Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te które maja

mój ideał dziewczyny.

Polecane posty

Gość joanna mająca 24 lata
ja się mieszczę w 11 punktach ;)

Gość Evelinkaaaaaa
w 11:)

Gość prawie :)
Wszystko sie zgadza oprócz prostych zębów(cóż nie chce nosić aparatu) i opalonej karnacji, jestem blada i nie lubię sie opalac. Połączenie blądu z opalenizna nie sądzę żeby było ładne :D

Gość w żadnym
i chuj ci w doope ;p

Ja chodze np 2 razy w miesiacu na solarium i mi starcza, ale mam znajoma co jet na solce co 2 dni po 15 min i to jest masakra!

B, C - sredni, D - duzy, E- bardzo duzy - HAHHAHHAHHHAHHAHAHHAHAHAAHHAHAHHAAAAHAHAHHHAHAHHAHA zabilam cie juz smiechem? :classic_cool: Durny samcze, wiesz, ze istnieje cos takiego jak obwod pod biustem? czyli 60C (czyli szczupla kobieta) to malenkie pryszcze (wiekszosc niewtajemniczonych nazwalaby to zapewne 'A'), a juz np 85C to calkiem pokazny biust [na samczej skali ten rozmiar nie istnieje, albo wrzucony jest do worka 'DD', czyli wszystkie rozmiary powyzej D) Ja mam rozmiar 60H i wcale nie mam ogromnych cyckow - co wiecej jak sie pytam innych kobiet jaki im sie wydaje mam romiar odpowiadaja...C.

Ja mam E i mam takie balony :D... 60E oczywiście ciekawa jestem kiedy faceci naucza się rozmiarówki... ja umieram ze śmiechu gdy słyszę że mam wielki biust na pewno. No bo przecież Eee