Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość być w ciążyyy

Czy któraś z Was zaszła w ciąże 10 dc przy cyklach 28 dniowych?

Polecane posty

Gość być w ciążyyy
aha. a ile przytyłaś?

Do teraz 15 kg. Trochę za dużo, ale w 1 trymestrze gdy się nie tyje ja już przytyłam ok 4 kg, bo nie wymiotowałam za to miałam koszmarne mdłości od rana do wieczora. Gin powiedział, że poczuję się lepiej jak co godzinkę coś małego zjem. Faktycznie trochę pomagało, ale za to już się trochę zbędnych kg nabawiłam. Myślę, że do końca ciąży wyrobię się przed 20 kg.Odchudzać się będę potem :)

Gość być w ciążyyy
Chyba nawet nie będziesz musiała się odchudzać, samo spadnie :)

Gość być w ciążyyy
Dziś powinnam mieć owulację, ale jak na razie nic na to nie wskazuje...czyżby się przesunęła...ech

Gość czytelniczka.....
A ja myŚlę, że rilla będzie miała dziewczynkę :-) Pozdrawiam

Gość mam wszystko poza dzieckiem
dwa miesiące z rzędu miałam wszystkie obiawy ciąży, a potem dostawałam @ i urojenie mijało... teraz nie czuję nic, żadnych obiawów, nawet owulacji w tym miesiącu nie czułam... jestem załamana

Gość być w ciążyyy
Spokojnie, chcesz pogadać?

Gość być w ciążyyy
Ja już nie pamiętam kiedy nie czułam owulacji...więc fajnie nie jest, że akurat teraz nie czuję, no chyba że będzie jutro...Akurat teraz się opóźnia, jak mi zależy...Można powiedzieć, że to przez upały, no tak, tylko ja nawet jak byłam w Afryce miałam cykl jak w zegarku...

Gość być w ciążyyy
Nie tyle przykro mi, że raczej małe szans na ciążę, bo to dopiero 1 cykl nawet nie starań, tylko po prostu szansy na ciążę...tylko przykro mi, że akurat teraz nie czuję owulacji, a zawsze czułam, że się zbliża nawet dzień przed, a teraz nic zupełnie, nawet śluzu płodnego nie ma, miewałam też krwawienie śród cykliczne, ech...

Gość być w ciążyyy
No nieźle, wygląda na to, ze już po dniach płodnych, bo nie ma śluzu...a normalni jeszcze powinnam je mieć...W takim razie ciekawe kiedy miała owulację i czy w ogóle miałam...Cholera wie w sumie, bo może to i dobrze, jak miała wcześniej owulację, większa szansa na ciążę, no ale muszę czekać...

Na to by wyglądało, że powinna być dziewczynka biorąc pod uwagę czas zapłodnienia, mój sposób odżywiania się przed ciążą, a także różne mity ciążowe :P Ale wszyscy wkoło uparli się na faceta i gadają do mojego brzucha Patryk. Ale się zdziwią jak Patryka nie będzie hehe :) być w ciąży - nie myśl o tym, będzie co ma być :)

Gość być w ciążyyy
Jak nie Patryk, to będzie Patrycja :D Łatwo powiedzieć nie myśl ;), za jakiś tydzień sie okaże...

Gość być w ciążyyy
Czekamy, czekamy ;)

Trzymam kciuki ;) ps. Patrycja nieee, Patrycja to moja siostra - będzie chrzestną :P Dla dziewczynki mam imię Natalia :)

Gość być w ciążyyy
Dostałam okres, no cóż, coś czułam, że tym razem raczej nic z tego...

Gość gość
Hej dziewczyny, chcialam Was zapytac czy zdarzyła sie Wam owulacja we wczesnym stadium cyklu? Mam na mysli w 9dc, zaczęłam używać testy owulacyjne i przy moich 26- 28 dniowych cyklach pisało ze powinnam zacząć w 9dc i ku mojemu zdziwieniu pierwszy okazał sie pozytywny. Zastanawiam sie czy to juz było po owulacji bo na drugi dzien i każdy następny test wychodził negatywnie a test wykazuje pierwsze dwa dni z wysokim poziomem LH. Oczywiście w tym dniu wspolzylam z moim partnerem ale obawiam sie ze to juz chyba było za późno. Czy któraś z Was miała podobna sytuacje? I czy owocem tego było maleństwo po 9-ciu miesiącach.

Gość mamuuska__
Wcisne się troszkę w temat ;) ja z moim narzyczonym uprawailismy stosunek przerywany przez 4 lata. Dopiero po 4 latach wyszedł nam bobas Noo teraz to już 11 miesięczny chłopak <3. Stwierdziliśmy ze jak przyjdzie na nas czas to będzie ;). Najlepiej się nie stresować i nie liczyć to mój sposób na bobasa hehe ;)