Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z dużym bagażem

Moja mama uważa że 21 lat to stanowczo za wcześnie na seks!

Polecane posty

Przerąbane co? Od 2 lat studiuje w innym mieście więc w końcu nie muszę mamie mówić że mam chłopaka, czy go pokazywać. Mam od jakiegoś czasu partnera i mama wie tylko tyle, że czujemy coś do siebie. Ona wciąż ma mnie za swoją małą "cipcię" i uważa ze 21 lat to za wcześnie na jakiekolwiek związki. Ona myśli że w tym wieku to się ludzie trzymają za rączki i chodzą na lody do kawiarni ;/ Owszem, chodzą ale nie to jest podstawą związku. Nie wyobrażam sobie powiedzieć jej że planuję iść do gina po tabletki anty albo spiralę bo po prostu się wstydziłabym. Ona do mnie raz: nie wyobrażam sobie żebyś w tym wieku robiła takie rzeczy... nawet wyjazd do innego miasta nie załatwił sprawy. nie chcę i nie mogę brać tabletek bez jej wiedzy bo ona mi daje kasę i by wiedziała że coś tu nie gra z wydatkami. wolałabym robić to wiedząc, że mama nie jest temu przeciwna, w gruncie rzeczy nie lubię tego posmaczku, odnośnie powiedzenia że "zakazany owoc smakuje najlepiej". A o gumki się bardzo boję bo pękają. Tak więc jest pies pogrzebany. Ale mama sama chyba zapomniała że urodziła mnie będą niewiele starszą ode mnie... Tyle że mi nie spieszno do bycia mamą, więc nie wiem w czym jej przeszkadza to wszystko.

Gość impostor
bla bla bla, żalisz sie czy chwalisz, nudna zdziro?

Gość Odpowiedzcie
Seks to zło, mówię Ci, same problemy :O...

dzięki za życzliwość

nie pytam o pozwolenie tylko chciałabym żeby to zaakceptowała, a wiem że ona się będzie rzucać jak opętana jak się dowie piana jej z pyska będzie lecieć :O

Gość gzyba
A moja uważa, że 21 lat, to już stara panna ;)

Gość gzyba
pokrzyczy i w końcu przestanie, wielka mi sprawa

przecież nikt tu nie rozmawia o zachodzeniu w ciążę? po to się bierze tabletki nie?

Gość matacz..
dla kogo za wczesnie ? dla 21 latki , takich starych pudernic juz ja np nie tylkam do 19 od 16.5 roku dziewczyna jest najsmaczniejsza , potem im starsza to drewutnia ! choc ciagle jest zajebiscie !!!

Gość alefajnieee
spisz z mamusia w jednym lozeczku, pypke ci podciera, znajdz sobie prace i bedziesz miala na tabletki, ja nie uzywam zabezpieczen a dzieci nie mam a gumka ci w glowie chyba jakas pekla

Gość entkastudentka
mama płaci za Twoje studia, za utrzymanie w innym mieście stąd też oczekuje, z eskończysz studia a nie zajdziesz w ciąże, chce żebyś miała jakąś przyszłość , skoro ona urodziła młodo to nie chce byś ty też , chce byś jeszcze mogła żyć beztrosko jak dziecko, bo tak cię traktuje jak dziecko nie jak kobietę i słusznie, w końcu jestes uczennicą, nie pracujesz

Gość alefajnieee
wes sobie dwie tabletki i kaz zalozyc partnerowi dwie gumy i jeszcze zeby nie dochodzil w tobie chodz to i tak nie da 100% pewnosci idiotko

Gość entkastudentka
stąd też jej postawa, boi się o konsekwencje

Gość alealealeja
tez uwazam ze za wczesnie. poza tym wlasnie chodzenie na lody, spacery i trzymanie sie za raczki to podstawa zwiazku i dopiero odzie sie dalej. poza tym jak widze malo wiesz o antykoncepcji bo jelsi nigdy wczesniej nie rodzilas to lekarz nie zalzozy ci spirali. poczekaj z seksem, gdzie ci sie spieszy? ile ejstes z tym chlokapkiem? przeciez mozna sie bawic w inny sposob. moj mi do tej pory powtarza ze na poczatku jak go bralam i siebie etz na wstrzymanie to sie fajnie zabawialismy i ylo super a teraz tylko pelny sex i sex:) wiesz czym jest petting? poczekaj jeszcze z tym seksem.

Gość
poczekaj do 60tki wtedy nie bedziesz musiala przejmowac sie antykoncepcja

Gość alefajnieee
teraz 13 latki zachodza w ciaze a 21 to jest normalny wiec tylko zalezy czy jest sie dzieckiem co za siebie nie umie zdecydowac czy kupic batonik czy cukierka czy dojrzala kobieta

Gość entkastudentka
ale autorka topiku jest takim dzieckiem, które nie moze tabletek kupić bo mama poiliczy pieniążki i się dowie że brakuje

Gość alefajnieee
a facet nie moze jej za nie zaplacic w koncy razem bede sie kochac, chyba ze on tez ma wyliczone pieniazki i jego mamusia sie dowie

Gość tablety
Ale najechalyscie na autorke! Wstyd! Ja poszlabym do ginekologa po tabletki i powiedziala mamie, ze przepisane mi zostaly ze wzgledu na nieregularny okres, czy inne bzdury. Moglabys rowniez poszukac pracy dorywczej, pare godzin na weekend i juz mialabys koszt tabletek z glowy. Ja tez mam taka mame, tylko ze ja jestem o kilka lat starsza. Niektore matki sa zaborcze, albo niesmiale, albo maja kompleksy na tle seksualnym i te kompleksy przerzucaja na bark dzieci, mowiac np. "seks jest zly, grzeszny", "nie wyobrazam sobie, ze juz TO robisz", itd. Wspaniale byloby, gdyby mozna bylo porozmawiac szczerze z rodzicami na te tematy, ale niektorzy rodzice sie po prostu nie nadaja i taka rozmowa pogorszylaby cala sytuacje. Nic jej nie mow, porozmawiaj ze swoim partnerem, moze on moglby ci te tabletki finansowac.

nie bo mamusia mu wyliczyla pieniazki i mi mowi ze jak chce zeby mnie zerznal to sama mam sobie kupic a on gum nie toleruje tylko rucha jak szalony i nasienie wszedzie rozsiewa

a mnie tak swedzi cipka ze masakra nie wytrzymam dluzej

Gość studentka matematyki
Jak w ciążę nie zajdziesz to można współżyć już od 15 lat!

Gość alefajnieee
ona ciagnie druty juz od 10 roku zycia