Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcęsiędowiedzieć

Kompleksy kobiet ,, jakie potraficie zaakceptowac chłopaki?

Polecane posty

widzisz lielie na przykład dla wielbiciela małe piersi to atut a ja dałam to w kategori kompleks .. dlatego napisałam które umiecie zakaceptować te lub inne kompleksy ! Nie czepiaj się tak szczegółów.

Mój facet akceptuje: - krzywe i krótkie nogi, wiec przy 159 wyglądają jeszcze na dosyć grube, ALE nosze obcasy i tego nie widać - rozstępy i cellulit, ALE małe i nie rzucają się w oczy - małe piersi, ALE jędrne, w dobrym staniku i ładnie wyeksponowane - wada wzroku, ALE noszę soczewki zamiast okularów - piegi - krosty na ramionach, ALE na co dzień zasłonięte włosami - brak opalenizny, ALE staram się opalić - krzywe zęby, ALE ich nie pokazuję :P - blizny, przebarwienia po trądziku, ALE z podkładem jest ok - czasami krosty na twarzy - pucołowatą twarz, ALE ładną - blond włosy, mimo że lubi brunetki, ALE moje są długie i zadbane I pewnie jeszcze wiele rzeczy, o których zapomniałam Mimo że sam jest bardzo przystojny. Ale dbam o siebie, więc pomimo wielu wad wyglądam ładnie.

Gość lielie
a ty umiesz ze zrozumieniem czytać? ja tylko mówię, że krótkie włosy dla kobiety to nie kompleks bo nikt jej ich na siłę nie ściął. to samo z opalenizną. kurwa opuszczam ten topik bo zieje tu głupotą

znowu ten temat ;) autorko najważniejsze abyś miała ładną buźkę bo ciało można w pewnym stopniu modelować ćwiczeniami :)

Gość do leviatan
sugerujesz ze bez ładnej buźki kobieta jest przegrancem?

Dobrze lielie to pytanie brzmi CZY WAM SIE PODOBAJĄ KRÓTKIE WŁOSY I BRAK OPALENIZNY pisałam szybko inny zrozumieli o co chodzi a ty się czepiasz. Leviatam piersi , rozstępy , plamy , mały zwrost .. ćwiczeniami nie skoryguje.

Gość nie zasugerowal
wlasnie to stwierdzil:D

nie sugeruje a po drugie ładna to pojęcie względne bo dla ciebie ładna twarz to może być tylko ta idealna a dla mnie ładna to tylko idealna twarz

Gość do leviatan
bo dla ciebie ładna twarz to może być tylko ta idealna a dla mnie ładna to tylko idealna twarz nie skapczyłam

Chcęsiedowiedzieć: Po co chcesz być wyższa? Ja mam 159, w butach 169 i mi z tym bardzo dobrze. Małe piersi też mogą ładnie wyglądać, wystarczy stanik w dobrym rozmiarze, który je wyeksponuje, zbierze z boków, a przy dłuższym noszeniu może poprawić kondycję biustu.

nie tylko idealna - zjadłem "nie" ;p Chcęsiędowiedzieć -> ale parę innych rzeczy skorygujesz/poprawisz ;) krótkie mi się podobają jeśli są ładnie ułożone

Nie wyobrazam sobie chodzić w 10cm szpilkach :) Jeszcze nie chodziłam ale musi być to strasznie nie wygodne.. jestem za sportowym obuwiem. Z piersiami nie mam problemu ..chyba.

Gość do leviatan
ładna twarz nie musi być idealna, bo idealna twarz to piękna twarz a nie tylko ładna. zastanów się. jak dziewczyna ma np. garbik na nosie, nadal moze być ładna choć jej twarz nie jest już idealna.

do leviatan -> właśnie o coś takiego mi chodziło ;) trochę zamieszałem w tamtej wypowiedzi ;p

Tak, ja mam ładną twarz, ale nieidealną, bo np z piegami, bliznami i przebarwieniami. I chyba o to Levviatanowi chodziło, że dla kogoś ładna może być tylko idealna, bez żadnej wady, a dla kogoś innego twarz może być ładna mimo jakichś tam niedoskonałości?

Gość ej o co wam chodzi
z tym wzrostem? Ja mam 157 i zawsze mi faceci wmawiali ze to mój atut bo jestem słodka i filigranowa, a na kafe niski wzrost rodzi smutne minki i kompleksy. Lepiej być niską i kobiecą niż wysoką i nieporęczną.

głaszczka - o coś takiego chodziło Chcęsiędowiedzieć -> 161 to dla mnie byłabyś nie za niska bo ja mam 174 ;)

Gość diplodok
Musi mieć jędrny tyłek. Resztę można zakryć workiem.

a to gdzieś jest napisane że w wieku 17 lat musisz mieć faceta? bo ja nigdzie czegoś takiego nie znalazłem a jak była 12 łatką to nie miałaś chłopaka tylko byłaś w kimś zauroczona i prawdopodobnie to nie był związek tylko udawanie czegoś

Levviatan, mój facet ma tyle samo, ja mam 159 i uważam, że pod względem wzrostu dobraliśmy się idealnie :) Ja miałam w klasie same wysokie dziewczyny, też byłam jedną z kilku niższych, ale nigdy nie czułam się z tym gorzej. A nawet lepiej, takie strasznie wysokie po prostu mi się nie podobają, max 170cm.

głaszczka -> ja preferuje panie które są niższe ode mnie o jakieś 5-15 cm ;) oczywiście wiadomo że serce nie sługa i może być tak że zakocham się w takiej co będzie ode mnie wyższa i/lub kompletnie będzie odbiegała od mojej wizji idealnej kobiety ;p

Byłam z nim ponad rok .. ale może masz rację , jakoś wtedy tak nie patrzyłam na to tak jak teraz. Może ta dawna spontanicznośc .. dzisiaj trudno tak do chłopaka zagadać bo wiadomo w jakim celu jeśli wczesniej nie gadaliscie.

Mój facet tak zrobił :) Jego ideał jest zupełnie inny niż ja, nawet miał "do wyboru" spotykać się ze mną albo z taką podchodzącą pod jego ideał, ale wybrał mnie, bo LICZY SIĘ TEŻ CHARAKTER :)