Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

AHAHAHA LUDZIE ROZWIĄZAŁY MI SIĘ PROBLEMY!!!!!!!

Polecane posty

Jak być może zauważyliście ostatnio byłam na dnie depresji z powodu braku sensu istnienia, skrajnego agnostycyzmu, chujowej pracy, głupiego chłopaka, stracenia miłości mojego życia. Okazało się że nie mam wcale wszystkich tych problemów tylko anemie!!!!!! :D:D:D:D Dostałam pełno kolorowych pigułek i porady życiowe jak z tego wyjść :D Teraz już wszystko będzie dobrze.

co może? Nie może tylko napewno. Lekarz mi tak powiedział :P To było dobrze wydane 100 zł. Jeszcze przez jakiś czas będę marudna, więc wybaczcie, ale z anemii się chyba tak w jedną noc nie wychodzi :D

a wcale nie :P Wczoraj na paradzie z chłopakami właśnie sobie gawożyliśmy jak miło jest być gejem bo życie takie kolorowe się ma :P Ja tylko jakimś ułomnym gejem jestem bo moje szare jak beton, ale jak już wiemy... anemia.

Gość elocom pomaga
Dziwne trochę wydaje mi się zdanie które napiszę, ale: No to gratuluję anemii.

E, tam. Kolorowe życie można mieć bez względu na preferencje seksualne. :classic_cool:

Gość autorko ppppppppp
a mnie otacza patologia, ale wczoraj zrozumiałam, że nie wolno mieć nadziei, tylko brać sprawy w swoje ręce...

Gość autorko ppppppppp
muszę widzieć CEL i nic po bokach. i tak jestem między młotem i kowadłem i przynajmniej nastanie sprawiedliwość jako taka

Nie byłem na żadnej paradzie. :classic_cool: Spożywałem browar z kolegami w tym czasie. :classic_cool:

Dostałam pełno kolorowych pigułek i porady życiowe jak z tego wyjść Teraz już wszystko będzie dobrze. :D :D :D jak kiełbasa wyborcza PO :o :D :D :D :D

Gość Myrek przyznaj sie
to nie powod do wstydu:classic_cool:

Gość ja tez mam anemie
a z jakiego powodu masz te anemie? bo możne ona być spowodowana rożnymi czynnikami, na przykład niedoborem żelaza. Ja tez od kilku lat się borykam z anemia i jestem ciągle w dołku, nic mnie nie cieszy, blada, osłabiona jestem. Myślisz ze to możne być to? A jakie lekarstwa dostalas/les ?