Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkaaaaaa

co robią faceci wyjeżdzając

Polecane posty

Gość nieeedzieela
Zrobisz jak uwazasz ale o takich rzeczach lepiej poroizmawiac w cztery oczy a nie przez telefon. :)lepiej poczekaj az wroci i tak zrobi tam co zechce I wiesz co olewanie kogos kogo sie kocha nie jest dobrym pomyslem , on tez ma jakies uczucia wiec wiesz. Poprostu pokaz mu ze bez niego tez jestes wartosciowa i ze musi sie bardziej postarac bo to co soba reprezentuje nie wystarcza na zaspokojenie twoich potrzeb. Powiedz mu co czujesz. a on zrobi z tym co zechce. Powiedz mu ze sie obawiasz kiedy pije bo nie jest soba i ze kompletnie nad soba nie panuje. Ze nie odpowiadaja Ci klamstwa I ze dostanie z tego zwiazku tyle ile sam w niego wlozy. Da ci chlam to chlam dostanie w zamin i tyle. Nikt nikogo na sile do nieczego nie namowi.

Kurde te wasze związki to jakieś wojny podjazdowe przypominają :D kotkaaaaaa a może ten twój facet chciał sprawdzić o ty nad tym jeziorkiem sama będziesz robić ;)

Gość to ja mam tak
moj facet szedl kiedys na wieczor kawalerski do kumpla. Tam mialo byc kilkunastu facetow, wiekszosc wolnych, ale wiem ze takze dwoch zonatych. Tez mnie troszke zaklulo, bo wiem co sie na takich imprezach dzieje czasem, no ale tak wygladaja wieczory kawalerskie, trudno. Poszedl. Po mniej wiecej godzinie wrocil, a kiedy spytalam co tak wczesnie, powiedzial, ze cala ekipa wybierala sie do burdelu wiec wrocil do domu. I wiecie co? Wszyscy pozostali poszli, lacznie z tymi co mieli zony i dziewczyny, i nie tylko po to zeby odprowadzic przyszlego pana mlodego.....

kotkaaaaaa a swoją drogą to skoro twój facet nie może pionu po alko utrzymać to myślisz ze jego mały może? Dość to wątpliwe ;) Nie mówiąc już o znalezieniu takiej co by chciała sprawdzać :)

Gość to ja mam tak
i bardzo mi tym zaimponowal, bo gdyby z nimi poszedl, to nigdy bym sie o tym i tak nie dowiedziala.

Gość to ja mam tak
hahaha, jak facet nie moze utrzymac pionu, to racja, jego maly tez wtedy czesto nie moze. I to chyba dobrze, nie?

Gość lecz sie na mózg autorko

Nie wiem czy dobrze ja po alkoholu trzeźwo myślę i nie przekazuje kontroli nad swoimi czynami swoim organom więc trudno mi oceniać... A z pionem miałem problem niezmiernie rzadko :D na palcach jednej reki można by zliczyć

Gość kotkaaaaa
ja pojechałam nad jeziorko pomyslec o pewnych sprawach,zawsze jak mam jakis problem jade tam nad jeziorko na ławeczkę, a przypadkiem zobaczyłam auto kolegi i poem go na piwku nieeedzieeela bardzo mądrze to wszystko opisałas, on wie jakie są moje oczekiwania, tylko jest problem,sam stwierdzil ze ciężko jest jemu sie zmienic,on ma 32 lata, czasami cos sie postara ale bardzo zadko. nie chce juz z nim rozmawiac o tym ze boje sie jak sie upija itd bo on bardzo zadko pije ale jak pije to koniec, moze pogadam z nim o tym jak bedzie lepiej miedzy nami, bo narazie on wie ze jest ciężko pomiedzy nami przez te jego ostatnie kłamstwa

Gość kotkaaaaa
z tym pionem i jego małym to róznie, wtedy co musiałam go wyprowadzic na dwór to powiem wam ze pomimo tego ze on ledwo się trzymał to on mógł-hehe

Gość nieeedzieela
no wlasnie tak to wyglada ...na wojne... niestety Tu nie chodzi mysliciel o praktyczne wzgledy. Ale o uczuciowe. Nie zdradzi bo nie bedzie w stanie , ale gdyby byl w stanie to by zdradzil. Zreszta nie ma co sie rozwidzic jak chlop porzadny to tak jak ktos tutaj napisal... wszyscy pojda do burdelu a on sie wroci bo kocha i gowna go obchodza inne baby.czy lepsze czy gorsze.:)

Gość kotkaaaaa
nieeedzieeela on raczej jak juz to by poszedł bo co by koledzy pomysleli,on taki jest, trzymał moje zdjęcie w aucie kiedy koledzy zaczeli mowic ze pantoflarz to schował do portfela i powiedział ze w sercu mnie ma i ze w aucie nie musi byc

Gość nieeedzieela
ja pierdoole ...troche nieladnie

Gość kotkaaaaa
no własnie,powiedziałam mu ze co swojego zdania nie ma czy co?

