Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomyslu w tym roku

GDZIE SIE WYBIERACIE NA WAKACJE? GDZIE JUZ BYLISCIE?

Polecane posty

w tym roku nie mam pojecia gdzie jechac. Na pewno odpada Polska chcialabym za granice, ale z drugiej strony sama nie wiem gdzie. Mam czas do wrzesnia wiec chetnie bym sobie cos pozwiedzala. Moze wasze pomysly mnie zainspiruja wiec piszcie:)

Gość ojTamOjTam
a funduszem jakim dysponujesz? :)

Gość draznik
wybieram sie do cipy :classic_cool:

nigdzie nie byłam i nie pojadę bo nie mam kasy:(

Gość nickonicko2010
głównie chodzę do sklepu na zakupy a gdzieś dalej jeszcze sie nie wybierałem:)jeśli już to w sierpniu i pewnie gdzieś w Polske pojade ... http://tnij.org/fajneubrania

bylam w Egipcie w czerwcu, ale we wrzesniu pewnie znowu Turcja. To moj kochany kraj na wakacje i sie za nim stesknilam bo nie bylam tam ponad dwa lata.

bardzo dobrze przez ten miesiac zarobilam ok 10,000 w galerii

bez podszywow prosze- niestety na galerianke chyba za stara juz jestem:D Dysponuje kwota tak gdzies do 10.000zl. Egipt i Turcje juz widzialam dlatego tez chcialabym cos nowego

Gość gdzie ja nie bylam
Bylam na Bahamach, Honolulu i Borabora

Moze Wlochy-mozna sie zakochac:) taka kwota starczy na egzotyke-Meksyk,Dominikana,Tajlandia

Gość ola co strzela gola
ile trzeba wydać na 3 osoby na Turcję ???? mniej więcej

Za 10.000 to tylko Meksyk kochana!!!! Playa del Carmen, piekne hotele 5* , cudna woda, kolor morza, bialy piaseczek, pyszne jedzenie, mojito.... do tego wycieczki do Xcaret, Chichen Itza.... Brzydula 🖐️

ola co strzela gola- to zalezy jaki termin jaki standard hotelu i jaka ta trzecia osoba jest? dorosla, dziecko, niemowle?

egzotyka w tym roku odpada niestety:( te Wlochy to swietny pomysl, Hiszpania mi sie nawet podobala, ale slyszalam ze Wlochy duzo lepsze wiec moze sie wybiore

Gość ola co strzela gola
3 osoba -nastolatka 14 lat, najlepiej dobry hotel ,termin koniec sierpnia

We wloszech bylam kilka razy-sa naprawde cudowne Zyczliwi ludzie.Jezeli lubisz zwiedzac to na pewno sie nie zawiedziesz

Gość powiem jedno
w zeszlym roku bylam w Egipcie i nie polecam - nie podoba mi sie ten kraj ani kultura lepiej gdzies do cywilizacji wczesniej bylam na Krecie - bylo super w tym roku Tunezja bo jade pod koniec wrzesnia i tylko tam jest wystarczajaco goraco a ze mam tylko tydzien urlopu to chcialam poleciec gdzies blisko za rok bez odwolania bedzie KUBA :D

DObry hotel to mam rozumiec 5*? Jesli tak to ok. 6 - 6,5 tys na 2 tygodnie.

Gość fribird
do roboty :/

Powiem jedno - współczuję tej Tunezji z góry. Jesli Egipt sie TObie nie podobal to Tunezja wyjdzie TObie bokiem. Dla mnie Tunezja to podwójny Egipt, bo za Egiptem tez nie przepadam. Autorko wątku masz 10 tys i nie chcesz do Meksyku??? Dziwne.

Gość ola co strzela gola
taka suma by mi odpowiadała ,ale do tego ile kieszonkowego???? i jakie biuro podróży polecacie???

Biuro najlepiej Wezyr, GTI, Rainbow Tours to zalezy, trzeba szukac bo czasem jeden hotel w dwoch roznych biurach to inna cena. Wejdz sobie na easygo.pl wybierz termin i wyskocza TObie hotele. Przejrzyj je i zapytaj na watku: Turcja kto byl to pomozemy cos w doborze i polozeniu. Kieszonkowe zalezy od tego co chcecie robic. Jutro moze podam TObie cennik wycieczek ale zajrzyj na watek Turcja kto byl i sie przypomnij.

Gość CHORAWACJA!!!!!!
Bylam dwa razy. Chorwacja ma wszstkie co pozostale kraje srodziemnomorskie morze (co prawda skaly, a nie piasek, ale woda turkusowa jak w basenie przez to!! widzisz swoje nierowno pomalowane paznokcie od stop, taka czysta hehe). Ale ma cos wiecej... CHORWACI!!!! Sa przepiekni!!! Cudni jak Wlosi, ale wysocy i dobrze zbudowani!!! Mozna zemdlec w supermarkecie jak Ci tu przed nosem na na dziale w pomidorami takie ciacha bez koszulek lataja!!!!!!! Goraco polecam Chorwacje!!! Kto nie byl jeszcze, MUSI BYC w tym roku. Pozdrawiam i zycze udanego pobytu w Chorwacji :* Natalia

Gość ola co strzela gola
ok ,zajrzę jutro ,dzięki

Gość powiem jedno
w biurze podrozy zapeniali ze Tunezyjczycy sa bardziej cywilizowani - zobaczymy :P myslalam tez nad wyspami kanaryjskimi ale jakos nie bylam przekonana - cena duzo wyzsza niz za Tunezje a na plazach wiecej pylu wulkanicznego niz piasku.

Oni nie sa wogóle cywilizowani, ani jedni ani drudzy. Jedz sobie tylko na Sahare na dwa dni bo to warto, reszta to uzeranie sie z wariatami i syfem na plazy. Jedziesz do Sousse moze?

do Meksyku nie moge w tym roku ze wzgledu na dlugi lot samolotem (w te wakacje musze sie tego wystrzegac z przyczyn zdrowotnych), ale Meksyk nie ucieknie:) Za rok moze sie uda. Sprobuje do Wloch i do Chorwacji tez mi pasuje:) Mam troche czasu wiec nie musze poprzestac na jednym kraju

Gość ojTamOjTam
a Chorwacja z roku na rok coraz tansza wiec i sobie zaoszczedzisz ;)