Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks przezz telefonn

Seks przez telefon.

Polecane posty

Wlasnie to zrobilam prze telefon z obym facetem.To byl moj 1 raz.Seks telefon.Rozgrzal mnie na maksa.To bylo nie samowite.Czulam jego odech jak dochodzi. Z braku faceta ii normalnego seksu siada mi na glowe.Jetse jakas nienormalna????

Gość ta ONA już się pogubiła
moim zdaniem - TAK ! :D

Gość no co ty :) dlaczego
miałbyś być nienormalna? według mnie to nic złego jeśli jesteś wolna ;)

Gość tel 781096246
czekam na tel od pań 781096246

Gość takaniunia
Skoro Cię to bawi... ;)

Cchilam sprobowac jak to jest.I bylo cudwonie facet mial taki cudny glos ktory mnie podniecal.Czulam jego oddech jak dochodzi.W nocy mialam erotyczne sny z jego udzialem.Caly czas sie kochalismy.Ale ten facet jest zajety ma zone. Nic nie zastapi normalnego seksu. Ja juz bez seksu jestm ok 5 miesiecy i nie wyrabiam juz.Wariuje bez tego.Mam iochote tak sie wyzyc.Ale nie cche tego z przypadkowym facetem robic.

Caly czas sie kochalismy" miłosc w czasach pop kultury ;) nie no , hard-core , naprawde niesamowite :D Ale nie cche tego z przypadkowym facetem robic" przez telefon? :P

Przez telefon to jest inaczej.Nie znamy sie jestem anonimowa. Ja mam 25 lat.I zamiast korzystac z zycia to zyje w celibacie.I tak czuje ze pozostanie do knca zycia. IIni maja w ziwazku seks codziennie a ja moge sobie o tym pomazyc.Jak tak dalej pojdzie zostane stara zgoszkniala panna. Znajomi widza ze cos juz ze mna nie tak. Seks jest jednak bardzo wazny i bez tego moze siasc na glowe.

Przez telefon to jest inaczej.Nie znamy sie jestem anonimowa" ale że co ? kręcisz na oślep numer czy może palcem strzelasz w książce telefonicznej?