Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeedeee

przerazona swoimi fantazjami :/

Polecane posty

Gość deeeedeee

orgamzmu dostaje tylko wtedy gdy wyorazam sobie ze on sie kocha nie ze mna tylko z jego byla :O dodtaje orgazm po 5 sekundach a potem nasteouja kolejne :O jestem przerazona, zazdrosna jestem o nia mimo ze on nie utrzymuje z nia kontaktu potajemnie ogladam jej zdjecia a podczas seksu to juz wiecie :O 😭 jestem nienormalna?

Mocna rzecz :) "potajemnie ogladam jej zdjecia", a może się w tej dziewczynie podkochujesz?

Gość marimacho
Witaaaaaj! Niestety mam podobnie. Tzn nie dostaję orgazmu myśląc o NICH w łóżku, ale dziwnie mnie to kręci, jestem piekielnie zazdrosna, i tak jak Ty, śledzę jej poczynania w internecie... Paranoja!

Gość deeeedeee
heh tez sie nad tym zastanawialam ale nie. kocham go. ie mysle o niej gdy go caluje, pieszcze, gdy z nim jestem. ale ona mnie niejako fascynuje bo mam wielkie kompleksy i zaczelo sie od tego ze sobie wmowilam ze on ja nadal kocha. i zaczela sie obsejsa ogladania jej zdjec. poza tym nigdy bym nie wybaczyla zdrady i obawiam sie jej ciaglke. i wiem, ze on jest uczciwy w stosunku do mnie wiec mysl ze kocha sie ze swoja eks jest jednoczesnie takim pobudzaczem dla mnie. zaczynam sie podniecac bardziej. masakra :O dodatkowo to moj 1 facet. i tez ciagle mysle o tym jak mu bylo z tamta:O

Gość deeeedeee
no wlasnie mnie to tez dziwnie kreci a zauwazylam ze mnie niejako jakies perwersje kreca wiec momentalnie dostaje silnego orgazmu :O

Gość marimacho
Witaj w klubie deedee.... Ja też mam wobec niej wielkie kompleksy, zastanawiam się, jak im było, czy mojemu kochanemu było z nią lepiej, porównuję, czy jest ona atrakcyjniejsza ode mnie, myśl o nich obojgu jednocześnie mnie zasmuca i podnieca...

Gość deeeedeee
no wlasnie, a ona jest bardzo seksowna kobieta i boje sie ze z nia bylo mu lepiej. ona byla jego pierwsza dziewczyna i opowiadal mi ze kiedys po minucie sie spuszczal a ze mna moze i godzine sie kochac a ja wtedy mysle ze go nie podniceam :(

Gość marimacho
Ona też była pierwszą mojego. Tzn pierwszą z którą się kochał i z którą był, bo prawictwo stracił na jakiejś imprezie, ale to było szybko, po pijaku, bez wytrysku itd. Wiem, że robili to bardzo często, robili rzeczy, których my nie robimy i to mnie boli. Często też podkreśla, że nigdy jej prawdziwie nie kochał, że go tylko pociągała fizycznie. Ekstra....