Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona, matka, nie kochanka

Co myślicie o tym imieniu?

Polecane posty

Gość żona, matka, nie kochanka

Nie znamy jeszcze płci dziecka. Ja wymyślam imię dla córki, mąż dla syna. Warunek był taki, że imię nie może się powtarzać w rodzinie i żeby nie było z tych topowych imion. No i mąż zaproponował DORIAN. Co myślicie?

Gość brzydkie i dziwaczne

Dorian,albo Alan-tak będzie nazywał się mój synek kiedyś,jeśli go będę miała . Śliczne imię !

Gość nic nie myslimy

Gość klaudyna80.
zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 na pewno znajdziesz cos dla siebie :) Dorian, nie podoba mi sie za bardzo :/ ale wszystko to rzecz gustu. Mi np podoba sie Borys, Filip. Pozdrawiam i powodzenia :)

to imie mi sie zawsze podobalo i chcialabym, aby moj synek (kiedy bede go kiedys miala) mial tak wlasnie na imie ;)

Gość julia21211
beznadziejne jak sama chec pokazania ludziom jakie syneczek ma niespotykane imie

Gość karmerama
niezbyt.

Sliczne imie,jak dawalismy je synkowi to nie znalismy nikogo o takim imieniu.Od tamtej pory jednak spotkalam sie z tym imieniem kilka razy.Mi podoba sie jeszcze Eryk i Nataniel.

Gość matka, żona, niekochanka
Tak. Chciałabym żeby imię było niespotykane bo nie lubię oklepanych imion. Podoba mi się bardzo imię Marcin i chyba nie ma teraz zbyt wielu Marcinów, ale w rodzinie mam 3 więc odpada. Wybór zostawiłam mężowi, ale ja imię muszę zaakceptować. Nie podobają mi się Franki i Staszki, ale jeszcze bardziej mnie rażą Denisy, kewiny, Brajany. Chciałam coś po środku i ten Dorian chyba taki jest, aczkolwiek 100% pewności co do tego imienia nie mam.

Gość Margo1111111111
paskudne imię, mnie się nie podoba...

Gość Honcia13
To zależy od Waszego gustu. Jeśli mam być szczera, to ja osobiście nie dałabym tak na imię mojemu synowi. Pomyślcie nad tym, bo przecież możecie go "skrzywdzić". Czy aby na pewno chcecie, żeby Wasz syn przez całe życie był wyśmiany i miał do was pretensje? Powiedz swojemu partnerowi, żeby jeszcze pogłówkował nad imieniem... Życzę dla waszego malucha dużo zdrówka i... ładnego imienia;)

Gość Honcia13
To zależy od Waszego gustu. Jeśli mam być szczera, to ja osobiście nie dałabym tak na imię mojemu synowi. Pomyślcie nad tym, bo przecież możecie go "skrzywdzić". Czy aby na pewno chcecie, żeby Wasz syn przez całe życie był wyśmiany i miał do was pretensje? Powiedz swojemu partnerowi, żeby jeszcze pogłówkował nad imieniem... Życzę dla waszego malucha dużo zdrówka i... ładnego imienia;)

Gość jjjjjjjj
:) dziewczyny a czy wy w ogole wiecie co to znaczy dorian albo doriana we wloszech i albanii.. i jakie zarty z tego sie robi?? moj maz jest wlochem..oni tak zartuja i mowia ze jak ktos uprawial sex z doriana albo manuela, to znaczy ze sobie pomagal reka. i dla mnie to imie zawsze bedzie sie z tym i tylko tym kojarzyc..

Gość do - jjjjjjjjj
ale sobie wykombinowałaś, żeby zniechęcic autorkę :( A do tej nieco wyżej - mam niespotykane w Polsce imię i NIGDY - ani w przedszkolu, ani w szkole podstawowej, liceum ani na studiach NIKT się nigdy z niego nie wyśmiewał Nigdy nie czułam się z tego powodu "skrzywdzona" jak piszesz. Nie wiem, może gdzieś na głębokiej prowincji ludzie prości naświemawają się z wszystkiego, czego nie znali. Ale to co najwyżej świadczy o niedouczeniu, prostactwie i nieobyciu. Bardzo ładne imię autorko wybrałaś

Gość droga jjjjjjj!
DOBRZE, ŻE TO NAPISAŁAŚ! Może w końcu uświadomisz im, że nie warto się silić na oryginalność:)

Gość droga jjjjjjj!(od Honcia13)
DOBRZE, ŻE TO NAPISAŁAŚ! Może uświadomisz im,żeby nie silili się na oryginalnosć. Pozdrawiam.

Gość ala ma kotaa
znam jednego Doriana i mam jakoś uraz do tego imienia ale jak Ci się podoba to czemu nie ? Lepsze Dorian niż Alan jak ktoś wyżej napisał...albo kolejny Kuba czy Franio...