Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te które maja

mój ideał dziewczyny.

Polecane posty

Gość te które mają
skoro tak sie domagacie to proszę -ja wzrost 170 waga 90 kg penis 7 cm w zwodzie, krzywy zeby tez krzywe i zołte blondyn bezmyslne spojrzenie brudne pazury smierdzące stopy Tyle na poczatek wystarczy bo sie za bardzo podniecicie Aha, zapomniałem dodac ,ze jestem prawiczkiem i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość niech zyja podszywy
kocham Was :*

Gość te które mają
i głupie jestescie jeli nie wiecie, ze kazdemu podoba sie to samo, wiem co mowie, bo moi koledzy maja takie same ideały jak ja , wiec przegrałyscie zycie

Gość dscfac
no własnie ideal to jedno a rzeczywistosc drugie:classic_cool:

Gość te które mają
czekajcie, mam jednak 8 cm! :classic_cool: zmierzyłem sobie teraz dokładnie, bo podnieciłem sie zakładajac ten temat.

Gość te które mają
Onanizuję się pod płachtą u fryzjerki :classic_cool:

Gość wafelkowaaaaaaaaa
ohydna jedza to musisz być sliczna :) ❤️

Gość te które maja
nie każdemu podoba się to samo,ale są ogólne kryteria które podobają się większości. liczy się też charakter itd ,ale u kobiety najważniejsza jest uroda wg facetów.. choć nie każdego stać na taką dziewczynę i wtedy wybiera taką na jaką może sobie pozwolić. moi koledzy czesto nie maja dziewczyn o jakich by marzyli ,ale co maja zrobić? ci co ich stać do burdelu chodzą i już...

Gość te które mają
Podbijam do znudzonych dziewczyn pracujących na promocji w supermarketach - niestety nie odzywają się, następnie pytam dlaczego sie nie odzywają - cisza, zaczynam sie tłumaczyć że wcale nie chciałem podrywać tylko wiem jaka to nudna praca i chciałem troche umilić czas, następuje milczenie i konsternacja po czym z płaczem mówię że jestem prawiczkiem i nigdy nawet nie trzymałem dziewczyny za rękę i czy zgodziłaby się przespacerować ze mną za 300 zł, laska z promocji w końcu sie odzywa OCHRONAAAA !!

Gość tak tak chlopaczku
A wiesz co to milosc? Moj dieal mezczyzny to brunet o ciemnej karnacji. Kiedys na zaboj zakochalam sie w blondynie o jasnej karnacji, mial w sobie to cos, nawet przystojny nie byl. I uwierz mi ze jak sie z nim zakochalam to kazdy przystojny brunecik byl przy nim nikim

Gość .intymnosc.
super stronka dla kazdego www.intymnosc.pl/aff/7733 zapraszam :)

Gość kociczkaaa
no tak BLOND , HEHE :) sorry, wczorajsza jestem jeszcze :D

Gość kkkkaarolinka
autor zapewne wyglada jak psie gowno z marda nie przypominajaca czlowieka ale pomarzyc o piekenj kobiecie zawsze mozna!!!!!!!!

Gość te które maja
Mylisz się ,ale widzisz... sama przyznałaś ,, pięknej kobiecie". piękna kobieta będzie piękna i dla starego dziadka choc przystojny już nie jest i dla przystojniaka. ...

Gość te które mają
Po udanym seksie z wałem z kołdry zapaliłem papierosa i przysnąłem. Wypaliła się w nim dziura. Płakałem cały dzień. :(

Gość dscfac
aha i MISECZKA B C to jest bardzo ale to bardzo malutki biuscik, jesli dziewczyna oczywiscie ma dobrze dobrany stanik , ja nie mam wielkich balonów a nosze 65 e wiec autorze na cyckach sie nie znasz oj nie :classic_cool: kazdy ma jakis ideal ale najczesciej takie bardzo rzadko sie spotyka wiec bieremy to co jest :classic_cool:

Gość te które maja
Mylisz się ,ale widzisz... sama przyznałaś ,, pięknej kobiecie". piękna kobieta będzie piękna i dla starego dziadka choc przystojny już nie jest i dla przystojniaka. ...

Gość xxxxxxxxxxsd
mam motylka ;(((((((((((((((((((((((((((((( a wszystko sie zgadzalo :(

Gość te które maja
tak? a dla mnie B ,c to jest ideał dla moich kolegów w większości też ;) A to jest ,,bardzo malutki biuścik" B, C średni D duzy , E to już bardzo duży

Gość dscfac
jak rozpoznac czy mam bułe czy motyla :classic_cool:?

Gość dscfac
no ja wczesniej nosiłam b zanim sie dowiedzialam jak odpowiednio dobrac stanik wiec uwierz mi na słowo ze jesli dziewczyna nosi B to alebo nie mam cyckow albo jeszcze nie wie tego co ja :classic_cool:

Wiesz co widzę że szukasz laseczki która nic nie robi tylko dba o siebie.A gdzie czas na prace, na obowiązki domowe itp.?

Gość xxxxxxxxxxsd
buleczka to jest taka zamknieta a motylek gdy wargi mmniejsze wychodza na wargi wieksze :D

Gość dscfac
powie mi ktos jak odróznic bułke iod motylka czy nikt nie wie :classic_cool:

Gość dscfac
A NO to chyba mam kajzere :classic_cool:

Gość nie będę ideałem
70 d......i'm sorry ;]

Gość nie będę ideałem
70 d......i'm sorry ;]

Gość te które maja
Ale dziewczyny- ja piszę o IDEALE czyli jeśli macie biust trochę większy np ,piszę TROCHE czyli D a nie E to też nie jest źle. rozumiecie o co chodzi? a co do tego ,że by tylko dbała o siebie to mnie to odpowiada ;) jakbym miał taką dziewczynę ( kiedyś taka była) to nie musiałaby nic robić w domu bo mnie stać na pomoc domową .tzn miło by było jakby umiała coś upiec np ,ale niekoniecznie. tzn charakter też jest ważny ,ważne żeby miło się z nią spędzało czas , miała jakieś pasje ,zainteresowania , ale nie musi byc pracowita