Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana

no i powiedzcie mi czy mu na mnie zalezy

Polecane posty

Gość skolowana

no to zaczne ze oczywiscie jasne gadki z jego strony ze mu sie podobam prawda czyli standard...ogolnie szuka ze mna kontaktu fizycznego, typu wziecie za dlon czy otarcie sie itp, mowi ze chcialby zebym byla jego aha i nie maci mnie gadkami typu kocham cie i takie ochy i achy ktore wydaja sie piekne ale poki co pokrycia nie maja, raczej mowi wprost jak widzi pewne rzeczy co do seksu no to wiadomo ze poki co to nie ma takiej opcji, czasami zaczyna taki lekki flirt na ten temat, ze "jakbym chciala", ze jesli kobieta sie podoba to wiadomo, ze pociaga i mysli sie na ten temat, ale jest to sprawa drugorzedna poza tym ogolnie takie tam gadki o zwiazku, niewinne zarciki typu tutaj sobie zamieszkamy itd ale wiadomo o co tam chodzi...moze wy spojrzycie na to z neutralnej strony ?

Gość skolowana
?

Gość coś do ciebie czuje

Gość skolowana
po czym to poznajesz ?

Jestem facetem ale tak mało napisałaś na ten temat, że ciężko sądzić czy chodzi jemu tylko o seks czy o coś więcej.

Gość skolowana
moze jakies kluczowe pytania ?

Dziecię opisujesz typowy początek związku, etap fascynacji, kto ma Ci do cholery powiedziec czy ten facet mysli o Tobie powaznie. Musisz sie przekonac i juz.

Gość skolowana
no w sumie...:)