Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta żyjące bez seksu

Brak seksu w związku - jakie skutki?

Polecane posty

Gość fhgffghffhfhfh
Ty walker jesteś jakiś pojebany. Większość facetów dla ciebie to geje. Może sam masz jakieś skłonności gejowskie skoro homoseksualizm to twój temat przewodni? Głupek z ciebie jest.

fhgffghffhfhfh-Na tym polega odwaga ze człowiek w życiu musi ryzykować,a jak się boisz to nie noś spodni tylko kiecki,i tu nie chodzi o przystanek ale o honor,ten przystanek jest w moim mieście i w moim kraju a tym samym jest moja własnością,tak samo jak kobiety i każdy facet powinien zachować się jak facet a nie jak zwykła pipka,facet który nie umie być agresywny wobec wyrostków i podjąć walki niech nie nosi spodni bo przynosi wstyd prawdziwym facetom.

Gość Jankezz
Walker to że Ty nie panujesz nad swoją seksualnością jest oznaką zezwierzęcenie z kolei.. ;) Tylko zwierzęta nie panują nad sobą w tej sferze. Sorry ale nie zamierzam zachowywać się jak pies który najchętniej by wydupcal wszystko co spotka na drodze. Mam prawo mieć swój gust i to, ze wszystko mi sie nie podoba nie uważam za poczatki bycia gejem :o Bez kitu ty jestes jakis popaprany...

Gość fhgffghffhfhfh
Tia i ty walker jesteś prawdziwym facetem a ja to nie. hahaha.. Głupek do potęgi z ciebie jest.

Gość fhgffghffhfhfh
Jankez - on jest jakiś popaprany. Ma coś w deklu nie tak. ;)

Gość do Walkera
W tym zdaniu ujawnia się konserwatyzm i głupota tego pajaca: ''a jak się boisz to nie noś spodni tylko kiecki''- DLA KOBIET- KIECKI, DLA FACETÓW- SPODNIE. A jak jestem dziewczyną i się boję to też nie mogę nosić spodni? Widzę kolega Walker ubrałby w kiecki z 3/4 społeczeństwa ;)

fhgffghffhfhfh-A z ciebie jest pipka,po prostu boisz się walki i dobrze wiesz że zwykły tchórz z ciebie i nie jesteś facetem.skłoności gejowskich nie mam z tego względu ze jakoś malutko młodych kobiet mnie nie podnieca,w przeciwieństwie do ciebie.zapisz sie na kurs samoobrony,kobiety tak robią,instruktor ci doradzi że jak ktos cię zaczepi na ulicy to najlepiej uciekaj tak jak kobiety.Zacznij trenować sprint.

Gość fhgffghffhfhfh
Z ciebie taki macho men jak z koziej dupy trąba. Jak lubisz bijatyki to twoja sprawa. Z drugiej strony jak taki twardziel jesteś to czemu siedzisz na babskim forum i takiego kozaka zgrywasz? bua ha ha ha Z ciebie to prawdziwy facet jest - rzeczywiście. Reszta to geje. ;) No comments.

do Walkera-od razu widać ze jesteś kobieta bo nie umiesz chwycić prostej przenośni z tym spodniami,ty byś chciała żeby twój facet uciekał na widok jakiegoś oprycha?Jak znam życie to większość facetów by uciekała myśląc tylko o swojej skórze,o ciebie to nawet by nie pomyślał.

Gość kobieta żyjące bez seksu
Hej, ale gejem jest nie ten, któremu się nie wszystkie kobiety podobają, ale ten, którego kręcą faceci. A co do tej odwagi cywilnej to prawda, dziś ludzie przechodzą obojętnie. Ale takim samym przejawem odwagi jak własnoręczna obrona przystanku jest własnoręczne wystukanie numeru policji, a na pewno bardziej rozsądnym.

Gość katiess83
Jesli chodzi o bijatyki -jestem w 100% pewna ze moj byly by nie uciekl...On byl aż nadgorliwy jesli chodzi o te sprawy.Takze gejem ani cipkom na bank nie byl.

fhgffghffhfhfh-A gdzie ja napisałem ze lubię bijatyki?Ja lubię spokój i normalność,i właśnie jak ktoś ten spokój zakłóca i normalność to robię wszystko żeby go przywrócić,dzisiaj wyrostki wiedzą że nie ma prawdziwych facetów i każdy się ich boi,więc robią to co chcą,właśnie przez takich tchórzy jak ty to wyrostki czuja się bezkarnie i nie obawiają się tego że ktoś zareaguje.

katiess83-No bo sterydy mają to do siebie że powodują nadmierną agresję.Twój może i pipka nie był ale za to impotentem był.

