Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa pomocy

ALIMENTY-pomocy

Polecane posty

Gość ewa pomocy

Witam.Bardzo proszę samotne matki o pomoc w napisaniu pozwu o alimenty.Mam 21 lat i własnie wyprowadziłam się od ojca mojego dziecka nie jestesmy małżenstwem.Odeszłam do mojej mamy poniewaz on nie pracował i wogole mało go interesowało to ze mały nie ma na jedzenie i ogólnie podstawowe rzeczy i po zatym wydawał kase na siebie a ja zyłam jak pustelnik nawet z rodzina nie mogłm sie spotkac.kupił samochod i dopiero po fakcie mi o tym powiedział a nie było nas nawet stac na pampersy przynajmniej ja nie widziałam pieniedzy ktore on zarabiał.On pracuje na czarno a tego auta juz nie ma bo go sprzedał za pare groszy bo to był szrot.Kasy tez nie przeznaczył na dziecko.Ja ide teraz na szkolenie zawodowe zeby moc dostac jakas prace .z gory wiem ze nie bedzie płacił dobrowolnie alimentow prosze pomozcie doradzcie mi co mam robic jakie uzasadnienie mam napisac i jak wyliczyc wydatki na synka.

Gość ewa pomocy
nikt mi nic nie napisze??prosze

Gość do pracy a nie do pieprzenia s
to po wuj robiłaś dziecko z kimś takim, teraz krzyczysz pomoc, trzeba bylo przed pójściem do łózka krzyczeć pomocy, bo chce tyłka odemnie, nie wiem co robić, a teraz to dziecko też jest twoje i zawija się rękawy i zapierdala, a jak ci sie nie che robić to oddaj dziecko do domu dziecka albo rodzinie zastępczej na wychowanie

Gość asssa
O HO HO 21 LETNIA MAMUSIA I KONKUBENCIK CO ALIMENTY NIE CHCE PŁAĆIĆ NO NO TAKA MODA A JUŻ ŻYCIE SPIERDOLIŁA

Gość byscie odcierpialy i to bardzo
że sobie życie spierdoliła to huj, winna na czterech chodzić, ale najgorsze, że dziecko ma spierdolone życie, znam to i przeklinam takie matki, aby bardzo i to bardzo odcierpiały za to, ze swoim dzieciom spierdoliły życie,

szkoda, że Ci nie pomogę doradzić autorko, bo nie orientuje się w tematach alimentów.. jestem sercem z Tobą i nie czytaj tych pewłnych jadu wpisów..

Gość jajajajgoda
Wpisz w google "pozew o alimenty" i masz tam gotowy wzór .

Gość senkbacher l.
nie ten topik:(tu ci nie pomoga.