Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozłam destroy

oto kodeks postępowania koszernej PO wobec narodu Polskiego!!!

Polecane posty

Gość Rozłam destroy

1. Niszczcie wszystko, co w kraju wroga najlepsze i zabierajcie surowce / owoce pracy . Czyńcie ludzi biednymi i zostawiajcie ich w poczuciu zadłużenia. Odbierajcie im radość i celowość ich pracy. 2. Ośmieszajcie jego Boga/ bogów, wiarę i szargajcie tradycję i obrzędy, umniejszajcie znaczenie świąt państwowych. Łamcie ducha i autorytet przewodników duchowych, nauczycieli i kapłanów, odbierzcie im wiarygodność. Zamiast prawdziwym nauczycielom, dawajcie pierwszeństwo fałszywym prorokom, mitomanom, megalomanom i łasym na dobra materialne zręcznym mówcom, którzy zgrabnie użyją wypaczonych nauk, by zwodzić, odwodzić od wiary i ograbiać naród. (Rydzyk, Jankowski?) 3. Pomniejszajcie autorytet sprawujących władzę, wmieszajcie ich w ciemne interesy i sprowadźcie na nich hańbę i odrazę społeczeństwa. 4. Wszczynajcie kłótnie i siejcie niezgodę w narodzie. (patrz "Modlitwa sąsiada"-"Dzień Świra") 5. Buntujcie młodych przeciw starym i starych przeciw młodym. (wmawiajcie im brak poszanowania wartości i doświadczeń starszego/ młodszego pokolenia) 6. Utrudniajcie działalność władz i urzędów.(wprowadźcie jak największą i niesprawiedliwą biurokrację, utrudniającą zrozumienie praw, podkreślającą obowiązki i kary) 7. Miejcie wszędzie swych szpiegów, agentów i zręcznych agitatorów. (podżegajcie do nienawiści klasowej, rasowej, etnicznej i seksualnej. Odbierajcie prawa i znaczenie rodzinie - podważajcie jej status w imię wolności i poprawności politycznej wobec wszystkich (innych) grup)). 8. Nie odrzucajcie współpracy najgorszych kreatur. Wynoście ich na piedestały i okrzyknijcie zbawcami narodu. 9. Nie szczędźcie też: - zwodniczych obietnic, - ofert pieniędzy( rzadko spełnionych i w minimalnym zakresie- tyle, by zyskać wiarygodność), - pochlebstw i fałszywych pochwał, - przekupnych (lecz wbrew pozorom mało wartościowych) podarków 10.Osłabiajcie, gdzie tylko możliwe rozwój sił zbrojnych przeciwnika. Podkopujcie moralność, etykę, dyscyplinę, siłę, godność, honor, hart ducha i ciała poprzez : (tzw. brudna wojna) - zmysłową, wyuzdaną i prostacką muzykę i jej oprawę (eksponujcie cielesność i seksualność do przyjętych przez dany naród granic, a potem przekraczajcie je) - rozpasanie kulinarne(złą dietę) i trunki oraz inne używki niszczące zdrowie (najgorsze z nich legalizujcie, mając z tego profit. Niszczcie i wyśmiewajcie wiedzę o medycynie naturalnej, nazwijcie ją zabobonem i ciemnota, odsuwajcie ludzi od darów Natury, dając w zamian jako niezbędne do życia szkodliwe suplementy. "Szkodzić- nie pomagać") - podsyłajcie im kobiety nierządne/ wszeteczne (czyńcie także kobiety przeciwnika nierządnymi i chciwymi, bez szacunku do siebie i dzieci[rodziny]pod pozorem wolnego wyboru i równości), by dokończyły dzieła zniszczenia - wmawiajcie ludziom, że bez materii ( pieniądze, ubrania, zbytkowne przedmioty, wygląd-moda, najnowsza technika) nie poradzą sobie absolutnie i nie znajdą uznania w oczach innych, a tylko pogardę i pośmiewisko. Odsuwajcie ich od nauki i rozwoju, niechaj skupią się na gromadzeniu rzeczy materialnych z poczuciem ich niedosytu i ciągłego zagrożenia ich utraty. Wszystko to zaowocuje dla Was w przyszłości

Gość czuwalna
kolejny zidiocialy elektorat PISowskliego wielkiego G........

Gość nickonicko2010
z wielką przyjemnością czytam wszelkie takie wypociny załamanych kolejną klęską wyborcza PISiaków:) ... http://tnij.org/fajneubrania

zaraz będzie lawina peowców,która zmiesza cię z błotem. A do tego dołączy druga lawina pisowców, która z kolei pozagryza tych pierwszych...Co za naród:O ale w paru punktach zgadzam się

Gość Rozłam destroy
nie czytajcie moich bredni, jestem w napięciu psychicznym, gdyż o północy misze stawić się w szpitalu psychiatrycznym

Gość czy aby na pewno nosiłaś
pisiorek, odreagowuje wybory, na dodatek, głupszy jest od żydowskiego pejsa......

Gość historykamator
te 10 reguł jak dla mnie są wyssane z palca. Jakoś nie mogę znaleźć info o mistrzu Sun-Tsu, nie ma takiego. Niew mogę w necie znaleźć jakichkolwiek źródeł o regułach nieszczenia nieprzeyjacielskiego państwa. A może te reguły zostały napisane specjalnie pod obecną sytuację polityczną w Polsce???

Gość czyabynapewno
to napisales? cyt. podżegajcie do nienawiści klasowej, rasowej, etnicznej i seksualnej. w tym dekalogu

Gość czyabynapewno
myslenie ma przyszlosc wiec pomysl