Gość katiess83
ale on sterydy zaczal brac jakies 4 miesiace temu...Wczesniej nie bral.A bylismy ze soba ponad 2 lata zawsze mial w sobie jakis agresor i bez sterydow z tego co pamietam chociaz po koksach to juz kosmos byl nieraz..

katiess83-Naprawdę taka naiwna jesteś że myślisz że facet ci sie do wszystkiego przyzna?Zastanów się ile ludzi sie do tego przyznaje?A wystarczy zwykła olimpiada żeby zobaczyć ile ludzi bierze różne świństwa.Myślę że brał wcześniej tylko o takich rzeczach sie nie mówi.

Gość katiess83
Mozliwe,że brał-ale skoro tak było to dlaczego na początku bylook w sexie??? Widzialam jak reagował na inne kobiety kiedy szliśmy razem po jakims centrum handlowym,albo jak jechaliśmy autem -jak się oglądał...Na mnie tak nie reagował..

Gość do Walkera
Walker tak, jestem kobietą i co się emocjonujesz i rzucasz jak gówno w trawie? Widać ktoś trafił w twój czuły punkt ;) nie potrafisz zaakceptować,że nie każdy myśli tak, jak Ty i na prawdę nie jest z tego powodu gejem czy impotentem?! Jak ktoś już napisał wcześniej i co popieram- wątpię,że PRAWDZIWY facet przesiaduje na babskim forum i wchodzi na tematy typu ten ''brak związku w seksie'', bo jak ja znam prawdziwych facetów, to żaden przesiaduje na necie, wolą real życie i rozmowy z prawdziwymi kobietami W REALU, a reszta to nie faceci a pipki! :D I już widzę jak banda umięśnionych drechów, z dwa razy takich jak Ty demoluje przystanek a Ty się im stawiasz :D:D Takie kity to faktycznie- tylko na kafe ujdą a w rzeczywistości srałbyś po gaciach się nawet odezwać i tyle by było.

Gość do Walkera
Walker ty chyba tutaj wszedłeś, bo temacik znajomy i też miałeś nadzieję przeczytać jakaś poradę ;)

Gość katiess83
Przypuszczm,że gdyby mial styczność z jakaś typową "suczką" to sexu by nie odmówił,a o "zmęczeniu" zapomniał...

do Walkera-Oj nawet nie wiesz jak się mylisz,uwierz mi że nawet 10 może być i wystartuje do nich,mam pozwolenie na broń do obrony osobistej,jak jej nie miałem to też kozak zawsze byłem,raz to nawet w szpitalu wylądąwałęm po ciosie czymś ciężkim,na szczęście byłem tylko ogłuszony,wodzisz w tym jest problem że jest 5 wyrostków i 100 tzw facetów,i tych 100 facetów boi sie tych 5 wyrostków,a teraz powiedz mi co by było z tymi wyrostkami jak by tych 100 facetów zareagowali jak prawdziwi faceci.Co do kafe to lubię te forum i tyle a w realu jakoś nie ciągnie mnie do kontaktów z ludźmi.

katiess83-A ja przypuszczam że grozi mu za niedługo depresja z powodu impotencji.

Gość no to sie naczytalam
Walker, to może wyjdź do ludzi, kontakty międzyludzkie w realu wiele uczą :)

no to sie naczytalam-Jakoś mnie nie ciągnie do ludzi,mam z nimi stycznośc w pracy,zarówno z klientami jak i innymi pracownikami mi odechciewa mi się kontaktów z ludźmi w realu.

Gość katiess83
No nie wiem...Wiem,że lubi kobiety na brak powodzenia tez nie narzeka...

Gość katiess83
Walker,tak na marginesie jesteś facetem czy kobietą? Bo raz piszesz w formie męskiej a kiedy indziej w żeńskiej?

Gość viktora82.
Zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 dla kazdego :)

A gdzie ja pisze w formie żeńskiej?Chyba chodziło ci o to że zacytowałem "no to sie naczytalam"

Gość katiess83
AAaa racja ;)

Dla kobiet seks jest potrzebą fizjologiczną. Dla mężczyzn jest to potrzeba znacznie wyższego rzędu. Dlatego wszystkie kobiety zdradzają, bo dla nich to po prostu taka sama czynność jak jedzenie.

Gość katiess83
Masz cos z garem dominik-to ze ciebie zdradzila bo nie dawales rady to nie znaczy,że kazda inna tez tak postapi...Ja sexu w zwiazku nie mialam a mimo to na bok nie poszlam-TO SIE NAZYWA SZACUNEK DO SAMEGO SIEBIE.Poza tym jak sie kogos naprawde kocha to moze sie walic i palic w zwiazku a do zdrady i tak nie dojdzie.Poza moim bylym zaden facet mi sie nie podobal i nie podoba,zadnego nawet kijem bym nie dotknela...Choc powinnam :(