Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniabra

jest tu ktos kto byl zareczony i zerwal?

Polecane posty

Gość aniabra

czy jest tu ktos kto byl zareczony i zerwal? a moze znacie takie pary co bylo dalej? wrociliscie do siebie? poznaliscie kogos innego? jestescie ciagle sami? jak sie pozbieraliscie?

Gość jakoś ...
można się jakoś pozbierać - naprawdę w moim przypadku to już rok i mam wrażenie, że życie zaczęło się naprawdę dopiero po zerwaniu z tym idiotą, który mnie ogłupiał i sprowadzał do swojego żenującego poziomu

Gość pierścionka zarecz.nie oddałam
zerwaliśmy, zeszliśmy się a potem definitywny koniec. Teraz oboje jesteśmy singlami ale żadne z nas nie chce już wracać bo i po co? bylismy ze sobą tak długo, że nic już nas nie zaskoczy... teraz skupiam się na poznaniu kogoś innego

Gość aniabra
a to bylo wasze pierwsze zerwanie czy wczesniej tez zrywaliscie?

Gość zenek23324634
Jestem, ale nie potrafię odpowiedzieć na żadne pytanie... nic nie pamiętam :/

Gość aniabra
moze to i lepiej....

ja jestem przykładem zerwanych zaręczyn... przykra sprawa, nie jesteśmy razem i raczej nie będziemy z jednej strony makabra, ale z drugiej chyba dobrze się stało nie potrafię tego jednoznacznie wytłumaczyć teraz radzimy sobie bez siebie :)

Gość gfgdgg
po cholerę więc się zaręczać? po co mówicie "tak" jeśli chodzi o ślub a potem się wycofujecie? macie parcie na zaręczyny bo to takie piękne i takie ważne dla was a potem co? strach oblatuje?

Gość aniabra
ja nie zerwalam, to facet zerwal...

Gość to zależy czemu
ludzie się rozchodzą. Jak chciał odetchnąć to może "odetchnie" i będzie chciał wrócić, jak kogoś poznał to też może będzie chciał wrócić ale może Ty już nie będziesz chciała... a może przestał kochać:(

Gość aniabra
niby kocha ale przesadzilam w swoim zachownaniu i stwierdzil ze cos w nim peklo

Gość bazylia z tymiankiem
zerwawałam zareczyny. Definitywnie!Mielismy problem - w pewnym momencie rodzice jednej jak i drugiej strony zaczeli się wtracac. Mielismy isc do jednych rodzicow i drugich i wyjasnic kwestie. Niestety - czekalam w umowiony dzien i moj narzeczony sie nie zjawil. Zjawil się nazajutrz, ledwo mówił...niestety od potwornego kaca i ogromnego bólu gardła. Uskarżał się jaki jest biedny bo go gardziołko boli. W życiu jest wiele problemów - ten to akurat pikuś! Wybrał skrzynkę wódki i kumpli. Jestem sama bo nie znalazłam dojrzałego emocjonalnie faceta i tyle.

Gość bazylia z tymiankiem
Wiecie co dziewczyny - każde doświadczenie uczy! Rada - nie popełniać dwa razy tych samych błędów!