Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iść czy nie iść oto pytanie

iść na tą rozmowe kwalifikacyjną czy nie???

Polecane posty

zlożyłam cv do mopsu w miasteczku ook mojego na stanowisko finansowo administracyjne. miało byc na etat najpierw na okres probny a potem jak sie sprawdze na czas okreslony i potem na stale takie byly warunki w ogloszeniu ktore ukazalo sie na stronie min . A jak sie okazalo jest to praca na pól etatu w dodatku pensja 800 zł brutto, sam dojazd do tego miasta tzn. bilet miesieczny kolo 150 zł kosztuje i na czas 9 mcy umowa . w dodatku jest 9 osob na to stanowisko i robia test kwalifikacyjny. czy isc na to czy sobie odpuscic????

bo urzad pary proponuje mi staz na rok za 765 zł plus zwrot dojazdu i sama nie wiem co robic.

ktos jeszcze sie wypowie?????

szalony jebaczek dziekuje za inteligentna i wiele mowiaca o tobie odpowiedz. pluj swoim jadem gdzie indziej. to ze nie mam pracy nie znaczy ze jestem gorsza. w tym roku zrobilam mgr administracji a od pazdziernika ide na podyplomowke wiec nie jestem szmata.

a pytam na forum bo chodzi mi o kwestie finansowa głownie w mopsie o ile przyjeliby mnie bym zarobila 800 zł brutto minus podatek skladki zus itp i doajzd ok 150 zł to by mi wyszlo moze 300/400zł na reke a na stazu mam 765 zł na reke plus zwrot za dojazd

No to mówię/piszę że lepiej się opłaca staż, 800 zł brutto to ochłapy są i tyle. A przy stażu nie dość że będziesz miała co w cv wpisać to dodatkowo nie zbankrutujesz :)