Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowy motyl

co myslicie o takim zachowaniu?

Polecane posty

bylam wczoraj nad jeziorem,i widziałam taką sytuacje-dziewczynka nie wiem,moze 10-12lat zlamała reke,momentu wypadku nie widziałam ale usłyszałam glosny placz i odwróciłam głowe na rozgrywajaca sie scenke-matka prowadzi dziecko,dziecko płacze,reke ma jak bania a facet(ojciec najpewniej)drze morde na dziecko i pyta co on niby ma robic?jacys obcy ludzie mówia zeby jechac do szpitala,a ten sie burzy gdzie niby do tego szpitala?i w ogóle drze morde jakie to dziecko głupie jest,wszystkich słów nie słyszałam,ale słyszałam jak matka do niego-i po co takie głupoty mówisz?a on-zebyscie wiedzieli na przyszłosc...widac ze ma w dupie dziecko wolałby dalej siedziec na lezaku jakby nigdy nic.i tak sie zastanawiam-po cholere sie kobiety wychodzą za takich kutafonów którzy maja własne dzieci gdzies?

widocznie ważniejszy jest dla niego wypoczynek niż dziecko:( teraz to duzo osób się żeni z przymusu bo dziecko w drodze przed śłubem i takie są tego skutki;/

ale co to za czlowiek?dziecko cierpi jak cholera,a ten zamiast je pocieszyc drze morde i sie rzuca ze mu do szpitala jechac kazą:o no kuzwa chciałby dalej siedziec na dupie co tam ze dziecko reke ma złamaną:o