Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chcęsiędowiedzieć

Kompleksy kobiet ,, jakie potraficie zaakceptowac chłopaki?

Polecane posty

Znam wiele osób które boją sie zaczynać z chłopakami kręcić. Mają przeróżne kompleksy. I ja mam tu pytanie czy jesteście wstanie zaakceptowac takie kompleksy jak /małe piersi /trochę wieksza waga /rozstępy /małe usta /niskie osoby /krótkie włosy /brak opalenizny itd. Powiedzcie mi proszę które rzeczy potraficie przeboleć a nawet nie zwracać uwagi a które z tych rzeczy lub iinnych sprawiają że nie bedziecie chcieli mieć takiej dziewczyny.

Gość Romantyk za dyche
Wszystkie jest do zaakceptowania :)

Gość iuioioiooiuiouiouiou
Uwaga, przygotujcie się, bo wymieniam swoje: Chuda Niska Mały cyc Wystający brzuch (przez chorobę, ale źle to wygląda) Pomyślę i dopiszę resztę 🖐️

Gość Romantyk za dyche
Ten nick zostal wymyslony na potrzeby tego forum. Gdybym byl bardziej kreatywny (a jestem) to wymyslilbym cos bardziej oryginalnego, np: Romantyk jakich malo ;) Tylko kto by mi w to uwierzyl? Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze troche wiecej wiary w ludzi.

Gość ja odpowiem...
a) małe piersi - średnio mi się podobają, wolę rozmiar C, D b) trochę większa waga, trochę - ok, bardzo - nie za bardzo :D c) rozstępy - prawie każda moja kobieta jakieś miała, nie zwracałem uwagi d) małe usta - zdecydowanie NIE e) niskie osoby - od kiedy to wada? f) krótkie włosy - nie przepadam g) brak opalenizny - dla mnie to duży plus

:) Próbuje wierzyć w ludzi ale ciężko ... wielu patrzy na wysokie chude laski. * PS to nie są moje kompleksy , bo widzę że dziewczyna wyżej zaczęła wymieniać swoje ,a nie o to tutaj chodzi.

To co tu napisałeś(aś) mnie nie dotyczy- bo takich "kompleksów" w wyglądzie nie posiadam. Oprócz braku opalenizny-ale kocham swoją bladość więc ona kompleksem dla mnie nie jest tylko powodem do dumy. Moimi kompleksami są-introwertyczna osobowość, nieufność, dystans a czasem nerwy jak facet za dużo wypytuje na temat mojego życia prywatnego oraz niechęć do dzielenia się. To może odstraszać ode mnie

Każdemu podoba się coś innego. Ja mam małe cycki, w czasie kiedy nie jest lato jestem nie opalona i mam 155 cm nie narzekam i myślę, że podobam się mojemu facetowi. B. ❤️

Gość za leniwa na miłość?
a ja nie mam opalenizny, ale nie odczuwam pod tym względem jakiegoś kompleksu... Może lepiej się nad tym poważnie zastanowię :P

staszek z pod monopolowego a dla Ciebie to trochę to w ilu kilogramach się objawia dla .. średniej wzrostem dziewczyny? * Do dziewczyny wyżej .. też dziewczyną jestem :). Fajnie nie mieć kompleksów w ciele ale jak widzę wymieniłas i psychologiczne a to też jakaś zapora towarzyska.

Gość lielie
ej bo nie rozumiem, włosy mozna zapuścić, jeśli kobieta ma krótkie to widocznie takie lubi, zatem dlaczego miałyby być jej kompleksem?? dwa, brak opalenizny?? znów się powtórzę, co za problem się opalić? jeżeli kobieta chce być blada, to jest blada bo tak woli. Dziś nie problem pójść na solare. nie rozumiem, ty chyba mózgu nie masz autorko

Gość wysoka i szczupla blondynka
ja mam 170 cm, biust B, 62cm w talii, rozmiar s/xs, dlugie, proste, blond wlosy i jakos faceci mnie nie biora. wola moje przyjaciolki niskie i cycate :(

lielie Spytałam wielu chłopaków i wiekszosc wolała dłuższe wlosy i opalenizne .. dlatego pojawił się ten temat bo pytam się co dla facetów nie jest przeszkodą a co wręcz przeciwnie zaletą .. nie musisz mnie tak odrazu obrażać i stwierdzać że nie mam mózgu na podstawie tego tematu .

Gość poszukaj w wyszukiwrce
/małe piersi - tak /trochę wieksza waga - nie /rozstępy - nieeeeee /małe usta - tak /niskie osoby - tak /krótkie włosy - tak /brak opalenizny - tak

Tak- kompleksy psychologiczne. Poniewaz mój wygląd nie współgra z moim charakterem. Mam dziewczęcy typ urody, miłą twarz, zgrabne ciało. Ludzie z reguły lgną do mnie bo oceniają mnie na podstawie wyglądu i myślą, że na pewno jestem milutka, spokojna, cicha, grzeczna, ugodowa. I potem ludzie są zaskoczni, że jestem zupełnym przeciwienstwem ich wyobrażeń.

/małe piersi - to plus /trochę wieksza waga - nie przepadam /rozstępy - małe... bez znaczenia /małe usta - bez znaczenia /niskie osoby - j.w. /krótkie włosy - nie przepadam :p /brak opalenizny - to plus 🖐️

Gość lielie
co innego oznacza pytanie 'co wam się podoba w kobietach a co nie?' a co innego 'jakie kompleksy kobiet jesteś w stanie zaakceptować?' Z tego wynika że zielonego pojęcia nie masz co oznacza słówko kompleks

Gość do wielbiciel
biedna kobieta którą pokochasz a duże fajne cyuszki będzie miała. Jej własny facet będzie wolał małe, i tym samym największy jej atut zamieni się w wadę. Obyś nigdy nie dostał strzałą amora na widok cycatej ślicznotki, zostaw ją prawdziwym mężczyznom

Gość lielie
ty naprawdę jesteś taka tępa????

Gość do wielbiciel
dlatego tylko apeluje, jak zakochasz się w cycatce to nie brnij w to. po co masz ranić dziewczynę