Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retyretyrety

Boże, zobaczcie jak ta dziewczyna ze zdjec robi z siebie posmiewisko

Polecane posty

Gość bidula bez majtek
sadzac po pozach na zdjieciach to jak ta dziewczyna zobaczy ten topik to bedzie w zachwycona swoja popularnoscia w stylu Joli Rutowicz. Pewno juz dzis pobiegnie do telewizji z prosba o swoj program o modzie

Gość bidula bez majtek
ona nie jest sfrustrowana. Dobrze wie co robi. Juz ma swoje 15 minut slawy

Co za pojebana laska http://nk.pl/profile/21666088/gallery/album/2/16 Jesteś moim powietrzem kiedy nie mogę złapać tchu, Jesteś moja woda kiedy jestem spragniona, Jesteś moim słońcem w deszczowy dzień, Jesteś moim światłem gdy zapada zmrok, Jesteś radością kiedy dopada mnie smutek, Jesteś wszystkim co mam... a moje wszystko co mam siedzi W więzieniu...:(

Gość trelemorele srutututu
Na moje oko to ona mieszka w Domu dziecka lub czymś podobnym bo wszystkie zdjęcia są z jednego miejsca... a to nie jest szkoła

Gość Balm
Autorze - jesteś idiotą.

Gość dsadqwfdeaf
rozbawiłeś mnie:)

Gość heheheheeh.........
białe kozaczki wciąż na topie :D hahahahahahahahahahahahahahaha!

Gość zgryba
Dom dziecka jak nic, tam właśnie są takie posrane laski, nie zdziwiłabym sie gdyby to ona sama wstawiła tu te zdjęcia.

Gość cyrki nad cyrkami
Jedna z fotek jest z Młodziezowego Ośrodka Wychowawczego.. Jak Wy to mówicie? Muuuah czy jakoś tak :) :)

Gość straszna jest
brak jakiegokolwiek stylu i te włosy :o

Gość zgryba
No to już wiadomo, bo normalna to ona raczej nie jest.

Gość zgryba
Tak samo jak autorka topiku, pewnie są z tego samego pokoju.

Gość lerla merlen
No jejku dziewczyny w tym wieku tak maja. Przejdzie jej napewno. Nie bede odeniac czlowieka po zdjkeciach nk. Moze jest mila, madra i sympatyczna?

Gość asicaaaaaaaaa86
Zajmijcie się sobą i swoim wyglądem głupie sfrustrowane koorvy, jesteście grube i brzydkie i umiecie jedynie innych oceniać, myślicie stereotypami, że jak ładna, to pewnie głupia, bo przecież Wam, inteligentnym podobno, poskąpiono urody, więc ładnym pewnie brak rozumu. Po co włazicie na nk na obce profile, pozamykajcie profile, albo poruszajcie się po profilach własnych znajomych i nie będzie problemu. Ciekawe jak Wy się ubieracie, może w śmierdzące glany i workowate swetry, jak jesteście takie mądre, to wrzućcie własne zdjęcia jako wzór stylu i elegancji. Każdy ma swój styl i jeśli kobieta nie jest brudna czy zaniedbana to nikt nie ma prawa w to ingerować. Wam może się podobać lub nie, ale nie macie prawa wyciągać zdjęć i wstawiać ich sobie na fora, mnie także nie podobają się dziewuchy w glanach, dredach, długich kieckach, tzw. punki, gotki czy jak tam się nazywają, ale nie latam po nk i nie zbieram zdjęć i głupio nie komentuje...

Gość Karta EROS
Taaaa zazdroscimy ze ktos sie osmieszana nk i wstawia zdjecia z tymi zjebanymi minami?? z golymi doopami na wierzchu? to ma byc szczyt madrosci????? pokazac sie ale z umiarem i zeby to nie wygladalo jak istane kurestwo a Teraz powiedzcie mi do chooja wafla jak jest jak widzicie bezdomnego na ulicy, brudny z czerwonym nosem co pierwsze rzuca wam sie na mysl??? ZE MENEL i ALKON a nie ze moze mu sie zycie nie ułozyło czy zbankrutował ...sory ale dla mnie takie "lansowanie" jest załosne, ja bym w zyciu takich zdjec nie wstawiła bo spaliłabym sie ze wstydu ze to zobacza moi nauczyciele, rodzina nosz kurwa wiecej oleju we łbie takie stroje to przy swoim meniu by mogly prezentowac bo robia tutaj jakis portal prostytucyjny a nie społecznosciowy.. Madre kobiety wiedza jakie sa granice i co wypada co nie...

Gość Karta EROS
PS a ta z tym playboyem to chyba do najszczuplejszych nie nalezy wiec asiu twoja teoria ze po drugiej stronie siedza gruuube tez jest uogolnianiem;]

Gość marlenka!!
kurwa

Gość marlenka!!
kurwa ta sprawa wyladuje w prokuraturze nie zostawie tak tego .. ktos nie nedzie bawil sie moim kosztem zabawne? dla mnie nie a ten co to wstawil albo usunie to albo spotkamy sie przed sadem ..

Gość marlenka!!
kurwa ta sprawa wyladuje w prokuraturze nie zostawie tak tego .. ktos nie nedzie bawil sie moim kosztem zabawne? dla mnie nie a ten co to wstawil albo usunie to albo spotkamy sie przed sadem ..

Gość lalalpowwwwww
:D

Gość pomidorowa bez grzanek
Marlena Nie radzę palić papierosów...

Gość fifififififf
Marlenko trzeba bylo przeczytac regulamin nk, Twoje zdjecia moga byc wykorzystywane:) poza tym wstawiajac zdjecia w internet trzeba byc przygotowanym ze moga byc wszedzie :)