5cm
No cóż, pozostaje mi życzyć udanej penetracji:)

Perwersja odnoszę wrażenie że go kochasz....:)....nie mylę się....prawda?:D

Fev bardzo się mylisz :D Ja się bronię rękami i nogami, żeby go nie pokochać :D Super facet z niego, ale z pewnych względów jest to tylko relacja oparta głównie na seksie bez zobowiązań i "lubieniu się".