Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyretyrety

Boże, zobaczcie jak ta dziewczyna ze zdjec robi z siebie posmiewisko

Polecane posty

Gość fanka panterek i zeberek
zjadłam kolację, pośmiałam się a teraz idę spać :) 🖐️

Gość olciuletkowotko
nie brzydka dziewczynaa:P tylko włosy widać popalone i ten styl masakra

Gość retyretyrety
masakra, ta dziewczyna daje komu popadnie;/ glupia malolatka ;/ jak ona sie ubrala, tandeta;/

Gość retyretyrety
tak, w wieku 16 juz mieszkala sama a za mieszkanie placila wlassicielowi doopa ;/ wyjechala do innego miasta bo w poprzedni wszscy ja od koorw wyzywali

a co ona, nie ma innych laginsów czy spodni, ze wszedzie w tych samych? :o

Gość kayle
ale ma chlopaka.... czy co to wogole jest masakra ehhh

jesli ma taki fetysz to niech sie tak ubiera nikt jej nie zabroni. ja jak bede miala taki kaprys to wyjde na ulice w worku po kartoflach

Gość ejjj ja nie mam nk
dajcie linkt tak, zebym i ja mogla sobie popatrzec... :O

Gość Jak to jeeest
I te teksty..... :-O

Gość violviaa
ale sie uśmiałam:)

Gość a proszę was bardzo
taaa setka zdjęć to tez zwykła nkowa liczba :)

Na niektorych wyglada jakby 30lat miala a te z chlopakiem to typek wyglada jakby sie zielska najaral:P A pozniej sie dziwic ze gwalty sa......

Gość Karta EROS
OOOOOO Ona jest z moich okolic, ja mieszkam pod Turkiem o_O

Gość hahahahhahaa
co te dziewczyny z siebie robia... przeciez to zwykle pustaki i jeszcze ten opis o sobie " nie lubie chodzic do szkoly" widac.... ;/

One myślą, że są piękna... Fakt, każdy może uważać co innego za piękno, ale to to jest po prostu sztuczność i próżność ;/

Gość slitasnablondi
Nie nawidze,gdy ktoś ocenia po wyglądzie ;/;/ "Spódniczka mini, bluzeczka skromniutka - Myślisz, że jesteś taka ładniutka? ''''Że wszyscy wkoło ciebie kochają, ...a chłopcy do twoich stópek padają. ***Lecz spójrz, kochanie, w swoje lusterko. __Doprawdy, jesteś tak śliczna panienka? !!! Solarium, puder, dwa kilo cienia, ^^^ to wszystko ciebie tak bardzo zmienia. '''' Spójrz czasem na świat, ten całkiem normalny, gdzie występują też szare barwy. --- Może kiedyś nareszcie zrozumiesz, *że tak naprawdę żyć wciąż nie umiesz. '+;Bo w głowie twojej były tylko szmatki, pomadki, puder, ....wyrzuty do matki. $** Codziennie myślałaś co by tu zrobić '+''by komuś znowu przykrości narobić. "Co tam uczucia" - takie motto masz, ale spójrz dziewczyno, ty ledwo zdasz! *^* Czy myślisz czasem o swej przyszłości? '_'Czy w sercu twoim nie ma litości? ___Zrozum, że w życiu są rzeczy ważniejsze, ...+a gorsze nie są te dziewczyny skromniejsze. Być może zazdrościsz im naturalności i tego, _-*że nie musza udawać piękności. ./..Tak wiele rzeczy chcę powiedzieć jeszcze, ''lecz wątpię, że dotrze to do Ciebie nareszcie. >>"Tego, co mówię i tak nie zrozumiesz, ,,,ty tylko pudrować twarzyczkę umiesz. Może cień na powiekach przysłania ci świat? +'+Może dlatego nie widzisz swych licznych wad? ....Bo uwierz, kochanie, nie jesteś taka słodka. ____Po prostu zwykła z ciebie idiotka ! to ma w o sobie....masakra

Gość zdupa
Szczerze mówiąc to jesteś po prostu PODŁA!!!! Jak coś do niej masz to jej powiedz, bo to są szczeniackie zagrania sfrustrowanej nastolatki:(

Gość zdupa
Kurwa nie kurwa, ubiera się jak ubiera, podobnych na nk jest całe mnóstwo, ale takie zdjęcia nie powinny się tu znaleźć

Gość matacz..
no przeciez dziwki musza sie jakos reklamowac , tam to nic nie kosztuje ! wiec o co wam chodzi ???