Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynówka77

Tęsknię...

Polecane posty

Gość Cytrynówka77

za kimś, kto na to nie zasługuje, i ma to gdzieś :( Ach życie... :(

Gość Cytrynówka77
:(

Gość tacy oni są...
a my sie ciagle klocimy - zrywania i powroty, wazniejsi koledzy.. jestesmy juz 5 lat razem ... czuje ze długo to nie potrwa ... boli :/

Gość blebla
ja tez:)....a od tej teskntoty to jest mi tak ciezko ze czuje sie jakby mnie oblali od srodka betonem.

Gość przykro mi :-(
niestety, często się to zdarza - mam tak samo, tęsknie za nim a on ma to gdzieś i przyjeżdża kiedy ma ochotę się spotkać; co prawda jest to co tydzień na 2 dni, ale przez resztę tygodnia się nie odzywa i czasami na smsy nie odpisuje :-(

niestety, często się to zdarza - mam tak samo, tęsknie za nim a on ma to gdzieś i przyjeżdża kiedy ma ochotę się spotkać; co prawda jest to co tydzień na 2 dni, ale przez resztę tygodnia się nie odzywa i czasami na smsy nie odpisuje :-(

Hmmm... i naprawdę nie szkoda Wam zycia. Macie je tylko jedno. "kochacie kogos, kto na to nie zasluguje, tesknicie latami", a ja sie pytam _ w imie czego tak marnujecie swoje najlepsze lata ? Ktos marnuje Wam zycie, pomiata Wami, ma Was "gdzies", a Wy snicie bajke o tym, ze jeszcze kiedys bedzie wspaniale ? To przeciez paranoja, i lepiej bedzie dla Was, jak zastanowicie sie nad tym, czy to ma jakikolwiek sens. Moze warto zapomniec o tych, ktorzy Was ignoruja, wykorzystac to zycie inaczej, kreatywniej, zajac sie soba, nie czekac na spadajace z nieba gwiazdy, ale konkrestnie postanowic, co macie robic, i co bedzie dla Was dobre bez ogladania sie za siebie i kogos, kto Was nie szanuje. Milosc, to piekne uczucie, ale tylko wtedy, kiedy nikogo nie rani. 🖐️

Hmmm... i naprawdę nie szkoda Wam zycia. Macie je tylko jedno. "kochacie kogos, kto na to nie zasluguje, tesknicie latami", a ja sie pytam - w imie czego tak marnujecie swoje najlepsze lata ? Ktos marnuje Wam zycie, pomiata Wami, ma Was "gdzies", a Wy snicie bajke o tym, ze jeszcze kiedys bedzie wspaniale ? To przeciez paranoja, i lepiej bedzie dla Was, jak zastanowicie sie nad tym, czy to ma jakikolwiek sens. Moze warto zapomniec o tych, ktorzy Was ignoruja, wykorzystac to zycie inaczej, kreatywniej, zajac sie soba, nie czekac na spadajace z nieba gwiazdy, ale konkrestnie postanowic, co macie robic, i co bedzie dla Was dobre bez ogladania sie za siebie i kogos, kto Was nie szanuje. Milosc, to piekne uczucie, ale tylko wtedy, kiedy nikogo nie rani. 🖐️

Własnie my tez czesto sie klocimy :( tak bardzo go kocham, i jestem strasznie zazdrosna... nawet ostatnio zapytalam czy snia mu sie inne dziewczyny to powiedzial ze czasmi tak :( i sie wkurzylam bo bylam pewna ze odpowie inaczej... i o takie glupoty sie klocimy.. ehhh...

przykro mi :-( niestety, często się to zdarza - mam tak samo, tęsknie za nim a on ma to gdzieś i przyjeżdża kiedy ma ochotę się spotkać ; co prawda jest to co tydzień na 2 dni, ale przez resztę tygodnia się nie odzywa i czasami na smsy nie odpisuje Nie chciałabym być z kimś takim, kto tylko interesuje się mną dwa dni w tyg.

Gość Cytrynówka77
Mnie zostawił... Świetnie się bawi, a mi źle już od prawie trzech miesięcy... :( Tęsknię i kocham, nic nie poradzę :(