Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselny zawrót głowy

weselny zawrót głowy

Polecane posty

Gość weselny zawrót głowy

Witam, W najblizszą sobote wybieram się na wesele i jestem na etapie poszukiwania butów w odpowiednim kol. do sukienki. Dziewczyny mam prośbę ... Czy do sukienki w kol. beżowym - ciepły/ciemny - odpowiednik tego http://moda.allegro.pl/item1116523002_sliczna_sukienka_bombka_morgan_roz_s_36.html bedzą pasować buty w odcieniu siwym? podobne do tych http://moda.allegro.pl/item1126892558_nowosc_luksusowe_sandalki_skora_od_ss.html (może odrobine bardziej siwe) ;) Proszę o porade

Gość mufinka0
Hej. Moim zdaniem pasują.

Gość mihihi
bedzie pasowac

Gość ccccccaaaaaajjjjjjjjj
a moim zdaniem nie za bardzo - bedzie mdło :O

Nie będzie zbyt mdło jeśli pozostałe dodatki będą wyraziste. Najbardziej pasują mi czarne np.korale i torebka. Połączenie z czekoladą lub ciemnym brązem może być zbyt hmmm jak kulka lodów kawowych wraz z ziarnami? nie wiem ja to opisać po prostu zbyt czekoladowo, brązowo, kremowo (zbyt w jednej tonacji). zależy jaką masz cerę, opaleniznę włosy itp. najlepiej sprawdzić:) Pomyślałam jeszcze o jakimś ciemnym różu ale nie intensywnym raczej winnym? coś nasyconego ale zgaszonego lub fiolet ale z domieszką żółtego coś jak ochra ale bardziej nasycony. w przypadku tych 2 kolorów ograniczyłabym się do małych akcentów. lakier do paznokci, broszka, kolczyki, oczko/kamień tym kolorze w srebrnej oprawie, korale składając się z także z kremowych koralików, torebkę która miała by ozdoby w tym kolorze lub odwrotnie kremowe.

Gość ankahooliganka
i po co to wszystko, zaraz sie zchlejesz, rozczochrasz, makijaz ci sie rozmaze, a ze wszyscy beda pijani, to w ich oczach i tak bedziesz wygladala przepieknie :)