Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem n9iepewna

Fisting - probowal ktos ?

Polecane posty

Gość a ja mam pytanie do was
bez szyderstwa, tak z ciekawości... co was kręci we wkladaniu całej dłoni do odbytu ?

Gość "PAN" perwery
jest żonaty :)

Perwersja, już wiem że się nie mylę...:)....mimo twoich zaprzeczeń...

a ja mam pytanie do was, nowe doznania silniejsze doznania pożądanie wyuzdanie często miłość do partnera chęć sprawienia by partner miał odlot szukania czegoś innego odrobina bólu wilgoć poślizg i takie tam:)

Perwersja miłość czasem trudno określić....jej jakość ocenia sie po jej odejściu

Fev za tępa jestem, nie rozumiem pytania :D Co do miłości to być może masz rację, jesteś ode mnie starsza i na pewno bardziej doświadczona życiowo. Ja się zastanawiam czy można kochać dwie osoby naraz.

Perwersja można...i każdego za co innego...tylko trzeba umieć to przeliczyć na procenty na [pzryszłość

Perwersja:):):) a ja mam pytanie do was,....to pomarańcza:D:DD: ona zadała pytanie......to i na nie odpowiedziałam:D:D:D

Perwersja można ale nie polecam ;) trochę można się pogubić a podobno kobietom jest jeszcze trudniej w tej materii. A to że nie zrozumiałaś pytania świadczy o tym że za dużo siedzisz na kafe... ;) fev miłość może i trudno określić ale tą prawdziwą się rozpoznaje w mgnieniu oka i ona trwa.... i to się czuje.

Naczeleenyyy.....czyżbyś jedną kochał za gary a drugą za sex?:P )))

Myśliciel, zdecydowanie za dużo siedzę na kafe :D A co do pytania pomarańczy to ja właściwie mogę się podpisać pod słowami Fev :)

Gość jak mozna kogos kochac
i go zdradzac ????

Naczelny....jestem świetna w rzucaniu garami:D dobrej nocy wam.....zbereźnikom:D:) lecę moczyć pipkę i takie tam:P

mysliciel999. może kobietom jest trudniej ogarnąć sie w tej materii...ale ja już nią nie jestem....miłość i sex istnieją dla mnie niezależnie i paralelnie .... 👄👄👄:P....jak lizać to tak by drgały wszystkie mięśnie...:) słodkiej i klorowej...Perwerka Naczelny Mysliciel pomarańcze Sexy Brunet

"wy żeście prawdziwych zboczenic nie widziały jeszcze..." Przecież się w lustrze oglądam codziennie :p

mysliciel999 nie musimy znać..:).....bo my same jesteśmy zbereźne i siusiamy swoim facetom do ust....tudzież wkładamy stopy do misek z mlekiem i płatkami i każemy wyjadać facetowi pod stołem....i takie tam.....analne sprawy...i jeszcze inne...:P pa

Perwesja...paważnie?:)?!!!! A ja sama wciskam faceta pod stół...i na kolana.....chwytam za włosy....liżę głęboko....by sie dławił....i sprawiam ból...by znał swoje miejsce..:P

hehe.....dobranoc Uległa....ja niestety domina:)..buziole👄

Prwersja.....:):)....siem rozmarzyłam:P głupiś Naczelny!!!....i marsz do łóżka jak nie wiesz o co chodzi!!!!! 👄

no miałam miałam:)......ale trafiła mi się Uległa i jak tu mam iść nyny?:O