Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesz kto ::::::::::::::::::::

chlopy to klamcy i skur............y

Polecane posty

Gość ta zbyt ufna
święta racja! myśla k....em zamiast mózgiem!

Skoro tu można liczyć na kącik porad, to ja poproszę o jakąś cenną wskazówkę na zmniejszenie ukąszeń komarów, kiedy nie jest się typem, który pamięta o regularnej aplikacji środka odstraszającego (trochę trudno, kiedy teoretycznie wychodzi się tylko na chwilę, a wraca z sześcioma do siedmiu ukąszeniami. Przy czym zaznaczam, ze innych zdaje się to zjawisko dotykać mniej dotkliwie :(

lusiu nie jestem w stanie ci pomóc :P

Gość nance
wszyscy faceci to kłamcy na początku "czary mary " przez miesiąc a potem papa... wszyscy po jednych pieniądzach!

właśnie tak mnie naszło..... może udaj się po-radę:P do naszego znajomego jak nie pomoże ci w sprawie zmniejszenia ukąszeń to przynajmniej może poradzi jak ten fakt zaakceptować i nie nabawić się traumy:)

Należy się skrapiać olejkiem z bergamotki. I uwewnętrzać witaminę B.

A ukąszenia nacierać surowym ziemniakiem. Cześć Jarek. :)

A ukąszenia nacierać surowym ziemniakiem. Cześć Jarek. :)

Skuteczne też jest odprawianie rytuałów voodoo. Bierzesz atrapkę komara albo rysunek i wbijasz mu igłę w samo serce.

Albo lepiej w głowę. W serce trudno trafić.

ike cichy zapomniałabym jestem zmuszona oficjalnie ci podziękować za pomysł ze złym zgięciem łopatek kiedy wrócił mój mąż z miną odkrywcy stwierdziłam "kochanie a może to wina łopatek!" i łopatki są już bardziej wygięte a wiatrak na reszcie wieje! Proszę bardzo. Luśka, ikowy wiatraczek możesz wykorzystać do skonstruowania maszyny obronnej przed komarami. Warunkiem koniecznym jest prędkość przepływu powietrza przez wiatraczek większa od prędkości lotu bojowego komara. Przy jego spełnieniu można wiatraczek wykorzystać do rozdmuchiwania komarów na boki Luśki.

W ramach rewanżu za to: "Oczywiście niechętnie (że akurat Tobie), ale muszę przyznać rację" w ramach czystej i bezinteresownej złośliwości napiszę: Oj tam od razu Dama.

Gość upammmmmmmmmmm
lusiu nie popisuj sie znajomoscia jezyka obcego ke?:D:D:D :p

W ramach nieczystej i zamierzonej złośliwości odpowiem: who cares? Ale gdzie ta złośliwość?

Luśka, ikowy wiatraczek możesz wykorzystać do skonstruowania maszyny obronnej zacznijmy od tego, że ikowego wiatraczka na nic nie będziemy przerabiać

zacznijmy od tego, że ikowego wiatraczka na nic nie będziemy przerabiać No i bardzo dobrze. Luśka jest niewdzięcznik, więc ja też ani myślę się angażować w jakieś zadania inżynierskie

"zacznijmy od tego, że ikowego wiatraczka na nic nie będziemy przerabiać No i bardzo dobrze. Luśka jest niewdzięcznik, więc ja też ani myślę się angażować w jakieś zadania inżynierskie" I świetnie. Baobab nie zna się na kobietach, więc nawet bym nie skorzystała z jego usługi.

"zacznijmy od tego, że ikowego wiatraczka na nic nie będziemy przerabiać No i bardzo dobrze. Luśka jest niewdzięcznik, więc ja też ani myślę się angażować w jakieś zadania inżynierskie" I świetnie. Baobab nie zna się na kobietach, więc nawet bym nie skorzystała z jego usługi.

no wiesz lusia............. ale na wiatrakach się zna.....................

czyli jednym słowem zamierzasz skorzystać z terapii u ZSa?? na kanapie przy wiatraku.......

I świetnie. Baobab nie zna się na kobietach, więc nawet bym nie skorzystała z jego usługi. Do wynalezienia rozbryzgatora komarów nie jest potrzebna znajomość kobiecej natury. Wystarczy elementarna wiedza o jej geometrii i gabarytach.