Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica_albaa

jestem dziewica i dzisiaj

Polecane posty

Gość Jessica_albaa

no wlasnie, dzis z czystej ciekawosci chcialam zobaczyc jak moze wygladac pierwszy raz wiec postanowilam wlozyc tam czysta marchewke, wczesniej nasmarowalam ja oliwka. Weszla troche dalej niz do polowy, w sumie jak byla glebiej to mniej bolalo, ale powiem szczerze nie bylo to nic przyjemnego. Marchewka jest jednak ciensza od penisa. Jak to jest u Was dziewczyny, dlugo czulyscie bol?

Gość Milcz kobieto
A popieściłaś się najpierw? Zrobiłaś sobie minetkę? A tak w ogóle to zapisz się już na wizytę u gina, bo od marchewy będziesz miała grzyba.

Gość el piesso
zrób to ze mną :D nic cię nie będzie bolało mam na to patenta :D

Gość Jessica_albaa
jakiego znowu grzyba? Byla dobrze oczyszczona i sparzona

Gość Jessica_albaa
moze wypowie sie jakas kobieta?

Gość Milcz kobieto
Przecież się już wypowiedziałam :D :classic_cool:

Gość Milcz kobieto
Niestety moje lata młodzieńcze były ubogie w takie doświadczenia :classic_cool: Nigdy nie wpadłam na taki genialny pomysł, by sobie wkładać marchew tudzież inne warzywa korzeniowe do cipki :p

A mnie interesuje dalsza historie rzeczonej marchewki. :P I pytanie do "Milcz kobieto" - jak dziewczyna może sobie SAMA zrobić minetkę? Chętnie bym poszerzył swoją wiezę na ten temat. Tak czysto teoretycznie. :P

Gość Milcz kobieto
Wredniak-Ty się powinieneś na ironii znać :p Dziewczyna sobie włożyła marchewę, tak bez gry wstępnej, podejrzewam, że bez podniecenia i się dziwi, że ją bolało :D A co do minetki to: Są dziwy na niebie i ziemi, o których nie śniło się waszym filozofom ;) Jeśli facet może sobie sam zrobić loda to dlaczego kobieta nie może sobie zrobić minetki :p

Gość Milcz kobieto
WIKTOR-io, bo boleć przestaje dopiero po 11,5 razie :p A tak serio to pewnie źle się do tego zabieracie.

Gość Milcz kobieto
Janie w octowej nie, będzie szczypało, lepiej w oliwie z oliwek :p

Gość Milcz kobieto
Swoją drogą jak widzę szparagi to zawsze mi się kojarzą. Jednoznacznie!!!

więc marchewkę i grzyba już mamy, jeszcze ser (s) Pod laski i może wyjdzie nam z tego jakaś skromna sałatka :-D

Jak chcesz to możemy razem spędzic ten twój pierwszy raz, Ale nie obiecuje że nie będzie bolało

Lobuz 🖐️ dawno cie nie bylo, a dziewczyny w superlatywach o tobie pisza :D zenibyja poczekaj jeszcze kilka lat dziecko marchewke i reszta warzyw zostawcie w spokoju (ciekawe jak mozna sparzyc marchewke? a moze to taka od rosolu :p) kup se wibrator i zel to bedziesz wiedziec :D

Poczekac jeszcze poczekam ąz tak to mi sie nie śpieszy . Ale nie dziecko

wiesz gdzies podales swoj wiek i dla mnie jestes dziecko..... :) na upor i gdybym w mlodosci sie zachowywala jak niektore na forum moglabym byc twoja matka.... dzieki bogu nie jestem ;) :p

Wiem gdzie podałem swój wiek . Ale naszczęsie w realu nie jestem tak zboczony ja na kafe