Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastkaaa

Osobne wakacje z chłopakiem/dziewczyną

Polecane posty

Gość nastkaaa

Chciałam Was zapytac jakie macie zdanie na temat spedzania wakacji osobno ze swoja dziewczyna/chlopakiem, poniewaz tą drugą osobę NIE STAĆ NA WAKACJE np. za granicą, to kwota rzędu 2000-3000 zł... Nie oszukujmy sie, nie kazdego na to stac... Wczoraj rozmawialam ze swoim chlopakiem i mielismy odmienne zdania na ten temat. ON: uważał ze jak drugą osobe nie stac na takie wakacje to niech nie jedzie, a nie moze ograniczac drugiej osoby i myslec tylko o sobie. I jesli ta pierwsza osoba zawsze marzyla o tym zeby np. jechac gdzies za granice a ma kasy tylko tyle zeby zaplacic na siebie to powinna jechac ze znajomymi, i ze to nic zlego. (mowil to na przykladzie swojego kolegi i jego dziewczyny) I powiedzial ze on beze mnie by pojechal, ze przeciez nie jestesmy jeszcze ani małzenstwem ani nawet narzeczenstwem. I ze nie wiadomo tak na prawde czy bedziemy ze soba w przyszlosci i ze nawet jakbym mu zabronila to i tak by jechal. Juz zapowiedzial ze za rok chce jechac na wakacje za granice, ale o mnie nic nie wspominal, a prawda jest taka ze ja jeszcze studiuje, utrzymuja mnie rodzice i nie bedzie mnie stac na takie wakacje ani na zadne w sumie.... JA: uwazam ze co za zwiazek zeby jezdzic osobno na wakacje, tym bardziej ze w naszym przypadku widujemy sie kilka razy do roku, bo on pracuje za granica... Ma racje, nie jestesmy nawet narzeczenstwem, ale skoro mamy za rok zamieszkac razem wiec to chyba juz cos powaznego... Uwazam ze wlasnie on mysli o sobie tylko, bo go nie interesuje ze druga osobe nie stac na wakacje za granica... i jeszcze dodał ze on swoich bylych nie ograniczal jak chcialy gdzies jechac, a on nie mial kasy... Ja nie wiem jakie jest wasze zdanie, moze podejscie zalezy tez od stażu zwiazku, nie wiem juz sama... Co sadzicie?

Gość BMW M3
to sporo kasy.uważam że wakacje powinno sie spędzać razem z ukochaną osobą.może spróbujcie wyjechać za mniejsze pieniądze gdzieś w polsce http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość nastkaaa
Ale wlasnie wakacje w Polsce nie wchodza w gre, bo ON polske juz widzial, a chce jechac za granice w miejsce o ktorym marzy

Gość nastkaaa
Ale wlasnie wakacje w Polsce nie wchodza w gre, bo ON polske juz widzial, a chce jechac za granice w miejsce o ktorym marzy

Gość nie rozumiem kobiet
ja bym po taki tekscie kopnela faceta w dupe albo razem albo wcale a jak ktos chce sam jechac na wakacje to niehc rezygnuje ze zwiazku bo nie wie czym jest zwiazek i tu dobra wypowiedz mozna jechac gdzies na kricej w tansz emiejsce ale razem nie wazne gdzie wazne ze RAZEM

Gość nastkaaa