Gość klaudyna80.
zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

ja pierdoole ...troche nieladnie" ale co nieładnie ? Skoro jest z kumplami to idzie tam gdzie kumple proste ! :D

Gość nieeedzieela
widocznie ma taki charakter i na pewno sie nie zmieni, z faceta mozna wyciagnac co najlepsze ale zmienic nigdy. Wiec jesli Tobie nie odpowiada takie traktowanie to ja bym sie zastanowila nad celem egzystencji tego zwiazku. Oczywiscie nie bierz wszytskiego co tu wszyscy pisza do siebie zrob to co Ci rozum podpowiada.

kotkaaaaaa, nie masz się czym martwić. Nie patrz na nas mężczyzn przez pryzmat własnej osoby i reszty kobiet. Tylko kobiety w takich sytuacjach zdradzają.

Gość nieeedzieela
Regres z calym szacunkiem ale raczej nie tego oczekuja normlane kobiety.Nie popadaj w skrajnosci

Gość nieeedzieela
krowa jak jest w stadzie to idzie tam gdzie inne krowy ida

Regres z calym szacunkiem ale raczej nie tego oczekuja normlane kobiety" a czego oczekuje normalna kobieta? i drugie pytanie !!! Czy normalna kobieta ma takie myśli jak autorka? wyjście do klubu z kolegami jest czymś normalnym i tylko nienormalna kobieta może myśleć że owo wyjście do klubu = zdradzie

Gość kotkaaaaa
nieeedzieela dokładnie cię popieram, facet powinien kierowac sie uczuciami a nie tam gdzie idą koledzy,powinien pomyslec o partnerce a nie tylko o sobie. ja nieedzieeela zobacze jak bedzie się teraz zachowywac i podejmę decyzje, ale jak tym razem bedzie cos nie tak nie bede tego ciągnąć,mam dosc

Gość kotkaaaaa
regres pod wpływem alkoholu nie zawsze faceci zachwują trzeźwość umysłu

Gość możesz napisać w czym jeszcze
okłamał?

Gość nieeedzieela
No tak ale autorka nie ma takich mysli tylko z powodu wyjscia gdzies tam. Na jej watpliwosci sklada sie szereg zdarzen oraz obecna sytuacja zwiazku wobec ktorej taka mozliwosc boglaby miec miejsce. Nie rozumiesz ze kobieta poprostu chce sie wygadac . Jest normalna. Bo wlasnie normalne kobiety sa uczuciowe i do wszytskiego tak tez podchodsza

"kiedy koledzy zaczeli mowic ze pantoflarz to schował do portfela" Ale to nie facet a cipa... Wiesz jak by mi kumpel coś takiego powiedział to by zęby z ziemi zbierał :D coby wiedział że może i pantoflarz jestem ale mi z tym dobrze i nic jemu do zdjęcia mojej żony. 32 lata to stara dupa z niego i już nie powinien się zdaniem kolegów przejmować. Zachowanie masakrycznie infantylne takie zagrywki to można mieć mając te 17 lat. Kurde za chwile chłop wejdzie w kryzys wieku średniego a jeszcze z pieluch nie wyrósł... zresztą trochę to dla mnie dziwne takie samotne wyjazdy. Co chłopcom w zabawie by przeszkadzały zony czy dziewczyny?

facet powinien kierowac sie uczuciami a nie tam gdzie idą koledzy,powinien pomyslec o partnerce a nie tylko o sobie" ale co mają wspólnego uczucia do kobiety do wyjścia z kumplami ? Wybacz ale idąc z kumplami na browar to idę z kumplami na browar i nie zaprzątam sobie głowy moją partnerką !!! bo i niby po co? Wie gdzie idę i z kim idę , zna moich kumpli i przede wszystkim mamy do siebie zaufanie ... Więc nie rozumiem co masz na myśli pisząc że facet powinien kierować sie uczuciami?

Gość nieeedzieela
mysliciel999 nareszcie ktos nazwal rzeczy po imieniu

regres pod wpływem alkoholu nie zawsze faceci zachwują trzeźwość umysłu" akurat tutaj jest krótka piłka ... Taki co traci kontrolę nad umysłem powinien wcale nie pić alkoholu , albo pić go po prostu w domu bo gdy juz straci kontrolę nad soba to może isc najzwyklej spać ... Jeżeli taki koles jest w zwiazku a pratnerką to dla dobra związku powinien odstawić alkohol zupełnie

Nie rozumiesz ze kobieta poprostu chce sie wygadac " i to doskonale rozumiem ;)