Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumpek-plumpek

wiza do USA!!??

Polecane posty

Gość lumpek-plumpek

jak to jest z tymi wizami?? ile sie płaci i co trzeba zrobić zeby dostać? chciałabym w przyszłym roku wyjechać na jakiś 2tygodniowy urlop do Stanów ale nie wiem jak z tą wiza jest....

Wszlekie info znajdziesz na stronie Ambasady USA. -Zdjecie -kwit wplaty z poczty (nie pobieraja prowizji a potwierdzenie przelewu z banku musi miec pieczatke, wiec najlepiej na poczcie placic) - teraz chyba ok. 150 $ bo podrozalo ostatnio - umawiasz sie na rozmowe przez telefon i jedziesz do W-wy lub Krakowa - pozniej bilet do USA i fruuuu ;)

Gość lumpek-plumpek
dzieki Pariss, a ta rozmowa to jak wygląda??

Gość Przy czym jest
przy wizie info,że fakt jej uzyskania nie oznacza ,prawo wstępu do USA mowa o wizach turystycznych rzecz jasna :)

rozmowa jak rozmowa. Trzeba byc na luzie, nie klamac, usmiechac sie. Zanjomosc angielskiego mile widziana. Czasem wystarczy dobre miejsce pracy na zagwarantowanie promesy a czasem trzeba sie nagimnastykowac. Ja nie mialam zadnych papierow oprocz kartki z zarobkami ktorego nawet nie wyjelam. Powiedzialam, ze jade do przyjaciolki i do Meksyku bo mam stamtad blizej. Co robie w pracy czym sie zajmuje i koniec. 3 min i mam promeske ;D