Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliana23

ŚLUB JUŻ WE WRZEŚNIU 2010...

Polecane posty

Gość Juliana23

Ślub już we wrześniu jak u was z przygotowaniami???

oczywiście byłoby zbyt pięknie gdyby wszystko było już przygotowane i kupione, do księdza trzeba się wybrać w końcu spisać protokół, do urzędu, wódka niezakupiona ehhh

sukienka jaśniejsza niż na zdjęciu w kolorze ivory... Zaczyna się chyba delikatny stresik przedślubny, czy zdąrzymy wszystko do końca zorganizować... ... ehhh nie lubię chyba monologu prowadzić;/

Gość krotkowlosapm
ale piekna masz sukienke! ja 4.09 ale bez weselicha tylko z przyjeciem w restauracji dla najblizszych. w sumie to wszystko juz jest tylko garnituru jeszcze nie ma.

Powinnaś zrezygnować z kolczyków. Chyba, że będą to "sztyfty". Suknia ma tak zabudowany dekolt i szyję, że z bardziej okazałą biżuterią balansowałabyś na granicy kiczu i "przedobrzenia". Polecałabym efektowny dodatek w postaci delikatnej bransoletki. Co do fryzur z kwiatami, to zapraszam tutaj: http://wedding.w8w.pl/FRYZURY/Fryzury%20-%20z%20kwiatami/index.html Pozdrawiam :)

no to ładnie! My też zastanawialiśmy się nad małym przyjęciem ale nie wiedzielibyśmy kogo zaprosić a kogo nie, kolejny raz połowa rodziny by się obraziła;/ wrrrr

co do kolczyków to myślałam o takich dłuższych i wiszących aczkolwiek skromnych ... czyli rozumiem, że odpadają;/

Przy tego rodzaju sukni, raczej tak, ale jak to mówią: to Ty masz dobrze się czuć. Ja tylko wyrażam swoje zdanie: długie kolczyki popsują efekt wytworności :) Ale, jeśli uważasz, że całość będzie tworzyć zgraną kompozycję, to zrób tak, byś czuła się komfortowo i pięknie. A na marginesie, suknia przepiękna :)

ok dziękuje za poradę wybiorę zatem te mniejsze:) i delikatną bransoletkę :)

Gość biorąca niedługo ślub
Mojej sukienki nie ma w internecie a może jest ale ja nie umiem znaleźć Daję link do trochę podobnej (przynajmniej z fasonu) http://moda.allegro.pl/item1149304061_piekna_suknia_nowa_36_perly_slub_poprawiny.html Ale cała jest z delikatnego białego szyfonu a na biuście lekkie marszczenia. Z tyłu wiązana. I do tego w pasie przewiązana granatową szarfą. Do tego są buty peep toe w kolorze szarfy. Myśle nad biżuterią ale podoba mi się coś takiego: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,diamenty,Kolorowe-kamienie-szlachetne,2474

Gość pechowa_szczesciara1989
A ja biorę slub 6 sierpnia i nie mam zespolu, szukam i szukam i ciezko, duzo mi sie nie podoba a jak juz mi sie spodoba yo zajete, nie wiem jak to bedzie :/

niedługo biorąca ślub, śliczna sukieneczka,,, zdjęcie biżuterii niestety się nie otwiera;/

pechowa_ szczesciara1989 no to powiem Ci, że masz bardzo mało czasu;/ my zdecydowaliśmy się na ślub i wesele niecałe 2 miesiące temu i powiem Ci, że z zespołem lipa, wszyscy obdzwonieni i niestety zajęci;/ pozostał nam dj- wodzirej weselny - jak sądze lepszy rydz niż nic- z resztą byłam na 1 weselu, które prowadził i co niektórzy lepiej sie bawili niż jak orkiestra grała, ale zdania są podzielone...

Gość czy ten pan i pani .....
ja też we wrześniu biorę ślub,prawie wszystko juz mamy załatwione,zostały tylko urzędy(protokoły itp.) jaka wybrałyście piosenkę na 1 taniec????

Gość biorąca niedługo ślub
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,diamenty,Kolorowe-kamienie-szlachetne,2474 Może teraz? Myślę ciągle nad fryzurą i kiepsko mi idzie bo mi się tradycyjne koki nie podobają Myślę nad: http://kobieta.gazeta.pl/slub/5,66846,5400207.html?i=2 Tylko we włosach chce mieć coś z kalią i/lub frezją ale jeszcze nic ładnego nie widziałam

co sądzicie o tych piosenkach: 1. Ania szarmach-wybieram Cie 2. zabiorę Cie-kancelaria 3. tomasz żółtko-kochaj mnie i dotykaj 4. niebieska piosenka 5. tomasz żółtko kochaj mnie i dotykaj

co sądzicie o tych piosenkach: 1. Ania szarmach-wybieram Cie 2. zabiorę Cie-kancelaria 3. tomasz żółtko-kochaj mnie i dotykaj 4. niebieska piosenka 5. tomasz żółtko kochaj mnie i dotykaj

co sądzicie o tych piosenkach:oczywiścier na 1 taniec, 1. Ania szarmach-wybieram Cie 2. zabiorę Cie-kancelaria 3. tomasz żółtko-kochaj mnie i dotykaj 4. niebieska piosenka 5. tomasz żółtko kochaj mnie i dotykaj

co sądzicie o tych piosenkach:oczywiścier na 1 taniec, 1. Ania szarmach-wybieram Cie 2. zabiorę Cie-kancelaria 3. tomasz żółtko-kochaj mnie i dotykaj 4. niebieska piosenka 5. tomasz żółtko kochaj mnie i dotykaj

przepraszam za te duble,ale kliknelo mi sie pare razy:(