Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaragdowooka

Co mam zrobić, by o nim zapomnieć? POMOCy!!!

Polecane posty

Pomocy! Pomóżcie. Przyjaźniłam się kilka lat z chłopakiem. Bylismy rok razem, ale on chyba nigdy mnie nie kochał... zdradził mnie i powiedział mi na sam koniec o tym. Teraz ma już inną. A ja cierpię, bo za nim tęsknię, wciąz kocham, czekam... wyzwał mnie, obraził, nawet nie przeprosił... jest mi bardzo przykro...

Gość julka kulka
dla mnie to wystarczajacy powod by o chamie, gnoju zapomnniec i znienawidzic

Gość VOLVO v50 T5
musisz sobie układać dni tak abyś nie miała czasu o nim myśleć.tylko czas leczy rany.odnów kontakty ze znajomymi.poświęć sie swojej pasji itd http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Pomyśl jak się czułaś, jak Ci powiedział, że Cie zdradził, jak bluźnił, był niemiły itp itp itp... A teraz ma inną... To na pewno trudne(byłam w podobnej sytuacji), ale musisz!! I nawet jak kiedyś będzie chciał wrócić to absolutnie się nie zgadzaj!!

nie umiem, wypełniał moj czas i moje zycie przez ostatni rok zwłaszcza... nie mam duzo znajomych... jest mi strasznie przykro.. czemu życie jest takie niesprawiedliwe? ze za milosc dostajemy taka zaplate, a on jeszcze dostał od Boga ( w którego nie wierzy i na którego bluznił) milosc i dziewczyne? dlaczego tak jest, ze przy mnie sie nie starał, a dla niej glowe stracil... czemu...

połączyła nas pasja... bylismy z jednej klasy w liceum. było tak wesoło, fajnie... i wszystko zniknelo, chyba z jego strony to nigdy nie byla przyjazn i zwiazek, bo takich rzeczy sie przeciez nie robi....

miejcie serce... czy Was nigdy nikt nie zdradził? to wszystko tak strasznie boli... co ja złego zrobiłam... jest mi tak bardzo bardzo przykro.. :(