Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcęsiędowiedzieć

Kompleksy kobiet ,, jakie potraficie zaakceptowac chłopaki?

Polecane posty

No co Ty, ja z moim byliśmy najpierw przyjaciółmi :) On interesował się kimś innym, ja byłam z kimś innym, rozmawialiśmy i spotykaliśmy się tylko po koleżeńsku :) Zeszliśmy się po długim czasie.

spotykaliście się i często właśnie z takich spotkań i przebywania razem rodzi się uczucie ;)

No właśnie, więc nie od razu wiadomo, że odzywasz się do niego bo Ci się podoba :P Jak go pierwszy raz zobaczyłam, to nie zwróciłam na niego najmniejszej uwagi i długo jego wygląd nie robił na mnie wrażenia, dopiero później jakoś odkryłam, że jest bardzo przystojny. :P Wcześniej nawet o tym nie pomyślałam, bo nie interesował mnie jako kandydat na partnera :)

Głaszczka to gratuluje Ci :) Ja nie wiem .. zawsze nie mogę znaleźc tego własciwego ... i wziełam się trochę za CZAT ale jak znalazłam ciekawą osobę to zawsze z daleka / Leviatan nie wiem gdzie to jest ale pewnie daleko .. bo ja z Międzyrzecza :)

Nie przekreślajcie znajomości z internetu :D Ja ponad 4 lata temu poznałam na takim sławnym kiedys portalu EPULS mojego Ukochanego :) Jestesmy razem ponad 4 lata, jest we mnie szalenczo zakochany cały czas a ja w nim:) Dobralismy się idealnie :) Na czatach itp nie siedzą sami zboczeńcy :D

ja tam mam też mnóstwo swoich kompleksów, ale facet zakochał się i nie patrzył na nic... (nie przeszkadza mu nawet moja dość specyficzna blizna na nodze, twierdzi więc, że ona tam nawet pasuje), więc co go do mnie przyciągnęło? ...prawdopodobnie mój zapach ciała, który on uwielbia jak twierdzi... nie wiem co on wymyślił, ale patrząc na niego po prostu mu wierzę :)