Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aadfasek

W tych czasach najlepiej miec technikum!

Polecane posty

Gość aadfasek

Zawodowka od razu kojarzy sie z robolem:O Studia:O wielu magistrow bez pracy, najlepszy technikum, wyuczony konkretny fach :) a studia mozna zrobic wieczorowo lub zaocznie, w koncu po technikum matura a po zawodowie nic.

Gość ola co strzela gola
technikum to wiocha

Gość nickonicko2010
w dzisiejszych czasach trzeba w młodości łapać staże i praktyki niezależnie od wykształcenia:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość aadfasek
Niby czemu wiocha? magistra bardzo latwo zdobyc w tych czasach tak samo jak latwo zrobic zawodowke a w technikum jest najwiecej nauki. Przedmioty ogolne i przedmioty zawodowe, przygotowuja do matury itp.

Gość Romantyk za dyche
Prawda jest niestety taka, ze w obecnych czasach kazdy moze byc studentem, pod warunkiem, ze zdal mature. KAZDY kto ma pieniadze i odrobine dobrych checi moze zostac magistrem. Moim zdaniem glowna przyczyna bardzo wielkiego oblezenia, w ostatnim czasie, wyzszych szkol, jest spadek jakosci edukacji. Dzisiaj nie liczy sie papier, a umiejetnosc, fach w reku.

Gość aadfasek
jestem jakas popaprana no i bardzo dobrze robisz, a studia zrobisz sobie zaocznie albo wieczorowo w koncu one nie sa najwazniejsze. Grunt bys umiala dobrze wykonywac swoj zawod.

Gość aadfasek
W przypadku gdy ktos idzie do liceum to lepiej by po maturze poszedl do szkoly policealnej a dopiero potem na studia.

Gość moja kariera szkolna
Najpierw poszłam do liceum profilowanego Po roku nauki zmieniłam tę szkołę na liceum ogólnokształcące Po kolejnym roku trafiłam do technikum Teraz idę się uczyć studium, a później pójdę na studia Chyba przegrałam 😭 Ale uczyć się pewnie będę do końca moich dni :classic_cool: