Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viollet delilla

Czy fajnemu facetowi tak trudno jest zakochac sie w grubej dziewczynie ?

Polecane posty

Gość olevajka
cholerka teksty mi kopiuje wybaczcie nie wiem co sie dzieje

Olevajka, taki typ przemiany materii ma nawet swoja nazwę, ale wyleciało mi z głowy. Raczej nie ma na to rady, ale z wiekiem u niektórych się poprawia na korzyść nieco zwiększonej masy tłuszczowej, wiec może jeszcze ruszysz :-)

Gość olevajka
luska bardzo ci dziekuje za wyjasnienie,wiesz napisalam o swoim problemie zeby w jakis sposob pocieszyc autorke ze nie tylko ona jako otyla ma problem bo i sucharki rowniez maja wlasne dramaty,ja trafilam na wspanialego czlowieka-meza-ktory mnie wspiera tlumaczy i pomaga ktory rozumie moje rozterki,i autorka trafi na taka osobe ktora ja w pelni zaakceptoje tylko musi byc cierpliwa jest taka mloda milosc sie pojawi moja przyjaciolka w miesiac schudla 11 kilo nie wiem jak to zrobila ale wiem ze motywacja byla milosc ktora poznala

Gość olevajka
luska bardzo ci dziekuje za wyjasnienie,wiesz napisalam o swoim problemie zeby w jakis sposob pocieszyc autorke ze nie tylko ona jako otyla ma problem bo i sucharki rowniez maja wlasne dramaty,ja trafilam na wspanialego czlowieka-meza-ktory mnie wspiera tlumaczy i pomaga ktory rozumie moje rozterki,i autorka trafi na taka osobe ktora ja w pelni zaakceptoje tylko musi byc cierpliwa jest taka mloda milosc sie pojawi moja przyjaciolka w miesiac schudla 11 kilo nie wiem jak to zrobila ale wiem ze motywacja byla milosc ktora poznala

Olevajka, wg mnie autorka ma trochę inne podejście - tzn. nie czeka na tego jedynego właściwego, któremu m.in. jej otyłość nie będzie przeszkadzała, tylko ma nieuzasadnione pretensje do "fajnych facetów", ze im się nie podoba. A takie roszczenia to wiesz ile są warte. Mniej więcej tak jak moje pobożne życzenia o wygranej w lotto :-)

Autorko ale te szczupłe mające to niby powodzenie u facetów, maja jeszcze jeden problem.Czy dany zainteresowany chce tylko seksu czy czegoś poważnego.Bo jest dużo facetów którzy chcą tylko przelecieć i koniec bajki.także ciesz się że nie lecą na Ciebie takie palanty bawidamki, tylko czekaj na tego odpowiedniego.Uwierz mi, że lepiej być samej i czekać a niżeli z kimś i za każdym razem ranioną.

Gość kobietom trudniej zrzucić
też zauważyłam, że panowie utożsamiają kobietę zgrabną z ładną. ale wygląd ma największe znaczenie tylko podczas pierwszego kontaktu - jeśli już zdołasz czymś zwrócić uwage faceta to dalej będzie już z górki ;)

Gość Heloł Heoł
To teraz autorko powiedz Nam czy zaakceptowałabys puszystego faceta w okularkach jako przyszłego chłopaka???

Gość amicorum
No tak tylko że jest duża szansa że osoba grubsza ma zanizona pewność siebie. A już napewno zakładająca podobne tematy, po jakimś czasie właczy się taśma ze on coś kręci . Zacznie się podejrzewanie zdrady wyrzucanie nieszczerości. Który by to zniósł. Ja od początku wakacji zleciałam 5 kg :) I mam motywacje. Pomagam w podlewniu pieleniu grządek a czekolade (moją najgorszą używkę) rzuciłam.

Gość olevajka
luska ech no wiem ale na ta wygrana to i ja sie zalapie co? no pozwol mi z toba poroszczyc se prawo:d a tak serio przeczytalam tekst autorki raz jeszcze i wyczuwam tam zal do swiata do fajnych facetow nie da sie ukryc,no bo czemu ten super okaz woli aske te chucherko jak ja jestem mloda fajna -to taki przyklad-ja tak widze literki autorki,wiec zamiast plakac o ja biedna nieszczesliwa,czas wziasc sie w garsc ktos napisal,jakis sport,troche ruchu,wkodowac sobie w psychike wiecej optymizmu,nie szukac ksiecia z bajki i zyc pelna para nauczyc sie akceptacji siebie swiata otoczenia,wowczas smutki mina i wsio sie uda nie ma mocnych

Gość naprawde fajnemu nietrudno
osobiscie znam kilku naprawde fajnych facetow, nie tylko fajnych ale i badzo przystojnych, i wiadomo, ze atrakcyjna, zgrabna dziewczyna latwiej zwroci na siebie ich uwage, ale czesto takze podobaja sie im tegie dziewczyny, albo takie, ze czasami jestem w szoku, ze mogliby sie takimi niepozornymi laskami zainteresowac. Jezeli faceta urzeknie to "cos" co masz w sobie, to to jak wygladasz stanie sie dla niego atutem, a nie tym co skresla cie w ich oczach. Takze glowa do gory, usmiech na twarz i bedzie git.

Gość olevajka
luska ech no wiem ale na ta wygrana to i ja sie zalapie co? no pozwol mi z toba poroszczyc se prawo:d a tak serio przeczytalam tekst autorki raz jeszcze i wyczuwam tam zal do swiata do fajnych facetow nie da sie ukryc,no bo czemu ten super okaz woli aske te chucherko jak ja jestem mloda fajna -to taki przyklad-ja tak widze literki autorki,wiec zamiast plakac o ja biedna nieszczesliwa,czas wziasc sie w garsc ktos napisal,jakis sport,troche ruchu,wkodowac sobie w psychike wiecej optymizmu,nie szukac ksiecia z bajki i zyc pelna para nauczyc sie akceptacji siebie swiata otoczenia,wowczas smutki mina i wsio sie uda nie ma mocnych

Gość amicorum
choć jest ktoś do kogo mam słabość. Ten ktoś , jak go poznałam był ciasteczkiem lecz będąc w nowym ziwązku badzo przytył i nie jest mu zbyt twarzowo. Mimo to zawsze gdy go iwdzę jets mi gorąco.

Gość amicorum
choć jest ktoś do kogo mam słabość. Ten ktoś , jak go poznałam był ciasteczkiem lecz będąc w nowym ziwązku badzo przytył i nie jest mu zbyt twarzowo. Mimo to zawsze gdy go iwdzę jets mi gorąco.

osobiscie znam kilku naprawde fajnych facetow, nie tylko fajnych ale i badzo przystojnych, i wiadomo, ze atrakcyjna, zgrabna dziewczyna latwiej zwroci na siebie ich uwage, ale czesto takze podobaja sie im tegie dziewczyny, albo takie, ze czasami jestem w szoku, ze mogliby sie takimi niepozornymi laskami zainteresowac. Jezeli faceta urzeknie to "cos" co masz w sobie, to to jak wygladasz stanie sie dla niego atutem, a nie tym co skresla cie w ich oczach. Takze glowa do gory, usmiech na twarz i bedzie git.

Gość olevajka

Gość kobietom trudniej zrzucić
to racja, kompleksy na pewno nie pomagają w tworzeniu związku. jeśli się nie podobasz samej sobie to wpływa to na postrzeganie ciebie przez innych. puszysta kobieta też może być ładna i zadbana, wystarczy dobierać odpowiednie do swojej sylwetki ubrania, robić ładny makijaż, ładnie pachnieć, a dla polepszenia samopoczucia można kupić sobie wyszczuplające lustro :P

Gość olevajka
Tak ja jako sucharek musze unikac czarnych ubran bo to wyszczupla jeszcze bardziej otyle osoby-jest wskazana czern,podkreslaja wyglad i nie dopuszczac by pempuszek wylewal sie z biodrowek a najlepiej ludki dawajcie do itali tu naprawde pod wzgledem wygladu jest tolerancja i sami sobie i otoczenia do innych to tak nawiasem niewinny zarcik z ta italia

Gość olevajka
Tak ja jako sucharek musze unikac czarnych ubran bo to wyszczupla jeszcze bardziej otyle osoby-jest wskazana czern,podkreslaja wyglad i nie dopuszczac by pempuszek wylewal sie z biodrowek a najlepiej ludki dawajcie do itali tu naprawde pod wzgledem wygladu jest tolerancja i sami sobie i otoczenia do innych to tak nawiasem niewinny zarcik z ta italia

goowno prawda.. po prostu taki jest świat, masa ludzi jest samotnych, nieszczęśliwych a depresja jest chorobą 21 wieku, dzieci w afryce głodują a w korei północnej ludzie giną w obozach koncentracyjnych i jedzą ludzkie mięso. Ty jesteś gruba i nie masz powodzenia no i tyle, możesz narzekać, płakać w poduszkę nic to nie zmieni. zmieni natomiast jak sie wezmiesz za siebie, zmienisz nawyki zywieniowe i zaczniesz zapierdalac codziennie aeroby!!

Gość takie życie.......
ja jestem otyła i tez mnie nikt nie chce, nie tylko FAJNY facet, po prostu ŻADEN. Kobieta może nie mięc urody, może miec okulary, uszy odstające, ale tusza to grzech największy. niestety.....

Gość staruchy po 30 lubia takie
"i_co_ja _teraz_zrobie? ej, co to sie porobiło, zaczeły mi sie podobać pulchne kobiety . Nigdy takich nie lubiłem a teraz jak widze laske z tłustym tyłeczkiem to nie moge oczu oderwać. Co robić? Czy to tak każdemu sie na starość robi czy co? 30stka zbliża się nieubłaganie" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość masz 153 cm i 86 kg
CZEGO ty oczekujesz? z taką tuszą to bierz się za wieśniaków.buahhaaa

Gość olevajka
Do staruchy-ej to ja u ciebie za groma szans nie mam taki suchar tylko by cie poobcieral kosteczkami.lol.

Gość olevajka
Do staruchy-ej to ja u ciebie za groma szans nie mam taki suchar tylko by cie poobcieral kosteczkami.lol.